سلام دوستان
من یک پیج درست کردم که یه تعدادی ویو توش گذاشتم تا ویو 11 درست جواب میده ولی زمانی که میخوام ویو12را نمایش بدم ارور زیر را میده باید چ کنم؟
نقل قول: ActiveViewIndex is being set to '12'. It must be smaller than the current number of View controls '12'. For dynamically added views, make sure they are added before or in Page_PreInit event. Parameter name: value
با تشکر
سلام بزرگوار .
می شه لطف کنید و کدتون رو بذارید ؟
کدتون رو یک بار دیگه لطف می کنید و چک کنید ؟ ایندکس باید از 0 شروع بشه نه از 1 . یعنی برای نمایش view دوازدهمی باید از ایندکس 11 استفاده کنین . خلاصه ببخشید اگر جسارت شد .
(۰۳-خرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۰۳:۳۰)Agary نوشته است: [ -> ]سلام بزرگوار .
می شه لطف کنید و کدتون رو بذارید ؟
کدتون رو یک بار دیگه لطف می کنید و چک کنید ؟ ایندکس باید از 0 شروع بشه نه از 1 . یعنی برای نمایش view دوازدهمی باید از ایندکس 11 استفاده کنین . خلاصه ببخشید اگر جسارت شد .
سلام
از یازده شروع کردم این که از صفر شروع کنه هم میدونم!ولی از12به بعد خطا میده!منم بیشتر از12تا ویو داشتم یعنی اگه شماره ایندک جا به جا بزنم ویو بعدی نمایش میده که خطا داد!
مشکل را با یه مالتی ویو دیگه حل کردم ولی واسم جال بود چرا بیشتر از11تا نشد استفاده کنم!
سلام بزرگوار
خدا رو شكر كه مشكل حل شد . به هر حال وب هست ديگه كاريش نمي شه كرد :))
(۰۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۵۱:۱۶)Agary نوشته است: [ -> ]سلام بزرگوار
این حل شدن به درد عمش میخوره!
راه حل درست حسابی نداره این مشکل من؟
(۰۴-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۲۷:۴۳)Ghoghnus نوشته است: [ -> ] (۰۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۵۱:۱۶)Agary نوشته است: [ -> ]سلام بزرگوار
این حل شدن به درد عمش میخوره!
راه حل درست حسابی نداره این مشکل من؟
سلام بزرگوار
عرض کردم اگر لطف کنید و کدتون رو بذارید شاید بشه کمکی کرد ( البته بازم عرض می کنم ، در حد توان شخص خودم ) ... .