با سلام
من می خوام یک ماژول گیرنده با فرکانس 315مگا هرتز را به میکرو وصل کنم و با یک کنترل اون را به صورت learningکد دهی کنم.ولی نمی دونم از چه روشی استفاده کنم.مدارهای آماده توبازارهست و همین طور کد هگز آمادش ولی می خوام خودم این کار را بکنم.کنجکاوم چطوری میکرو فرکانس کنترل را می شناسه
با تشکر
سلام یکی جواب این بنده خدارو بده مشکل منم اینه
سلام. سوال شما مفهوم نيست .لطفا دقيق بگين چي ميخواين
سلام.
میخوای با 2دتا میکرو ارتباط بیسیبم برقرار کنی ؟
سلام
نه،مدارهایی مثل سیستم های کنترل از راه دور(مثل دزدگیر)که با ریموت کار میکنند،یه ماژول رادیویی گیرنده دارند که به میکرو وصل میشه؛ومیشه ریموت را با میکرو ست کرد.من روش شناساندن ریموت به میکرو را می خواستم بدونم
(۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۰۶:۳۲)alfaalarm نوشته است: [ -> ]کنجکاوم چطوری میکرو فرکانس کنترل را می شناسه
با تشکر
برداشت شما اشتباهه دوست عزیز :
در اینگونه مدارات ،میکرو با فرکانس رادیویی ارسال شده یا دریافت شده کاری نداره . بلکه کدهایی رو که روی هر فرکانس سوار میشه با توجه به برنامه ای که براش نوشته شده ، آشکار میکنه .
2 روش fix code و learning code برای اینکار رایج هست که معمولاً روش learning پرطرفدارتره ...
در روش fix code ، کدهای حامل برای هر فرمان ، همیشه ثابت هستند و محدودیت در تعداد فرمانها هست .
اما در روش Learning ، امکان تغییر فرامین در فرستنده و گیرنده وجود داره و میشه فرمانهای جدیدی رو به میکروی گیرنده معرفی کرد . به این صورت که فرمان دلخواه از سوی فرستنده ارسال میشه . سپس در یک بازهء زمانی مشخص ، میکروی گیرنده ، این فرمان رو دریافت و الگوی اونو در خودش ذخیره میکنه . حالا ما میتونیم به گیرنده بگیم که اگر اینچنین فرمانی دریافت شد ،چه کاری انجام بده .
روشهای ارسال و دریافت هم متفاوت هست و بستگی داره که ماژول و میکروی شما ، از چه پروتکلی پشتیبانی کرده باشه .
SPI ، Serial ، I2C و ... انواع مختلفی از پروتکلها وجود داره . پرکاربردترین روش معمولا ً SPI هست .
امیدوارم توضیحات واضح بوده باشه ....
فکر کنم منظورشون اینه که میکرو چجوری یه کنترل روش ست میشه ؟ (منم میخوام بدونم)
من با روش codefixآشناهستم.درروش فیکس از آی سی هایی مثل pt2262-pt2272استفاده میشه. که بیشتر کاررا همین دو آی سی انجام میدن.
من با روش learningمشکل دارم؛که چطور بتونم برنامه ای بنویسم که این کاررا برام انجام بده
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۶:۲۷:۲۸)alfaalarm نوشته است: [ -> ]من با روش codefixآشناهستم.درروش فیکس از آی سی هایی مثل pt2262-pt2272استفاده میشه. که بیشتر کاررا همین دو آی سی انجام میدن.
من با روش learningمشکل دارم؛که چطور بتونم برنامه ای بنویسم که این کاررا برام انجام بده
نیازی به نوشتن توسط شما نیست ... میتونید از پروژه های آماده ای که قبلاً توسط دوستان انجام شده استفاده کنید .
برای نمونه ، مداری که اینجا براتون گذاشتم ، کار ارزشمند جناب آقای هادی اسدی هست که توی سایت ECA گذاشتند .
برای توضیحات بیشتر هم میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید :
پروژه کامل ریموت 4 کاناله code learning
سلام
استفاده از پروژه های آماده لطفی نداره
مهم اینه که بتونم خودم یاد بگیرم
ممنون
(۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۷:۰۵:۲۵)alfaalarm نوشته است: [ -> ]سلام
استفاده از پروژه های آماده لطفی نداره
مهم اینه که بتونم خودم یاد بگیرم
ممنون
هدف من این بود که کارتون زودتر راه بیفته ... وگرنه بسم الله ...
شروع کن . ما هم تا جاییکه فرصت باشه کمکت میکنیم .