سلام
من میخوام نرم افزارهای آموزشی آموزشگاهمون رو به صورت مالتی مدیا تولید کنم برای کسانی که در شهرستان هستن و نی تونن توی کلاسها شرکت کنن این مالتی مدیا هارو تهیه کنن
اما میخوام رمزگذاری کنم طوریکه فقط روی یه سیستم فقط قابل استفاده بشه
و اینهمه زحمت که میکشم هدر نره و کسی نتونه راحت کپی رایت کنه
من فلش بلد نیستم
اما اگه بشه با dll و یا api وبندوز و ... ارتباط برقرار کرد؛ میشه رمز نگاری هم انجام داد!
اگه راه بالا امکان پذیر باشه که میشه یه امنیت خوبی به برنامه داد!!
اما اگه امکان پذیر نباشه میشه کارهایی دیگهای هم کرد؛ اما امنیتشون پایینه! مثلا یک فایل exe درست کنید و روی اون قفل بزارید و فایل فلش رو در برنامه exe نشون بدید! (بدیش اینه که اگه یکی یتونه به هر طریقی فلش رو از فایل اجرایی بیرون بشکه روی بقیه سیستمها هم میتونه اجراش کنه و ...)
تنها راه خوب و مفید؛ همونیه که اون اول ذکر کردم؛ اگه البته اونم میشه دور زد! (با نرمافزارهایی که سورس فایل فلش رو نشون میدند)
نمیدونم بشه این ارتباط رو برقرار کرد یا نه
"اما اگه بشه با dll و یا api وبندوز و ... ارتباط برقرار کرد؛ میشه رمز نگاری هم انجام داد!"
وقتی نرم اقزار رو درست میکنم بهم خروجی exe میده که اتوران میشه
(۰۴-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۳۵:۳۰)joojookopol460 نوشته است: [ -> ]نمیدونم بشه این ارتباط رو برقرار کرد یا نه
"اما اگه بشه با dll و یا api وبندوز و ... ارتباط برقرار کرد؛ میشه رمز نگاری هم انجام داد!"
وقتی نرم اقزار رو درست میکنم بهم خروجی exe میده که اتوران میشه
خوب اون خروجی exe دست شمن و شما نیست که بهش بتونیم کد اضافه کنیم!!
میشه مثلا یه برنامه نوشت که از کاربر درخواست کد کنه و بعد برنامهی exe فلشتون رو اجرا کنه! اما میشه همهی اینا رو دور زد خیلی ساده!
چجوری میشه کد نوشت که فایل exe رو اجرا کنه بعد براش قفل بذارم؟
قفل تلفنی نمیشه گذاشت؟
اینهمه cd ها قفل تلفنی دارن
(۰۷-خرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۴۲:۳۷)joojookopol460 نوشته است: [ -> ]چجوری میشه کد نوشت که فایل exe رو اجرا کنه بعد براش قفل بذارم؟
قفل تلفنی نمیشه گذاشت؟
اینهمه cd ها قفل تلفنی دارن
با برنامهنویسی دیگه!
یه برنامه در هر زبانی که میخوایین بنویسید؛ هر بلایی هم میخوایین سرش در بیارین (گرفتن کد و ...یا قفل تلفنی و ..) وبعدش اگه درست بود فایل exeی فلش رو اجرا کنه!
خب کدشو بلد نیستم
نمیدونم چی باید بنویسم؟
این نرم افزارا که قفل میذارن به چه صورت هسش؟
خب من اصلا نمیدونم قفل تلفنی چجوری هست؟ چجوری باید بذارم رو برنامه م؟
من فقط در حد ساخت مالتی مدیا و نرم افزار آموزشی با فلش بلدم کار کنم.
دیگه باید برناه نویسی بلد باشین خب
---------
نمیدونم! زیاد توی اینجور مباجث نیستم!
دوستانی هم که بلدن کم لطفی میکنند جواب نمیدن.
بعضی از پروتکتورها خودشون همچین امکانی دارند. مثل آرمادیلو. که محدودیت هایی رو که میخایین روش اعمال کنید. برای کسانی که برنامه نویسی یاد ندارند خیلی راحته. و فکرنکنم برای شما کسی بخاد آرمادیلو رو آنپک کنه.
آرمادیلو نرم افزار قفل گذاریه؟
میشه یخورده بیشتر درموردش توضیح بدین و لینک دانودشو برام بذارین ممنون
بله کارش محافظت از برنامه هاتونه، که میتونین سریال بزارین و ...
ورژن 8 رو از لینک زیر میتونین بگیرین، توی خود سایتش ورژن 9 رو معرفی کرده و یه سرچ کوچولو تو گوگل بزنین آموزش های با عنوان آنپک این ورژن هاش وجود داره
کد:
http://tinylink.ir/Armadillov8
توسط VMProtect نسخه Ultimate ویا WinLicense هم میتونین همچین کارهایی رو انجام بدین.