ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه دفع انواع ویروس ها(اگه کامپیوترت ویروسی شده روی این متن کلیک کن)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
من این موضوع را زدم که افرادی که کامپیوترشان ویروسی شده بیان تو وهرکس راهی برای دفع ویروس داره بیان کنه ومشکلش طرف هل بشه.اگ کسی مشکلی داره اینجابا ما در میان بگذارد.
با سلام خدمت دوستان
چند روز پیش با ویروسی عجیب اشنا شدم
این ویروس وقتی افیس باز میشه کامپیوترو خاموش میکنه
کسی راهی برای دفع این ویروس بلده؟
ویروسه کو؟ بزارش اینجا بی زحمت
داداش من اصلا چه میدونم ویروسه کجاست بعد هم توی کامپوتر یکی از دوستامه
خواستم افیسو پاک کنم همون موقع هم کامپوترش خاموش شد

لطفا راهی را پیشنهاد کنید بدون انتی ویروس وبدون ویندوز عوض کردن!
با تشکر
ببیند msconfig تون بالا میاد یا نه .. در صورتی که بالا اومد تمام برنامه های استارتاپ رو غیر فعال کنید و بعد از تب سرویس تیک مخفی کردن تولیدات ماکروسافت رو فعال کنید و هرچی که موندرو بگذارید تا بررسی بشه ..

در صورتی هم که msconfig ,یا regedit تون بالا نمیاد می تونید از یک نرمافزار autoruns استفاده کنید ... و یا از نرم افزار CCleaner برای این کار استفاده کنید ..

یک راه دیگه هم هست اونم این که زمان رایانه خودتون رو به قبل از زمان ویروسی شدن ببرید اگر ویروس باز مانع از اجرا شدن restore شد باید با یک سیستم عامل مجازی EDR commader سیستم عامل رو به زمان گذشته ببرید و در اون جا به آنتی ویروس یا هر کار دیگه ای بپردازید.
خب من فکر میکنم به محض انجام اینکار ، ویروس دوباره خودشو توی استارت آپ کپی می کنه.خیلی وقتا اینکار بی فایده هست.

با نرم افزارهای مدیریت پروسه ها بگردید ببینید میشه ویروس رو بست ، بعد اینکارا رو انجام بدید.

اگه آنتی ویروس نمیشه نصب کرد ، این اسکنرهای آنلاین رو هم تست کنید
(۱۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۱۹:۱۴)اریا فناهی نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان
چند روز پیش با ویروسی عجیب اشنا شدم
این ویروس وقتی افیس باز میشه کامپیوترو خاموش میکنه
کسی راهی برای دفع این ویروس بلده؟

ببخشید قبل خاموش شدن سوت هم میزنه؟
چی سوت میزنه؟

وبعد هم افیسرو چطور پاکش کنم؟
بدافزارهای ساده رو میشه راحتتر بصورت دستی پاک کرد و افرادی عادی هم میتونند.

شما با ابزار HijackThis سیستم دوستتون رو اسکن کنین و تمامی start-up رو در لاگ ذخیره کنین خودتون فایل رو آنالیز کنین و یا بزارین اینجا تا دوستان ببینین چه استارت آپ های مشکوکی وجود دارند. میتونین با ابزارهای مانیتور پروسس ها لیست تمامی پروسس ها رو ببینین تولز هایی مثل : ProcessExplorer و ProcessHacker که تقریبا کار ساده ای هستش پروسس مشکوک رو تشخیص بدین و با دیگر ابزارهای مانیتورینگ (برای رجیستری RegMon و برای فایل از FileMon) برای بررسی دقیق فایل در حال اجرا بپردازین.

ممکنه تعداد پروسس هایی که بهشون مشکوک هستین چندتایی باشه هرکدوم رو با تولزهای مانیتورینگ فایل و رجیستری آنالیز کنین ببینین فعالین مشکوکی انجامی انجام میدن.
دوستان یکی دو روزه که یکسری تبلیغات فلش توی همه ی صفحات من میاد ، یعنی هر سایتی منجمله همینجا که باز می کنم اینا بهش اضافه شده ، نامرد ویروسه؟ چکارش کنم؟

مثلا روی یکیش که کلیلک می کنم این سایت باز می شه

http://www.lovedgames.com/games/amigo_pancho_2
انها adware هستن که یک سری کدهای جاواسکریپت و ... به مرورگرتون اضافه میکنن
صفحه‌ها: 1 2