ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل برد هارد اینترنال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
ببخشید یه هارد 500 اینترنال 500 سیگیت دارم که بردش سوخته. بردشو باز کردم دیدم سه تا از المانهایی که به قسمت پورت تغذیه برد متصل شدن سوختن . میخاستم بدونم کسی میدونه اینا چی هستن (دیود،خازن،مقاومت،...)
در ضمن هیچ عددی هم روش نوشته نشده . اگه کسی تا حالا این بردها رو دیده میتونه بگه دقیقا مدل این قطعات چی هستن با تشکر.
عکسشو براتون میزارم .
با این کیفیت که نمیشه متوجه شد چین
وسطی به نظر میاد خازن باشه
سمته راستیم شبیه دیوده
سمته چپیم کله سیاهه چیزی دیده نمیشه
اندازه هاشونم باید با مولتی متری چیزی بدست بیاری(اگه روش چیزی ننوشته) (خازن و مقاومتو )
(۳۰-فروردین-۱۳۹۲, ۱۷:۱۸:۲۳)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]با این کیفیت که نمیشه متوجه شد چین
وسطی به نظر میاد خازن باشه
سمته راستیم شبیه دیوده
سمته چپیم کله سیاهه چیزی دیده نمیشه
اندازه هاشونم باید با مولتی متری چیزی بدست بیاری(اگه روش چیزی ننوشته) (خازن و مقاومتو )

خیلی ممنون ازینکه وقت گذاشتین و جواب دادین. یادم رفت خدمتون بگم تمام اون المان هایی که دورشون کادر کشیدم شبیه همدیگه هستن ینی رنگشون سیاهه .
در ضمن توی مدار فکر نکنم بشه مقدارشونو بدست آورد چون ممکنه با یه مقاومت یا خازن دیگه موازی باشه اونوقت مقدارش اشتباه بدست میاد.
اگه همه یکین از این فاصله به نظر میاد مقاومت باشن
که مقاومتای smdقیافشون معمولا مثله همه
ممکنه مقداره اینا فرق کنه
دقت کنید روشون یه عدد ریز نوشته نشده؟
(۳۰-فروردین-۱۳۹۲, ۱۸:۰۷:۲۹)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]دقت کنید روشون یه عدد ریز نوشته نشده؟

نه هیچی روشون ننوشته . به نظر شما شماتیک این برد تو اینترنت پیدا میشه؟
نه عزیز.
شما خودت یه مدار ساده طراحی میکنی دلت نمیاد تو اینترنت قرار بدی ،فقط اگه بزاری عکسی از مداره میزاری . ( سوء تفاهم نشه منظورم شما یا شخص خاصی نیس ، کلی گفتم ).
حالا این شرکت سرمایش رو اینه چطور مدارشو میزاره؟ Biggrin
سلام.
دوست عزيز برو يه برد بخر خيال خودت رو راحت كن. من پاييز خريدم 35000 تومن.(يذره اينور اونورش رو دقيق يادم نيست )
سلام
شاید فریت بید باشه///
یکی از اون چند تا قطعه رو از بورد جدا کنید...
با مولتی متر مقاومت اش رو اندازه بگیرید
اگه 0 بود (صفر) ، احتمالش زیاده که فریت بید باشه

اینم یه عکس :

[attachment=9183]

---
ظاهرا سلف های smd هم سیاه رنگ هستن....
اسم هر قطعه که روی بورد نوشته میشه(با چاپ سفید یا همون مارکاژ) چیه؟ مثلا L1, L2 و... هست یا ...?
---------------
ویرایش:
ببخشید.... ظاهرا بورد اصلا چاپ مارکاژ نداره
نقل قول: نه عزیز.
شما خودت یه مدار ساده طراحی میکنی دلت نمیاد تو اینترنت قرار بدی ،فقط اگه بزاری عکسی از مداره میزاری . ( سوء تفاهم نشه منظورم شما یا شخص خاصی نیس ، کلی گفتم ).
حالا این شرکت سرمایش رو اینه چطور مدارشو میزاره؟

Biggrin

نقل قول: سلام.
دوست عزيز برو يه برد بخر خيال خودت رو راحت كن. من پاييز خريدم 35000 تومن.(يذره اينور اونورش رو دقيق يادم نيست )

اینم ازون حرفا بودا Biggrin مرد مومن وقتی یه بوردو بشه با نهایت 500 تومن تعمیر کرد برا چی باید یه برد دیگه بخرم اونم بردی که قیمتش پاییز بوده 35 تومن (+5% -5%) ینی به عبارتی میکنه الان تقریبا 70 تا 80 تومن Cool

نقل قول: یکی از اون چند تا قطعه رو از بورد جدا کنید...
با مولتی متر مقاومت اش رو اندازه بگیرید
اگه 0 بود (صفر) ، احتمالش زیاده که فریت بید باشه

فکر کنم ایده خوبی باشه
باید امتحان.
ممنون
با تشکر از تما دوستان . بالاخره مشکلم حل شد .Clap
اون المان ها سلف بودن که برای ثبات جریان استفاده میشدن .

یکی از سالمها رو در آوردم با ال سی متر مقدارشو اندازه گرفتم و سه تا دیگه سلف جای اون وصل کردم . الان خدا رو شکر مثل ساعت داره کار میکنه. 017