سلام به همه دوستان
دوستان مه برای دسترسی به یک برنامهنیاز به رمز عبور دارم و فقط میدونم که رمز عبورها عباراتی به این شکل مثلا DC D2 46 05 67 54 03 6E A9 1F AF 87 9C FA 00 F2 هستند.
میخواستم ببینم از دوستان کسی میدونه چطوری میشه اینگونه عبارات رو به اون رمز (string) تبدیل کرد؟
البته میدونم برای نومونه کد "DC D2 46 05 67 54 03 6E A9 1F AF 87 9C FA 00 F2" رمز معادلش "58382"
آیا ابزار آنلاینی برای این کار وجود داره ک بتونم اینگونه کدهارو دیکود کنم؟
اول باید نوع رمزنگانیش رو متوجه بشد!
اگه رمزنگاریش مثل روشهای عمومی نباشه خب معلومه نه!
معادل اون کد نمونتون رو چطوری بدست آوردید!؟
معادل کد نمونه رو یکی از دوستان با نرم افزارهایی که یک لیست از اعداد و حروف رو دونه دونه امتحان میکنند پیدا کرده بود و درست هم هست.
با احتمال خیلی زیاد این کدها باید کدهای عمومی و جنرال باشن نمیدونم مثلا یه چیزی تو مایه های هگزا دسیمال یا توی این مایه ها.
شما چند سری دیگه رشته با طول کوتاه و بلند بدین به اون برنامه اگه باز هم تعداد 32 کاراکتر برگردوند
عبارت رو کد نمیکنه بلکه هش میکنه و هشها هیچ وقت قابل بازگشت نیستن
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۴۶:۲۹)kavirdarkavir نوشته است: [ -> ]معادل کد نمونه رو یکی از دوستان با نرم افزارهایی که یک لیست از اعداد و حروف رو دونه دونه امتحان میکنند پیدا کرده بود و درست هم هست.
خوب چرا از همین روش برای به جواب رسیدندتون استفاده میکنید!؟
یک سری دیتابیسهای انلاین کرک پسورد هست که میتونین ازشون استفاده کنید
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۴۸:۵۸)babyy نوشته است: [ -> ] (۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۴۶:۲۹)kavirdarkavir نوشته است: [ -> ]معادل کد نمونه رو یکی از دوستان با نرم افزارهایی که یک لیست از اعداد و حروف رو دونه دونه امتحان میکنند پیدا کرده بود و درست هم هست.
خوب چرا از همین روش برای به جواب رسیدندتون استفاده میکنید!؟
نمیشه استفاده کرد چون فقط این یک فایل رمزش طولش کوتاه بود شد و تونستیم با روش test and try رمز وو پیدا کنیم
دقیقا با چه برنامهای اینکارو کردین؟
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۴۹:۵۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]یک سری دیتابیسهای انلاین کرک پسورد هست که میتونین ازشون استفاده کنید
اگه سایت خاصی مدنظرتون هست که روی این کد جواب میده حتما معرفی کنید. البته همون طور که گفتم یه کد خیلی مشخصی هست یعنی مثل هگزادسیمال و..
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۴۸:۲۳)lord_viper نوشته است: [ -> ]شما چند سری دیگه رشته با طول کوتاه و بلند بدین به اون برنامه اگه باز هم تعداد 32 کاراکتر برگردوند
عبارت رو کد نمیکنه بلکه هش میکنه و هشها هیچ وقت قابل بازگشت نیستن
کاملا مطمین هستم که هش نمیکنه چون تعداد کارکتر کدها با هم متفاوت هستش.
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۱۴:۰۶)babyy نوشته است: [ -> ]دقیقا با چه برنامهای اینکارو کردین؟
اسم برنامه رو واقعا نمیدونم چون دوستم ازش استفاده میکنه. یک لیست ورد با اعداد و حروف بهش میدید دونه دونه روی فایل تست میکنه اگه تعداد کاراکترها زیاد باشه خیلی طول میکشه
این نوع برنامه ها از تکنیک دیکشنری یا بروت فورس استفاده میکنند
سایتهای زیادی برای این کار هست کافیه کلید واژه زیر رو تو گوگل جستجو کنی
online hash cracker
کد:
http://crackstation.net/
http://www.onlinehashcrack.com/