ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونه یک نرم افزار را دوبار باز کنم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید من میخوام یه نرم افزار رو هم زمان دوبار در ویندوزم باز کنم .این نرم افزار رو که باز میکنم باز میشه دومی رو که میخوام باز کنم میگه نرم افزار در حال اجرا میباشد لطفا کمک کنید که با چه نرم افزاری تغییرات ایجاد کنم که این ارور و پیام رو نده و به طور هم زمان یه نرم افزار دوبار در ویندوز به صورت جدا گانه باز بشه ممنون
سلام
خوب هستيد
معمولا نرم افزار ها براي اينكه متوجه بشن نسخه ديگري از اون برنامه تو حافظه لود شده ( اجرا شده ) از چند روش استفاده ميكنند
1- سرچ تمامي پرو سس ها و پيدا كردن نرم افزاري با اسم يكسان با برنامه ( براي رفع اين مشكل با برنامه ريسورس اديتور برنامه رو باز كنيد و تايتل برنامه اصلي رو تغيير بديد و به اسمم جديد سيو كنيد )
2- سرچ پروسس ها و استخراج فايل اجرايي ( ايجاد كپي از برنامه و تغيير اون )
3- استفاده توام از دو روش بالا ( روش ايجاد كپي و تغيير نام سپس استفاده از ريسورس اديتور وتغيير تايل برنامه كپي )
4- در صورت اجرا و اتصال به ديتا بيس چك كانكشنها و در صورت وجود كانكشن بستن برنامه . بايد قسمت كد چك كننده كانكشن مديفاي بشه كه راه حل كلي وجود نداره بايد برنامه رو بتوني تريس كني و مهندسي معكوس ( شما بهش ميگيد كرك كردن برنامه )
5- در صورت هوك كردن توابع پيدا كردن برنامه هوك كننده و در صورت يكي بودن با برنامه اجرايي بستن برنامه . مثل مورد قبل راه حل كلي وجود نداره
6- روش هاي ابداعي ديگر
در 3 مورد اول ابتدا برنامه اصلي رو اجرا كنيد و سپس برنامه ثانويه رو كه درست كرديد .
اميدوارم كمك كنه