ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعريف پسورد جهت بانك SQL
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام
چطوري ميشه واسه يك بانك SQL پسورد تعيين كرد كه كسي نتونه اطلاعات بانك رو تغييرش بده

ممنون ميشم كمكم كنيد
mysql یا sql server یا ... ؟
اگه بر ای sql server میخواهی لینک زیر بهت کمک میکنه

کد:
http://www.chapars.com/software/article/SQLServer2005.htm
با تشكر از راهنمايي شما

SQL SERVER من 2000 است و واسه اون چكار كنم؟

ممنون

با تشكر

SQL SERVER 2000
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۴۴:۲۷)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]با تشكر از راهنمايي شما

SQL SERVER من 2000 است و واسه اون چكار كنم؟

ممنون

با تشكر

SQL SERVER 2000
مهندس تو سال 2013 شما داری از sql server 2000 استفاده میکنی؟

کد:
http://www.chapars.com/software/article/SQLServer2000.htm
با سلام SQL SERVER من 2005 است و واسه اینکه کسی نتونه فیلدهای داخلشو تغییر بده این راه که گفتید درسته؟
کسی نمیتونه به هیچ طریقی بانک منو تغییر بده ؟
ضمناً اگه بانک رو داخل یه سیستم دیگه با یک SQL SERVER بالاتر attach کنه باز هم نمیتونه تغییر بده ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
بستگی به دسترسی یوزرهای روی sql server داره مثلا sysadmin دستسی کامل هست
به نظر شما من چکار کنم که کسی نتونه بانکمو تغییر بده ، فیلدامو تغییر بده ، مقدار تیبل ها رو ببیبنه و تغییر بده ؟
(۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۴۸:۴۴)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]به نظر شما من چکار کنم که کسی نتونه بانکمو تغییر بده ، فیلدامو تغییر بده ، مقدار تیبل ها رو ببیبنه و تغییر بده ؟

خب لرد گرامی که فرمودند! باید به یوزر‌هتون محمودیدت اعمال کنید!
اگه میخوایین کسی نه بتونه تغییر بده و نه بخونه؛ مطمن ترین راه اینه که یوزری درست نکنید!! خودتون فقط به بنک دسترسی داشته باشید!
(۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۴۸:۴۴)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]به نظر شما من چکار کنم که کسی نتونه بانکمو تغییر بده ، فیلدامو تغییر بده ، مقدار تیبل ها رو ببیبنه و تغییر بده ؟
در هر حالت sysadmin به همه دیتابیسها دسترسی داره و db_creator و db_owner هم به دیتابیسهایی که میسازن دسترسی دارن
برای اینکه اطلاعات رو تغییر ندن و نبینن میتونین اطلاعات مهم رو کد کنین که قابل خوندن و تغییر نباشه ولی خب این خودش سربار برای برنامه شما داره که موقع insert , update بیاد اطلاعات مهم شما رو کد کنه و وارد دیتابیس کنه و هم اینکه موقع select اون اطلاعات رو بیاره دیکد کنه مثلا میتونین از base64 استفاده کنید که sql server هم ازش پشتیبانی میکنه