ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل فلش
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
کسی میدونه مشکل چی؟
[تصویر:  o7453_pp.jpg]
اين مي تونه كار يك كرم يا ويروس باشه،‌كليه فايلها رو مخفي كرده و به داخل يك فولدر ديگه ريخته،‌با كليك بر روي شورت كات

ابتدا فايل ويروس اجرا و سپس اون فولدر باز مي شه!

قبلا مفصلا در مورد از بين بردن اين قبيل كرم ها توضيح دادم كه با سرچ در فروم مي تونيد پيداشون كنيد اما به طور خلاصه بايد

اول پروسه ويروس رو پيدا و از كار بندازيدش و بعد هم تمام فايل هاي مربوط به اون در ويندوز و ساير درايوها و فلش ها رو حذف كنيد
Kaspersky میتونم فایل ویروس و کرم شناسایی کن؟که پاکش کنه؟
سلام
یه فلش 16 دارم که نه فرمت میشه و نه اجازه میده چیزی ازش کم و زیاد کنه. میگه فلش protect شده

چطوری فرمتش کنم؟
ممنون
در واقع این مشکل نیست بلکه یک خصوصیته که معمولا برای بوت کردن از طریق فلش مموری یا رسانه های ذخیره سازی مورد استفاده قرار میگیره (به خاطر سهولت وحجم و سرعت انتقال)ولی گاها توسط بد افزار ها و ویروس ها مورد سوء استفاده قرار میگره که اساس کاربا بازنویسی MBR حل میشه

گاهی اوقات این قابلیت توسط سیستم عامل تعیین شده (مثلا ویندوز)که با بازگرداندن تنظیمات ریجستری ویندوزاین خصوصیت برداشته میشه

گاهی اوقات این خصوصیت به صورت فیزیکی هست مثله فلاپی های 5¼-inch (133 mm) and 3½-inch (90 mm) که با فشار دادن زبانه در جهت بالا این قابلیت غیر فعال میشه

اما امروزه در دستگاه های ذخیره سازی مثله فلش مموری ها این قابلیت در جدول MBR (مستر بوت رکورد)توسط برنامه های جانبی یا سیستم عامل قابل تغییر هست

راهکار:اگر خوده سیستم عامل این کاررو کرده فلش رو روی سیستم دیگه فرمت کنید و از طریق ریجستری قابلیت رو پیش فرض کنید
راهکار:اگر فلش مموری از طریق برنامه های جانبی تغییر داشته شده بهتره از Formater مخصوص فلش مموری که توسط شرکت سازنده معرفی میشه استفاده کنید

همین طور سیستم عامل (مثه ویندوز) قابلیت هایی برای تغییر در خصوصیت آرشیو شده داره که میتونید استفاده کنید مثه فرمان DISKPART یا استفاده از ریجستری ،همین طور برنامه های سودمند زیادی ساخته شدند که این کار رو به صورت اتوماتیک انجام میدن.
silicon power 16 g

از اینا که ضد ضربس
بااین فرمت میشه:
[attachment=13031]
مهدی جان منم یدونه 4GB HP دارم که فرمت نمیشه .. با این فایلی که گذاشتین اینم میشه فرمتش کرد یا باید برنامه مخصوص خود HP باشه؟
میشه،ولی بهتره برای خودش باشه ،چون فرمتر ها در سطح پائین (LOW LEVEL)فرمت میکنن

وقتی که فلش داره باروش سطح پائین فرمت میشه (بستگی به ابزار داره) ممکنه اون برنامه برای یه مدل خاص باشه (خیلی نادره این حرکت :))وبا موفقیت فلش هم فرمت بشه ولی موقع کپی کردن از فلش به PC یا برعکس سرعت کپی خیلی بیاد پایین در صورتی که قبلا اینطوری نبوده
برای مدل شما:
[attachment=13033]
سلام
ممنون. اجراش کردم اما میگه دستگاهی پیدا نشد!

در حالیکه درایوش امده
(۱۲-بهمن-۱۳۹۳, ۲۲:۱۳:۴۴)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون. اجراش کردم اما میگه دستگاهی پیدا نشد!

در حالیکه درایوش امده

بستگی به CARD MOD داره ،کلا چنتا بیشتر مدل نداره تست کنید یکیش میخوره:
[attachment=13034]

روی سیستم دیگه هم "رایت پروتکت" شده ست؟تست کردی؟
صفحه‌ها: 1 2