دوستان من براي شبکه کردن دو سيستم (pc , Laptop) در اکس پي آي پي ها رو بصورت زير تعريف کردم
براي اون که بصورت سرور بود
IP:192.168.0.1
Subnet Mask:255.255.255.0
DNS:192.9.9.3
,و براي کلاينت 192.168.0.2
از ويزارد اکس پي هم استفاده کردم
ولي حالا مشکل زير رو دارم
وقتي در کامپيوتري که بعنوان سرويس گيرنده تعريف شده در Run آدرس IP سرور رو ميدم
فايلها و پوشه هاي Shareرو ميتونم ببينم
ولي برعکسش انجام نميشه يعني هر وقت روي سرور آدرس IP سيستم کلاينت (192.168.0.2)
رو ميدم خطاي
network path not found
رو ميده و پوشه هاي share رو نمايش نميده
کمک لطفاااااااااااااااااا
هرچند کسی تحویل نگرفت
اینم اضافه کنم
که در لپ تاپ کانکشن هایی برای شبکه به نامهای
Network Bridge,Fast Ethernet
هم بطور اتوماتیک بوجود میاد
اگه ممکنه درباره این کانکشن ها بگین و اینکه چه کاربردی دارن وباید فعال باشن یا خیر
ممنونم
:roll: :roll: :roll:
دوست عزيز اگه لطف ميكردي و صورت مساله رو كاملتر توضيح ميدادي بهتر بود چون الان مجهولات بيشتر هست و امكانجواب دادن صحيح كتر . پس من با اما و اگه جواب ميدم .
مثلا شما ننوشتيد كه آيا به اينترنت هم وصل ميشيد وكانكشنتون هم شير هست يانه . اين دي ان اسي كه شما ست كرديد مربوط به دي ان اس سرور سان هست و نيازي به ست كردن اون نيست چون اصلا رنج آي پي هاي شما با اون فرق فوكوله :wink: . و اينجوري كه من مساله شما رو بررسي كردم اصلا NAT هم انجام ندادي و فقط دو تا نوت بوك هستند كه ميخواهيد با هم شير باشند . ببينيد دوست عزيز شما فقط بايد آي پي ها رو ست كنيد كه اگه به جاي ديگه وصل نيستيد و كانفيليكت آدرسي نداريد آي پي هاتون درسته و مشكلي نداريد . در ضمن اين نوع شبكه بندي شما هم كلاينت و سروري نميباشد و Peer to Peer ميباشد پس اينكه اين سرور هست يا اون يكي فرقي نميكنه مگراينكه مثلا يكي به اينترنت وصله يا برنامه اي داره كه روي اون يكي اجرا ميشه و نوت بوك ديگه از اون استفاده ميكنه كه ميشه اونموقع به اون يكي گفتش سرور . خوب بگذريم پس شما لطف كنيد اگه فقط اين دوتا سيستم به هم وصل هستند و شبكه ديگه اي مثل اينترنت وجود نداره فقط آي پي و ساب نت ماسك رو وارد كنيد .البته آي پي هاتون Private باشه بهتره . همون آي پي ها كه داديد خوبه و ديگه همين . اما اگه ميخواهيد كانكشن اينترنت رو هم شير كنيد و بقيه موارد رو هم پركنيد توي اون يكي كه به اصطلاح كلاينت ميشه آي پي سرور رو توي قسمت گيت وي و دي ان اس وارد كنيد . با خيال راحت كانكشن رو شير كنيد و حالشو ببريد . البته بهتره كه دوتاشون جزو يه workgroup باشند .
ايشالا كه مشكلتون حل ميشه .
موفق باشيد.
يا حق
1-ابتدا کارت شبکتو ریموو کن و دوباره نصب کن اگر درست نشد مجبوری ویندوز عوض کنی.
2-بعد از ویندوز عوض کردن کافی Compiuter name و Work Group رو ست کنی و یه ایپی مثلا توی کلاس سی مثل 192.168.0.1 و 192.168.0.2 رو ست کنی و فایروال رو توی هر دو تا کامپیوتر غیر فعال کنی و اگر ping کرد دیگه مشکلی نداری و باید اصولا جواب بده.
درود
يه سؤال واسه من پيش اومده اونم اينکه وقتی که از ويزارد windows استفاده کردی تونستی share فلدر
client رو اصلاً پيدا کنی يا نه ؟
اگه موقع تنظيم نشون داده شده پس مشکلت از تنظيم نتورک نيستش. اگه فايروال استفاده ميکنی بهتره اونو چک کنی
بعد از تنظيم نتورک بهتره اول از خود ويزارد xp استفاده کنی واسه اضافه کردن resource. درضمن حتی اگه ip رو هم خودت تنظيم نکنی
windows ميتونه از طريق اسم کامپيوتر ip رو پيدا کنه.
موفق باشی