سلام این پروژه منه با عنوان فرستنده و گیرنده مادون قرمزه که توش حسابی موندم آخه من تو نرم افزار بسکام نوشتم ولی اصلا ارور نمیده اما نمی دانم برای چه جواب نمیده حتی یک ال ای دی در فرستنده گذاشته ام بازدن کلید روشن می شود که یعنی کدارسال می شود درگیرنده هم یه ال ای دی گذاشتم اما با زدن کلید فرستنده ال ای دی گیرنده روشن نمی شود حتی بعد از دستور آرسی 5 اولی در فرستنده وقفه 500 میلی گذاشتم اما پین دی 5 رو غیر فعال کرد درضمن کارکردش به این صورته که در فاصله 5 متری موتور را باید خاموش و روشن کند درضمن به تازگی کسی بهم گفته برنامه ناقص است که جواب نمی دهد اما نمی دانم کدام دستورروکم داردکه برنامه کامل شه لطفا راهنمایی بفرمایید
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۲:۱۶:۳۱)22adel نوشته است: [ -> ]سلام این پروژه منه با عنوان فرستنده و گیرنده مادون قرمزه که توش حسابی موندم آخه من تو نرم افزار بسکام نوشتم ولی اصلا ارور نمیده اما نمی دانم برای چه جواب نمیده حتی یک ال ای دی در فرستنده گذاشته ام بازدن کلید روشن می شود که یعنی کدارسال می شود درگیرنده هم یه ال ای دی گذاشتم اما با زدن کلید فرستنده ال ای دی گیرنده روشن نمی شود حتی بعد از دستور آرسی 5 اولی در فرستنده وقفه 500 میلی گذاشتم اما پین دی 5 رو غیر فعال کرد درضمن کارکردش به این صورته که در فاصله 5 متری موتور را باید خاموش و روشن کند درضمن به تازگی کسی بهم گفته برنامه ناقص است که جواب نمی دهد اما نمی دانم کدام دستورروکم داردکه برنامه کامل شه لطفا راهنمایی بفرمایید
اول از همه جلوی فرستنده یه دوربین بگیر مثلا دوربین موبایل ببین فرستنده روشن می شه یا نه اگه روشن شد توی گیرنده یه برنامه بنویس اگه هر مقداری غیر از صفر رو دیافت کردی موتور رو کامل روشن کن این PWM و اینا رو حذف کن بعد یه کنترل تلویزیونی چیزی بگیر دستت و جلوش آزمایش کن ببین عمل می کنه یا نه
سلام ممنونم ازراهنمایتون سنسورهاروبامولتی مترتست کردم سالم بودن من قبلایک فرستنده وگیرنده دیدم که خوب کارمی کرداماباموبایل سنسورهاروتست کردم ان روشن نمی شد,درضمن منظورازبرنامه که توگیرنده بنویسم چیست چه برنامه بنویسم
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۲۲:۵۶)22adel نوشته است: [ -> ]سلام ممنونم ازراهنمایتون سنسورهاروبامولتی مترتست کردم سالم بودن من قبلایک فرستنده وگیرنده دیدم که خوب کارمی کرداماباموبایل سنسورهاروتست کردم ان روشن نمی شد,درضمن منظورازبرنامه که توگیرنده بنویسم چیست چه برنامه بنویسم
اصلا برای گیرنده اینو بنویس
کد:
ddrb=255
do
if pind.0 =0 then
portb.1=0
portb.2=1
delay
delay
delay
else
portb.1=1