ايران ويج

نسخه‌ی کامل: این اخطار برای کرک پروتوس ب چیه؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.

نمیدونم چرا همه نرم افزارا این چند روز بامن اینفد لج شدن.

چهارتا پروتوس مختلف نصب کرم هر چار تاشونم همین اخطار دادن کسی میدونه اخطارش واسه چیه؟

[تصویر:  h7286_Untitled.png]
باتشکر
اگر فرض كنيم اينها همشون قبلا درست بودن و شما هم كارتون رو درست مثل قبل انجام مي دين و طبق گفته خودتون همه

نرم افزارها اين مشكل رو گزارش مي دن مي شه احتمال داد سيستمتون آلوده به ويروسي شده كه خودش رو به فايل هاي

اجرايي مي چسبونه.

نكته : سي آر سي چك مي كنه كه فايل ما تغيير نكرده باشه كه الان داره مي گه تغيير كرده و اگر شما اين تغيير رو ايجاد

نكرده ايد پس احتمالا يك ويروس اين كار رو انجام داده.
خوب راهیی برای مبارزه با این ویروس که زندیگیم خراب کرده هس؟؟
من دیشب نود 32 رو ابدیت و گزاشتم تا صبح سرچ کنه و تمیز کنه سیستمه.
آیا راهی به جز تعویض ویندوز سراغ دارید؟؟؟
اول از همه بايد مطمئن شي ويروسي شدي يا نه

براي اين اين كار بهتره اول حجم دقيق فايل اجرايي يكي از همين برنامه ها كه خطا مي ده رو با برنامه اي كه روي سي دي داري

و مطمئني درست هست مقايسه كني،‌اگر ويروسي شده باشه، فايل روي سيستم شما چيزي حدود 100 كيلوبايت اضافه وزن

داره، اگر چيزي پيدا نكردي، شايد داري فايل رو اشتباهي مقايسه مي كني و پيغام خطا مربوط به فايل ديگه اي هست،‌پس اون

فايل رو با فايل سالم مقايسه كن

راه ديگه بررسي اندازه Explorer.exe هست،‌اگر از ويندوز XP SP2 استفاده مي كني حجم اين فايل بايد 0.98 مگابايت باشه

براي ويندوزهاي ديگه هم بايد اندازه اش رو از داخل سي دي پيدا كني
ممنون ویندوز عوض کردم همه چی حل شد.
(۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۴۳:۵۶)akbar8 نوشته است: [ -> ]ممنون ویندوز عوض کردم همه چی حل شد.

دوست عزیز ویندوز اولیت 7 بوده درسته ؟
اگه درسته پس باید بگم کافی بود کرک تونو run as administrator میزدین.

ویندوز جدیدتون حتما ایکسپسه؟
چرا فک میکنی ویندوز جدیدم ایکس پی؟؟
نه عزیز همش به خاطر ویروس بود همین که ویندوز رو فرمت و دوباره ریختم همه فایل ها که اجرا نمیشد اجرا شد و همه چی درس شد.