ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد سنسور جریان acs712-30A
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۱۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۱۴:۰۰)behzady نوشته است: [ -> ]مشکل از اینه که این بنده خدا نمی تونه جریان زیادی بدهBiggrin
در همون حد اینکه میکرو بخونه و اینا
---
متوجه نشدم منظور من خروجی ic بود که به صورت ولتاژ است
و ic من از نوع 30 آمپری است البته من زیر 1 آمپر تست کردمRolleyes
اتصالات دقیقا مانند شبیه سازی بستم چند بار تست کردم اتصالات سخت افزاری درست است با وصل کردن جریان به جای زیاد شدن خروجی 2.5 ولت از اون 2.5 ولت
کم می شود
دوستان کسی نظری ندارد من همه راه حل ها را تست کردم ظاهرا توی دیتاشیت به این صورت است که هر آمپر 66 میلی ولت افزایش خروجی دارد اما نمی دانم چرا الان روی برد برد من بستم 66 میلی ولت کاهش دارد چند تا سایت دیگه دیدم که در مورد جهت ولتاژ در پایه ورودی گفته شده بود که من اون هم تست کردم نتیجه همونه....
در خروجی سنسور یک دیود یکسوکننده قرار بده ( 1n4007 ) درست میشه

موفق باشید......
(۱۹-مهر-۱۳۹۲, ۰۵:۲۴:۳۸)robojalal نوشته است: [ -> ]در خروجی سنسور یک دیود یکسوکننده قرار بده ( 1n4007 ) درست میشه

موفق باشید......
سلام جناب مهندس
دیودو من از سر مقامت تا خازن 104 وصل کردم و بعد از دیود ولتاژ اندازه گیری کردم هنوز هم همینه فرقی کرد اینه که در حالت بی باری در خروجی ما به جای 2.5 ولت الان 2.2 ولت داریم(که فکر کنم اونم واسه مقاومت دیوده...)
مهندس راه حل دیگری ندارید؟
(۱۹-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۰۲:۳۳)M_Cover نوشته است: [ -> ]سلام جناب مهندس
دیودو من از سر مقامت تا خازن 104 وصل کردم و بعد از دیود ولتاژ اندازه گیری کردم هنوز هم همینه فرقی کرد اینه که در حالت بی باری در خروجی ما به جای 2.5 ولت الان 2.2 ولت داریم(که فکر کنم اونم واسه مقاومت دیوده...)
مهندس راه حل دیگری ندارید؟

سلام فایل شبیه سازی در زیر پیوست کردم
جریان ورودی تغییر بده ، تا خروجی ولتاژ تغییر کنه .

موفق باشی....
سلام
دوستان مشکل من حل شد مشکل خازن فیلتر102 بود
که عوضش کردم درست شدLaugh
از همه دوستانی که من را یاری کردند بسیار متشکرم017

دوستان حالا یک سوال دارم اگه من بخواهم مقدار شارژ باقی مانده یک باطری لیتیوم پلیمری 6 آمپری
پیدا کنم چه راه حلی دارید؟
الان ما می تونیم آمپر و ولتاژ مصرفی باطری اندازه بگیریم برای مقدار یا درصد باقی مانده باید چه کنیم؟
سلام دوستان.من هم با راه اندازی این سنسور مشکل دارم.توضیحاتتون خوب هست ولی ورزن پروتیوس من 5.01 هست و فایل ها باز نمیشه.من میخوام مقدار جریان کابل ورودی دستگاهم رو اندازه بگیرم.که ولتاژ ورودی در ابتدا از این کابل 220 ولت هستش بعد بنا به دستگاهی که دارم میاد و به 5 ولت تبدیل میشه.حالا من میخوام این سنسور رو در ابتدای کابل که ولتاژ ac و 220ولت هستش میزان جریان رو اندازه بگیرم.طبق مدار پیشنهادی که در دیتاشیت هست و از یه دیود 1n4448 استفاده کرده اون رو بستم اما چه زمانی که جریان هست و چه زمانی که جریان نیست 2.5 رو نشون میده.بعد اومدم مداری که عکسش رو دوستمون قرار دادن بستم..و جواب داد.منتها اینبار مدار رو از جایی توی مدار سری کردم که ولتاز ثابت 5 ولت هستش.حالا من برای ac چیکارکنم؟این مداری که دوستمون عکسش رو گذاشتن واسه ac هم جواب میده؟
(۲۵-فروردین-۱۳۹۳, ۰۹:۲۳:۳۷)z.f.k نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.من هم با راه اندازی این سنسور مشکل دارم.توضیحاتتون خوب هست ولی ورزن پروتیوس من 5.01 هست و فایل ها باز نمیشه.من میخوام مقدار جریان کابل ورودی دستگاهم رو اندازه بگیرم.که ولتاژ ورودی در ابتدا از این کابل 220 ولت هستش بعد بنا به دستگاهی که دارم میاد و به 5 ولت تبدیل میشه.حالا من میخوام این سنسور رو در ابتدای کابل که ولتاژ ac و 220ولت هستش میزان جریان رو اندازه بگیرم.طبق مدار پیشنهادی که در دیتاشیت هست و از یه دیود 1n4448 استفاده کرده اون رو بستم اما چه زمانی که جریان هست و چه زمانی که جریان نیست 2.5 رو نشون میده.بعد اومدم مداری که عکسش رو دوستمون قرار دادن بستم..و جواب داد.منتها اینبار مدار رو از جایی توی مدار سری کردم که ولتاز ثابت 5 ولت هستش.حالا من برای ac چیکارکنم؟این مداری که دوستمون عکسش رو گذاشتن واسه ac هم جواب میده؟
برای اندازه گیری AC باید اون دیود رو بزارید توی مداری که دوستمون گذاشتن شما اول مقاومت رو میزاری بعد دیود بعد هم خازن
اگه جواب نداد سعی کن مقدار خازن فیلتر رو کم کنی (گرچه 1 نانو به نظر معقول میاد)
سلام
ببخشید من از این روابط زیر استفاده کردم و جواب هم گرفتم
اما اگر امکانش هست دربارشون کامل توضیح بدید
خیلی ممنون Question

B = T - 611
B = B * 0.0753521
B = B + 10.9
A = B
سلام وقت همگی بخیر

جناب مهندس robojalal ؛از بابت توضیحاتی که در زمینه راه اندازی سنسور ACS دادید کمال تشکر و قدردانی رو دارم و به نوبه خودم از شما تشکر میکنم ./

در توضیحاتی که پیوست کردید سوالی برام پیش اومده 

متغییر A چی هست که شما اون رو مساوی صفر قرار دادید A=0 و در نهایت نوشتید انتخاب کردن حداکثر ولتاژ ؟

شما نوشتید که

IF A1>A THEN A=A1
 هست

ممنون میشم بفرمائید که این مقدار A رو باید چی بذارم ؟

در ضمن شما برای راه اندازی این سنسور در حالت AC از چه مداری استفاده کردید ؟ منظور قسمت خروجی سنسور به ADC میکرو هست ؟

متشکرم 
[attachment=13493]
صفحه‌ها: 1 2 3