ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ايجاد محدوديت زماني براي اجراي برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.
خوب هستید ؟

ببخشید من یه سوال داشتم.

من یه برنامه نوشتم این به کنار...
حالا می خوام برنامه ام بعد از یه سال غیر فعال بشه و یک لایسنس برای استفاده مجدد برای سال دیگه داشته باشه...
میشه بگید چجوری باید انجام بدم؟
با سپاس
از قفلهای اینترنتی استفاده کن که بتونی این کارو انجام بدی یعنی برای اکتیو شدن طرف حتما باید به اینترنت وصل بشه
سلام.
جناب وایپر میشخ بیشتر توضیح بدید یا نمونه کدی بزارید تا بهتر متوجه بشم؟؟

با سپاس
ببخشید از کامپوننت خاصی نمیشه استفاده کرد که برنامه رو مدت زمان دار کرد؟؟
سلام

البته اه اینترنت موجوده و در دسترسی هست از اون روش استفاده کن اومدیم و مشتریت به نت دسترسی نداشت

بهتره از لاینس های زمانی استفاده کنی که مثل همین نود32 و.. که بعد از مدتی از کار میفتن تنظیم کن رو 365 روز از کار بیفته و باز اکتیو بخواد
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۰:۴۲:۴۴)megatron نوشته است: [ -> ]ببخشید از کامپوننت خاصی نمیشه استفاده کرد که برنامه رو مدت زمان دار کرد؟؟

چیز خاصی نداره که نیاز به کامپونت باشه!شما زمانی که برنامه برای اولین بار اجرا میشه را در ریجستری یا یک فایل ذخیره کنید قبل از هربار اجرای برنامه اختلاف تاریخ تا زمان جاری محاسبه کنید اگه یک سال شده اجازه ی اجرا ندید!خیلی سادس!کجای برنامه اشکال دارید شما؟
آخه مشکل فراتر از این حرفاست!
زمان جاری رو چجوری حساب میکنید؟ اگه تاریخ سیستم رو ببریم یکسال پیش اون وقت چی؟
به نظر من اگه برنامه از دیتابیس استفاده میکنه روی تعداد رکورد ها شرط بزاره!یا نه تعداد دفعاتی که برنامه اجرا میشه محدود باشه!مثلا صد بار حق اجراباشه!
خب این میشه تغییر صورت سوال که ققنوس جان Biggrin

منم همیشه این مشل رو داشتم که برنامه ها چجوری مدت میزارن !!
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۵۵:۴۹)babyy نوشته است: [ -> ]خب این میشه تغییر صورت سوال که ققنوس جان Biggrin
BiggrinWhistle

قابلی نداشت!Biggrin
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۵۵:۴۹)babyy نوشته است: [ -> ]خب این میشه تغییر صورت سوال که ققنوس جان Biggrin

منم همیشه این مشل رو داشتم که برنامه ها چجوری مدت میزارن !!
من فکر کنم یه کار ساده ای می کنن یعنی زمان رو تو ریجیستری ثبت می کنن چون یه برنامه دیدم می تونست مدت زمان تست برنامه های زمانی رو افزایش بده چیز خاصی هم به نظرم نیومد فقط کلی فایل پیدا می کرد یکی یکی باید می دیدی کدوم مال برنامه خودتهBiggrin
(شاید یکی دوتا برنامه بودن که نتونست محلتشو زیاد کنه)
صفحه‌ها: 1 2