۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۰۷:۳۵
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۴۳:۱۲
mysql یا sql server یا ... ؟
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۵۴:۳۷
اگه بر ای sql server میخواهی لینک زیر بهت کمک میکنه
کد:
http://www.chapars.com/software/article/SQLServer2005.htm
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۴۴:۲۷
با تشكر از راهنمايي شما
SQL SERVER من 2000 است و واسه اون چكار كنم؟
ممنون
با تشكر
SQL SERVER 2000
ممنون
با تشكر
SQL SERVER 2000
۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۵۷:۰۳
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۴۴:۲۷)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]با تشكر از راهنمايي شمامهندس تو سال 2013 شما داری از sql server 2000 استفاده میکنی؟
ممنون
با تشكر
SQL SERVER 2000
کد:
http://www.chapars.com/software/article/SQLServer2000.htm
۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۴:۳۴:۲۰
با سلام SQL SERVER من 2005 است و واسه اینکه کسی نتونه فیلدهای داخلشو تغییر بده این راه که گفتید درسته؟
کسی نمیتونه به هیچ طریقی بانک منو تغییر بده ؟
ضمناً اگه بانک رو داخل یه سیستم دیگه با یک SQL SERVER بالاتر attach کنه باز هم نمیتونه تغییر بده ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
کسی نمیتونه به هیچ طریقی بانک منو تغییر بده ؟
ضمناً اگه بانک رو داخل یه سیستم دیگه با یک SQL SERVER بالاتر attach کنه باز هم نمیتونه تغییر بده ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۱۰:۱۱
بستگی به دسترسی یوزرهای روی sql server داره مثلا sysadmin دستسی کامل هست
۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۴۸:۴۴
به نظر شما من چکار کنم که کسی نتونه بانکمو تغییر بده ، فیلدامو تغییر بده ، مقدار تیبل ها رو ببیبنه و تغییر بده ؟
۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۳۹:۵۴
(۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۴۸:۴۴)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]به نظر شما من چکار کنم که کسی نتونه بانکمو تغییر بده ، فیلدامو تغییر بده ، مقدار تیبل ها رو ببیبنه و تغییر بده ؟
خب لرد گرامی که فرمودند! باید به یوزرهتون محمودیدت اعمال کنید!
اگه میخوایین کسی نه بتونه تغییر بده و نه بخونه؛ مطمن ترین راه اینه که یوزری درست نکنید!! خودتون فقط به بنک دسترسی داشته باشید!
۰۱-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۰۳:۲۴
(۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۴۸:۴۴)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]به نظر شما من چکار کنم که کسی نتونه بانکمو تغییر بده ، فیلدامو تغییر بده ، مقدار تیبل ها رو ببیبنه و تغییر بده ؟در هر حالت sysadmin به همه دیتابیسها دسترسی داره و db_creator و db_owner هم به دیتابیسهایی که میسازن دسترسی دارن
برای اینکه اطلاعات رو تغییر ندن و نبینن میتونین اطلاعات مهم رو کد کنین که قابل خوندن و تغییر نباشه ولی خب این خودش سربار برای برنامه شما داره که موقع insert , update بیاد اطلاعات مهم شما رو کد کنه و وارد دیتابیس کنه و هم اینکه موقع select اون اطلاعات رو بیاره دیکد کنه مثلا میتونین از base64 استفاده کنید که sql server هم ازش پشتیبانی میکنه