ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دانلود AVR Technical Library
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
Techlib January 2013
شامل اطلاعات تمامی میکرو های avr
(دیتاشیت ها و ...)
6.69GAmaze؟؟
چرا اینقدر حجیم؟
(۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۱۹:۰۰)r0b0 نوشته است: [ -> ]6.69GAmaze؟؟
چرا اینقدر حجیم؟
تقریبا وب سایت افلاین هستBiggrin همه ی PDF های سایت رو داره و ...
(یادم نیست ارم رو هم شامل میشه یا نه(احتمالا نیست))
قبلا رو یه سی دی جا میشدLaugh
پس از سه روز دانلود شدBiggrin
پیشنهاد می کنم دانلود نکنیدBiggrin
کلا تمامی دیتاشیت های AVR و AVR32(اصلا وارد ایران نشده استBiggrin) رو به همراه APP Note هارو داره
-
تمامی نرم افزار های اتمل بجز ATmelStudio رو داره البته چیز بدرد بخوری هم توش نیست اگه بود خودم اینجا میزارمBiggrin
توضیحات تمامی دستگاه های جانبی رو داده
فایل های مربوط به کیت های آموزشی رو گذاشته (بدرد نمی خوره مال کامپایلر هست که اصلا ما این کیت هارو نداریمBiggrin)
در کل اگه وضعیت اینترنت خوبی ندارید خوبه دانلود کنید چون دیگه از وب سایت اتمل بی نیاز می شید

حجم زیادش هم مال این هست که ... ها برداشتن التیوم دیزاینر و IAR و WINAVR رو توش گذاشتن خدا رحم کرده ATMELSTUDIO توش نیست
بهزاد من الان نصفه دانلود کردم
یعنی لغو کنم؟Biggrin
نقل قول: کلا تمامی دیتاشیت های AVR
همه رو دارم
نقل قول: تمامی نرم افزار های اتمل
نرم افزارهای بدردبخورش و دارم
نقل قول: توضیحات تمامی دستگاه های جانبی رو داده
شامل چه توضیحاتی؟
نقل قول: فایل های مربوط به کیت های آموزشی رو گذاشته (بدرد نمی خوره مال کامپایلر هست که اصلا ما این کیت هارو نداریمBiggrin)
ardunio؟
نقل قول: حجم زیادش هم مال این هست که ... ها برداشتن التیوم دیزاینر و IAR و WINAVR رو توش گذاشتن خدا رحم کرده ATMELSTUDIO توش نیست
عجب!
لاقل باید پارت پارت میذاشتن!!
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۱۰:۴۴)r0b0 نوشته است: [ -> ]بهزاد من الان نصفه دانلود کردم
یعنی لغو کنم؟Biggrin
نقل قول: کلا تمامی دیتاشیت های AVR
همه رو دارم
نقل قول: تمامی نرم افزار های اتمل
نرم افزارهای بدردبخورش و دارم
نقل قول: توضیحات تمامی دستگاه های جانبی رو داده
شامل چه توضیحاتی؟
نقل قول: فایل های مربوط به کیت های آموزشی رو گذاشته (بدرد نمی خوره مال کامپایلر هست که اصلا ما این کیت هارو نداریمBiggrin)
ardunio؟
نقل قول: حجم زیادش هم مال این هست که ... ها برداشتن التیوم دیزاینر و IAR و WINAVR رو توش گذاشتن خدا رحم کرده ATMELSTUDIO توش نیست
عجب!
لاقل باید پارت پارت میذاشتن!!
چه حالی داری همه رو نقل قول می کنیBiggrin
-
دستگاه های جانبی که میشه پروگرامر ها و کیت های آموزشی ساخت اتمل
توضیحاتشم تو سایتش هستBiggrin فقط PDF هاش + متنش رو اورده
-
اره لغو کن وقت تلف کردنه با خودم بودم لینکش رو گذاشتمBiggrin
قبلا 700 مگ بود خوب بود من همه ی دیتاشیت هارو می گرفتم حالا بی خودی حجم دادهBiggrin