ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آمپر پنلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من یه آمپرمتر پنلی دارم اما هرکاری میکنم نمیتونم مقادیر رو نشون نمیده.تغذیه رو هم درست وصل کردم.اینم شکلش.اگه میشه از روی شکل راهنماییم کنید.فکر کنم بشه ازش به عنوان ولتمتر هم استفاده کرد.حداکثر مقادیر ولتاژ 500 میلی و جریان هم 500 میلی
سلام.

مهندس اين رو از كجا گرفتي؟
والا اينطور كه از عكس بر مي ياد ، اين بايستي ولت متر باشه ، نه آمپر متر!
كاشكي يه عكس از اونورش هم مي ذاشتي...
ظاهرا يه سري جامپر داري كه با توجه به احتياجت بايستي تنظيمشون كني.
در رديف پايين سطوح مختلف ولتاژ رو نوشته ، مثل سلكتور ولت متر ، يكي از اين جامپرها بايد وصل باشه. ( الان گويا هيچ كدوم وصل نيست )
در ستون سمت چپ هم باز چندتا جامپر داري ، كه مود نمايش رو نشون مي دهه و شما اولين جامپر رو زدي.
سمت راست بالا كه تغذيه رو مي زني ، سمت راست پاينن هم خط A_IN- همون پايه ي COM ( پراب سياه رنگ ) درنظر بگير و A_IN+ رو ( پراب قرمز ) به جايي كه مي خواي ولتاژش رو اندازه بگيري بايستي وصل كني و بايد موازي ببنديش نه سري.

موفق باشي.
مهندس من از فروشنده آمپرمتر خواستم که اون هم اینو بهم دادتغذیه در ستون سمت راست در وسط قرار داره.به نظر من اگه بخوام به عنوان ولتمتر استفاده کنم باید از ورودی بالا و اگه امپرمتر از ورودی پایین.البته به نظر خودم.اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنید
شايداون 2تا بالايي كه v دارن براي ولتمتر و 2تا پاييني كه A دارن براي آمپر متر باشه.
درسته ،‌تغذيه وسط هست.
چك كن خبر بدهه ... ، اگر باز نشد يكي از اون جامپرهاي پايين براي ولتاژ هم وصل كن و ببين چي مي شه.
ببين ولتاژ هم مي توني بخوني؟
بايد يه برگه اي چيزي باهاش باشه ديگه! نيست؟!
مهندس شما فکر کنید که من میخوام ولتاژ زیر 500 میلی رو نشون بده حالا من باید کدوم جامپرها رو وصل کنم؟تا الان هرکاری کردم جواب نداد.رو ال سی دی مقادیر صفر رو نشون.یه جای کار من میلنگه.اینم عکس از جلو و به اصطلاح کاتالوگش که بیشترش به خط کشور دوست و برادر چینهBiggrin
من یه بار دیگه به مدار وصل کردم.فکر کنم فقط مقادیر بزرگ جربان رو نشون میده نه کوچیک رو.لطفا راهنمایی کنید
نسوزونديش يه وقتي؟
اگر پيشم باشه طبق اون برگه شايد بتونم يه بلايي سرش بيارم ، اما اينطوري نمي تونم بگم ، جمپرها رو هر سري مطابق خود مداراي كاتالوگ تنظيم كن و تست كن. ديگه چيزي نمي دونم Biggrin
من فقط میخوام بدونم ایا مقادیر در حد میلی امپر رو نشون میده یا نه؟
از كجا بدونم مهندس؟! ، از عكس ها چيزي در اين مورد متوجه نشدم.