۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۴:۰۶:۴۰
۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۱۹:۰۰
6.69G؟؟
چرا اینقدر حجیم؟
چرا اینقدر حجیم؟
۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۳۱:۵۵
(۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۱۹:۰۰)r0b0 نوشته است: [ -> ]6.69G؟؟تقریبا وب سایت افلاین هست همه ی PDF های سایت رو داره و ...
چرا اینقدر حجیم؟
(یادم نیست ارم رو هم شامل میشه یا نه(احتمالا نیست))
قبلا رو یه سی دی جا میشد
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۷:۳۷:۱۵
پس از سه روز دانلود شد
پیشنهاد می کنم دانلود نکنید
کلا تمامی دیتاشیت های AVR و AVR32(اصلا وارد ایران نشده است) رو به همراه APP Note هارو داره
-
تمامی نرم افزار های اتمل بجز ATmelStudio رو داره البته چیز بدرد بخوری هم توش نیست اگه بود خودم اینجا میزارم
توضیحات تمامی دستگاه های جانبی رو داده
فایل های مربوط به کیت های آموزشی رو گذاشته (بدرد نمی خوره مال کامپایلر هست که اصلا ما این کیت هارو نداریم)
در کل اگه وضعیت اینترنت خوبی ندارید خوبه دانلود کنید چون دیگه از وب سایت اتمل بی نیاز می شید
حجم زیادش هم مال این هست که ... ها برداشتن التیوم دیزاینر و IAR و WINAVR رو توش گذاشتن خدا رحم کرده ATMELSTUDIO توش نیست
پیشنهاد می کنم دانلود نکنید
کلا تمامی دیتاشیت های AVR و AVR32(اصلا وارد ایران نشده است) رو به همراه APP Note هارو داره
-
تمامی نرم افزار های اتمل بجز ATmelStudio رو داره البته چیز بدرد بخوری هم توش نیست اگه بود خودم اینجا میزارم
توضیحات تمامی دستگاه های جانبی رو داده
فایل های مربوط به کیت های آموزشی رو گذاشته (بدرد نمی خوره مال کامپایلر هست که اصلا ما این کیت هارو نداریم)
در کل اگه وضعیت اینترنت خوبی ندارید خوبه دانلود کنید چون دیگه از وب سایت اتمل بی نیاز می شید
حجم زیادش هم مال این هست که ... ها برداشتن التیوم دیزاینر و IAR و WINAVR رو توش گذاشتن خدا رحم کرده ATMELSTUDIO توش نیست
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۱۰:۴۴
بهزاد من الان نصفه دانلود کردم
یعنی لغو کنم؟
لاقل باید پارت پارت میذاشتن!!
یعنی لغو کنم؟
نقل قول: کلا تمامی دیتاشیت های AVRهمه رو دارم
نقل قول: تمامی نرم افزار های اتملنرم افزارهای بدردبخورش و دارم
نقل قول: توضیحات تمامی دستگاه های جانبی رو دادهشامل چه توضیحاتی؟
نقل قول: فایل های مربوط به کیت های آموزشی رو گذاشته (بدرد نمی خوره مال کامپایلر هست که اصلا ما این کیت هارو نداریم)ardunio؟
نقل قول: حجم زیادش هم مال این هست که ... ها برداشتن التیوم دیزاینر و IAR و WINAVR رو توش گذاشتن خدا رحم کرده ATMELSTUDIO توش نیستعجب!
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۰۲:۳۷
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۱۰:۴۴)r0b0 نوشته است: [ -> ]بهزاد من الان نصفه دانلود کردمچه حالی داری همه رو نقل قول می کنی
یعنی لغو کنم؟
نقل قول: کلا تمامی دیتاشیت های AVRهمه رو دارم
نقل قول: تمامی نرم افزار های اتملنرم افزارهای بدردبخورش و دارم
نقل قول: توضیحات تمامی دستگاه های جانبی رو دادهشامل چه توضیحاتی؟
نقل قول: فایل های مربوط به کیت های آموزشی رو گذاشته (بدرد نمی خوره مال کامپایلر هست که اصلا ما این کیت هارو نداریم)ardunio؟
نقل قول: حجم زیادش هم مال این هست که ... ها برداشتن التیوم دیزاینر و IAR و WINAVR رو توش گذاشتن خدا رحم کرده ATMELSTUDIO توش نیستعجب!
-
دستگاه های جانبی که میشه پروگرامر ها و کیت های آموزشی ساخت اتمل
توضیحاتشم تو سایتش هست فقط PDF هاش + متنش رو اورده
-
اره لغو کن وقت تلف کردنه با خودم بودم لینکش رو گذاشتم
قبلا 700 مگ بود خوب بود من همه ی دیتاشیت هارو می گرفتم حالا بی خودی حجم داده