ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با اتصال به اینترنت باwiFi
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
دوستان یه مدت هست که گوشی من به WiFi متصل میشه ولی وب باز نمیکنه!یعنی زمانی که پسرود را وارد میکنم تایید میکنه ولی وب باز نمیکنه باید چه کنم؟؟؟
(سامسونگ گالکسی اس 2)

با تشکر
شما اگه میتونی با لبتاب بهش وصل شو ، یه تست پینگ ازش بگیر ببین چنده
وب باز نمیکنه یحتمل از DNS هست!
مثلا آدرس زیر رو باز کن ببین باز میکنه:
http://173.194.34.161/
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۰۶:۴۴)h.unique نوشته است: [ -> ]شما اگه میتونی با لبتاب بهش وصل شو ، یه تست پینگ ازش بگیر ببین چنده
fبا گوشی دیگه وصل میشه مال من وصل نمیشه!
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۳۳:۵۱)babyy نوشته است: [ -> ]وب باز نمیکنه یحتمل از DNS هست!
مثلا آدرس زیر رو باز کن ببین باز میکنه:
http://173.194.34.161/
کلا هر برنامه ای که با اینتر نت کار میکنه جواب نمیده!
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۱۲:۵۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]کلا هر برنامه ای که با اینتر نت کار میکنه جواب نمیده!

هیچ ارروری نمیده؟
شاید تنظیماتی انجام دادین! مثلا استفاده از پروکسی و ...
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۱۸:۳۳)babyy نوشته است: [ -> ]
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۱۲:۵۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]کلا هر برنامه ای که با اینتر نت کار میکنه جواب نمیده!

هیچ ارروری نمیده؟
شاید تنظیماتی انجام دادین! مثلا استفاده از پروکسی و ...

نه هیچ اروری نمیده!پروکسی هم ست نکردم!میشه فقط تنظیمات را ریست کنم؟تنشیمات کارخانه که مینم همچیز فرمت میشه چجوری میشه فقط تنظیمات را ریست کنم شاید مشکلم حل بشه؟؟
تنظیمات کارخونه معمولا اینطوره تنظیمات کلی سییتم رو میبره الت پیشفرض؛ فرمت که نمیکنه!

شاید حل بشه! حالا یه امتحان بکن!
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۵۱:۱۶)babyy نوشته است: [ -> ]تنظیمات کارخونه معمولا اینطوره تنظیمات کلی سییتم رو میبره الت پیشفرض؛ فرمت که نمیکنه!

شاید حل بشه! حالا یه امتحان بکن!

یبار از منوی تنظیمات ,تنظیمات کارخانه را زدم کلا هرچی نصب هم کرده بودم پرید!
:(
راه دیگه ای نیست؟؟

راستی برنامه بک آپ گیری خوب چی هست که از همه پیام ها برنامه ها و شماره تلفن ها بک اپ بگیرم تا بشه با خیال راحت ریستور کنم
خب تو اون مورد احتمالا برنامه هارو تو حافظه ی گوشی نصب کردی.
وگر نه اگر داخل رم بود که مشکلی نداشت.
بکاب هم اگه میگیری از برنامه های نصب شده بگیر نه از تنظیمات.
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۰۹:۰۸)h.unique نوشته است: [ -> ]خب تو اون مورد احتمالا برنامه هارو تو حافظه ی گوشی نصب کردی.
وگر نه اگر داخل رم بود که مشکلی نداشت.
بکاب هم اگه میگیری از برنامه های نصب شده بگیر نه از تنظیمات.

اره دیگه هرچی دارم و ندارم روی حافظه گوشی هست اصلا مموری رو گوشی ندارم!Biggrin
نرم افزار خوب و مطمئن چی هست واسه بک اپ گیری؟؟؟
ماله خوده اندروید خوبه که.
صفحه‌ها: 1 2