با سلام خدمت همه دوستان
به من تازه وارد کمک کنید:
من میخوام با درایور جریان ثابت حدود 24 تا led رو که با هم سری شدن رو با pwm کنترل کنم.
ولی خوب نمیشه. حالا از دوستانی که تو اینجور منابع تخصص دارن تقاضا دارم منو راهنمایی کنن که چطور میتونم
خروجی اینجور منابع رو کنترل کنم، آیا راهی هست؟ تور رو خدا کمک کنید، هر کار کردم نشد.
مهندس شما که همه چی رو داری پس مشکلت کجاست؟
هم شماتیکو دارین و هم led driver رو .
آیا مشکلتون سر برنامه میکرو هست ؟
[
attachment=9256][
attachment=9256]
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۴۷:۲۷)من عاشق ایرانوج نوشته است: [ -> ]مهندس شما که همه چی رو داری پس مشکلت کجاست؟
هم شماتیکو دارین و هم led driver رو .
آیا مشکلتون سر برنامه میکرو هست ؟
سلام
مشکلم اینه که وقتی میخواهم خروجی رو با pwm کنترل کنم این منابع ولتاژشون متغیره و موقع کنترل هی بالا پایین میره و led هام شروع به چشمک زدن میکنن، و همه چی بهم میریزه
تقاضا دارم از دوستانی که با اینجور سوئیچینگ ها کار کردن کمک کنن بگن چطور میتونم خروجی اینارو ثابت کنم،
آیا راهی هست؟
با تشکر
اینم کلیپ بلایی که سره led هام اومده:
سلام.
شما برنامه ي ميكرو رو لطف كنيد بذاريد. احتمالا فركانس PWM كم هست.
فکر نکنم اشکال از فرکانس pwm باشه ولی بازم یه نگاه بکیند ممنون:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 12000000
Config Portb = Output
Config Timer1 = Pwm , Pwm = 10 , Prescale = 1 , Compare A Pwm = Clear Up , Compare B Pwm = Clear Up
Pwm1a = 0
Do
Incr Pwm1a
If Pwm1a = 255 Then Pwm1a = 0
Waitms 20
Loop
End
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۵۹:۲۲)aminbehravan نوشته است: [ -> ]فکر نکنم اشکال از فرکانس pwm باشه ولی بازم یه نگاه بکیند ممنون:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 12000000
Config Portb = Output
Config Timer1 = Pwm , Pwm = 10 , Prescale = 1 , Compare A Pwm = Clear Up , Compare B Pwm = Clear Up
Pwm1a = 0
Do
Incr Pwm1a
Waitms 20
Loop
End
شما با مقدار ثابت آزمایش کن ببین نتیجه چی میشه
احتمالا مشکل برنامه هست
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 12000000
Config Portb = Output
start timer1
Pwm1a = 512
Do
Loop
End
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۲۴:۲۳)behzady نوشته است: [ -> ] (۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۵۹:۲۲)aminbehravan نوشته است: [ -> ]فکر نکنم اشکال از فرکانس pwm باشه ولی بازم یه نگاه بکیند ممنون:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 12000000
Config Portb = Output
Pwm1a = 0
Do
Incr Pwm1a
Waitms 20
Loop
End
احتمالا مشکل برنامه هست
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 12000000
Config Portb = Output
start timer1
Pwm1a = 512
Do
Loop
End
با سلام
تست کردم خوب نور ثابته ولی وقتی خاموشه یکمی کم رنگ چشمک میزنه
ولی میخواهم کنترلش کنم ثابت که خوب...
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۲۸:۵۵)aminbehravan نوشته است: [ -> ] (۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۲۴:۲۳)behzady نوشته است: [ -> ] (۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۵۹:۲۲)aminbehravan نوشته است: [ -> ]فکر نکنم اشکال از فرکانس pwm باشه ولی بازم یه نگاه بکیند ممنون:
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 12000000
Config Portb = Output
Pwm1a = 0
Do
Incr Pwm1a
Waitms 20
Loop
End
احتمالا مشکل برنامه هست
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 12000000
Config Portb = Output
start timer1
Pwm1a = 512
Do
Loop
End
با سلام
تست کردم خوب نور ثابته ولی وقتی خاموشه یکمی کم رنگ چشمک میزنه
ولی میخواهم کنترلش کنم ثابت که خوب...
اول از همه این که تایمر 10 بیتی هست پس تا
1023 می تونید زیادش کنید
بعد برای کنترل از اون wait استفاده نکنید مثلا با یک کلید این کار رو بکنید الان چون سرعت تغییر زیاد هست شما فکر می کنید مشکل از منبع هست
یه کلید بزارید با هر بار زدن مثلا یک واحد PWM زیاد بشه
سلام
امتحان کردم فکر نکنم اشکال از میکرو باشه.
نشد که نشد کمک کنییید
تا اونجايي كه يادمه ، كدهاي برنامه با اون ويدئويي كه گذاشتيد مي خونه ...
توضيحات دوستان هم درست هست. مشكل از برنامه اتون هست. ( البته 1 واحد تغييرات كه كمه ، 10 تا يا 20تايي بالا پايين كنيد بهتر متوجه تغييرات مي شيد. )
مطمئن بشيد كه كليد سالم هست و مدارش درست هست و همچنين برنامه اي كه براش نوشتيد ...
موفق باشيد.
من کل مطالب رو نخوندم ها ولی منبع تغذیه رو اگه خروجیش رو قطع و وصل کنی یکم بدش می یاد مخصوصا منبع جریان رو
اینا تا اونجایی که من می دونم بعضی ها شون pwm تو خودشون دار باید از اون استفاده کنید