ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال ساده اما مهم در مورد cms
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.

من تا حالا وب کار نکردم و هيچ چيزي در مورد وب نمي دونم.
و سوالات زير رو هم براي رفع ابهامات مي پرسم اگر اشتباهي هست در همينجا پوزش مي طلبم. و باز هم مي گويم هيچ چيزي در مورد وب نمي دونم.
--------------------------
چندتا سوال کلي در مورد سيستم هاي مديريت محتوا داشتم.

1. من توي مشخصات cmsها خوندم که نوشته پايگاه داده اي mysql رو استفاده مي کنند.
حالا ايا اين cms ها رو مي توان با پايگاه داده اي ديگه مثل sql server و اوراکل اداره کرد يا نه؟
منظورم اين هستش که ايا ميشه مثلا از جوملا با پايگاه داده اي sql server و اوراکل استفاده کرد يا نه؟

2. توي زبان برنامه نويسي اين پايگاه ها نوشته php پس اگر ما بخواهيم افزونه اي رو خودمون بنويسيم بايد به زبان php باشه تا منطبق بشه؟

3. من مي خواهم از سرور iis ماکروسافت استفاده کنم کدوم يکي از اين cms ها رو مي توان استفاده کرد؟

4. به طور کلي بخواهيم از نرم افزار وب سرور iis ماکروسافت و پايگاه داده اي sql server استفاده کنيم از کدوم cms ميشه استفاده کرد؟
اگر cms در اين زمينه نميشه استفاده کرد ايا ميشه هسته cms رو تغيير داد و با اون از نرم افزار وب سرور iis ماکروسافت و پايگاه داده اي sql server استفاده کرد؟

5. به طور ساده و کلي هم بگوييد با اين cms ها کدوم نرم افزار وب سروري و زبان توسعه و نوشتن افزونه و پايگاه داده اي مي توان استفاده کرد؟

6. اين cms ها توان کاري (تحمل فشار ورود مثلا 5000 کاربر) در ان واحد رو دارند؟ پايگاه داده ايشون جوابگو هست؟

7. پایگاه داده این cms ها تا چه حجمی ظرفیت داره؟

8. از جاوا اسکریپت و غیره میشه در cms استفاده کرد؟

خواهشا توضيحات کاملي بدهيد.

ممنونم.
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۵۱:۰۹)Kboy-9043 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.

من تا حالا وب کار نکردم و هيچ چيزي در مورد وب نمي دونم.
و سوالات زير رو هم براي رفع ابهامات مي پرسم اگر اشتباهي هست در همينجا پوزش مي طلبم. و باز هم مي گويم هيچ چيزي در مورد وب نمي دونم.
--------------------------
چندتا سوال کلي در مورد سيستم هاي مديريت محتوا داشتم.

1. من توي مشخصات cmsها خوندم که نوشته پايگاه داده اي mysql رو استفاده مي کنند.
حالا ايا اين cms ها رو مي توان با پايگاه داده اي ديگه مثل sql server و اوراکل اداره کرد يا نه؟
منظورم اين هستش که ايا ميشه مثلا از جوملا با پايگاه داده اي sql server و اوراکل استفاده کرد يا نه؟

2. توي زبان برنامه نويسي اين پايگاه ها نوشته php پس اگر ما بخواهيم افزونه اي رو خودمون بنويسيم بايد به زبان php باشه تا منطبق بشه؟

3. من مي خواهم از سرور iis ماکروسافت استفاده کنم کدوم يکي از اين cms ها رو مي توان استفاده کرد؟

4. به وطر کلي بخواهيم از نرم افزار وب سرور iis ماکروسافت و پايگاه داده اي sql server استفاده کنيم از کدوم cms ميشه استفاده کرد؟
اگر cms در اين زمينه نميشه استفاده کرد ايا ميشه هسته cms رو تغيير داد و با اون از نرم افزار وب سرور iis ماکروسافت و پايگاه داده اي sql server استفاده کرد؟

5. به طور ساده و کلي هم بگوييد با اين cms ها کدوم نرم افزار وب سروري و زبان توسعه و نوشتن افزونه و پايگاه داده اي مي توان استفاده کرد؟

6. اين cms ها توان کاري (تحمل فشار ورود مثلا 5000 کاربر) در ان واحد رو دارند؟ پايگاه داده ايشون جوابگو هست؟

7. پایگاه داده این cms ها تا چه حجمی ظرفیت داره؟

8. از جاوا اسکریپت و غیره میشه در cms استفاده کرد؟

خواهشا توضيحات کاملي بدهيد.

ممنونم.

سلام

۱ - خیر Shy نمیشه! نوع اتصالات و ... برای هر پیگاه داده‌ای فرق میکنه
۲ - بلللله ؛ دقیقا
۳ - همه رو میشه نصب کرد! iis یک سرور وب هست فقط! چرا نشه؟!
۴ - نمیدونم از چی میشه استفاده کرد -- میشه کد های cms رو تغییر داد ولی یکم بیش از اندازه سخت و طاقت فرساست!
۵ - متوجه نشدم چی کفتی!
۶ - cms چیزی نیست جز یک برنامه! اونی که باید تحمل سرورس دهی به ۵۰۰۰ نفر رو داشته باشه سرور هست! سرور هم خودش به سرعت شبکه و شخت افزار بستگی داره! سخت افزار و شبکه هم به پول شما بستگی داره Biggrin ؛؛؛ البته خود cms ها هم باید کاری کنند که اطلاعات هم زمان باعث قاطی کردن نشه که معمولا اینکار رو انحام میدن!
۷ - پایگاه داده یک برنامه‌ی حداکانه‌ایه که باید جداگانه نصب بشه! حجمش هم بستگی به هارتون داره!!!!
۸ - بله!
ممنونم از شما دوست خوبم.

1. در مورد سوال 4 منظورم این هستش که اگر من بخواهم از نرم افزار وب سرور IIS ماکروسافت و نرم افزار پایگاه داده SQL SERVER ماکروسافت استفاده کنم کدوم CMS رو برای ایجاد وبسایت باید انتخاب کنم؟ ایا CMSی با پشتیبانی موارد فوق وجود دارد؟

2. اگر CMSی برای پشتیبانی از موارد فوق وجود ندارد، بهتره هسته رو تغییر بدهیم یا اینکه با یک زبان برنامه نویسی وب مثل ASP.NET از اول سایت رو طراحی کنیم؟

3. در خصوص سوال 7 منظورم رو اشتباده متوجه شدید.
بگذارید این طور توضیح بدهم همانطور که خودتون هم مطلعید وقتی حجم داده ای مثلا 2 ترابایت داریم دیگه پایگاه داده ای معمولی نمیتونه جوابگو باشه. مثلا فیس بوک از DBMS های غیررابطه ای استفاده میکنه چون حجم اطلاعاتیش بالای 80 ترابایت هستش و DBMS رابطه ای پاسخگو نیست.
حالا سوالم این هستش که این CMSها که از MYSQL استفاده می کنند این MYSQL چقدر ظرفیت پاسخگویی داره؟

ممنونم.
در تکمیل عرایض baby عزیز
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۵۱:۰۹)Kboy-9043 نوشته است: [ -> ]3. من مي خواهم از سرور iis ماکروسافت استفاده کنم کدوم يکي از اين cms ها رو مي توان استفاده کرد؟
iis با cms های asp.net سازگاری بهتری داره میتونین از cms های زیر استفاده کنید
Composite C1و DotNetNuke و mojoPortal و Orchard Project و Umbraco
نقل قول: 4. به وطر کلي بخواهيم از نرم افزار وب سرور iis ماکروسافت و پايگاه داده اي sql server استفاده کنيم از کدوم cms ميشه استفاده کرد؟
هستند cms هایی بر پایه php و sql server
مثلا
Drupal و eZ Publish و Geeklog و Joomla! و Kajona و Moodle و Xpress Engine و Zikula این cms ها اکثرا از 3 بانک mysql-sql server-oracle پشتیبانی میکنند
برای تغییر بستگی به هسته cms داره مثلا PDO قابلیت سازگاری با خیلی از موتورهای دیتابیسی رو داره فقط کافیه درایورشو برای ارتباط با اون موتور دیتابیس تنظیم کنید (database engine)
نقل قول: 5. به طور ساده و کلي هم بگوييد با اين cms ها کدوم نرم افزار وب سروري و زبان توسعه و نوشتن افزونه و پايگاه داده اي مي توان استفاده کرد؟
برای نوشتن یک cms بسته به دانشتون میتونین از زبانهای php-asp.net-perl-java-python -ruby و حتی java package و cfml استفاده کنید-برای بانک اطلاعاتی هم بسته به قابلیتهای اون زبان میتونین از Flat file Database و یا mysql-sql server-oracle-sqlite-postag sql -xml -db2interbase-sybase و .... استفاده کنید