ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نباز فوري به يك كركر براي يك فايل بين
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
تعجب مي‌كنيد؟! مي‌گيد بعد از به عالمه وقت اومده به قولش عمل نكرده كركر هم مي‌خواهد. قضيه اينه كه هاردم دور از جون شما پريد و فايلهام به لقاءالله پيوست :(
تا امروز كه به كمي‌اش بازيافت شده.فصل دوم رو انشاءالله تا فردا مي‌رسونم. خيلي خيلي معركه‌اس. اما برنامه يه اما داره يه بانك پبداكردم مشت ولي بارو بين‌اش كرده هر كي توست بشكندش اسمشو مي‌نويسيم تو برنامه :o
پس اگه كركر فايل بين داريد يا تو سايت بذاريد يا ايميل بديد بفرستيم. چاكر هرچي كركرنويس گل گلاب!!!! 8)
بابا يه اسمي چيزي از فايلت بگو بدون هيچ اطلاعاتي چه چيزي رو بايد كرك كرد؟؟؟
اين يه بانك است كه از اكتاكو www.ectaco.com گرفته‌ام. فايلهاي بانك اطلاعاتي آن روي يك شاخه به نام Data قرار گرفته كه شامل فايلهايي به اسمl2out.bin ,l1out.bin,l2l1data.bin ,l1l2data.bin مي‌باشد.
من خودم اين فالها رو ابتدا تو wordpad بازكردم و بعد از اون تو word بردم. 8) نتيجه واقعا جالب بود فايل به صورت جالبي شكل گرفته. اول اينكه براي هر حرف يك صفحه ايجاد كرده‌اند. اين كاملا محرز است چونكه تو word قشنگ كلمه و page breakها رو نشون مي‌دهد ولي كلمات فارسي و بقيه ملحقات نظير سطرها و ستونها را در هم مي‌ريزد.
يه سوال دارم اشكان خان اگه اجازه بدي براتون ميل بزنم. يا اينكه كركر رو برام ميل كنيد :?:
آقا شما اگه لینک مستقیم دانلودو بذارین زودتر به نتیجه میرسینا

اخه برنامه رو ندیده چجوری باید کرک کرد این سایتم که گفتید ادم توش گم میشه[تصویر:  sad2.gif][تصویر:  thumbs-up.gif]
به اين ميگن يه تعامل سازنده :!: اين هم لينك‌اش
http://www.ectaco.com/software/download....27&ext=exe
فايل يك فايل self extract هست. بايد نصب‌اش كني. وقتي نصب شد تو دايركتوري
Ectaco\Language Teacher 98\EJDemo\DATA فايلهاي bin بانك قابل مشاهده‌اند. من اطمينان دارم كه اين كار كوچكيه براي شما. البته اين نرم‌‌افزاره با اينكه يه دمو مجاني‌يه ولي خيلي معركه‌است. بروش مخصوص خودت امتحان‌اش كن :twisted:
ببينم شايد تونستم!