من یه سایت رو تونستم هک کنم. توش میتونم عکس هم اپلود کنم ولی وقتی شلکد توش میریزم میگه با موفقیت اپلود شد ولی وقتی میرم که شلکد رو اجرا کنم میبینم نیست. به نظر شما چیکار کنم؟
سلام.
خوب سرور شلر شما رو پاك ميكنه ديگه.
از چه شلري استفاده ميكني؟
منظورتون از شلر همون شلکده دیگه ؟
چرا پاک میکنه؟
(۰۴-خرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۵۱:۲۳)niojon نوشته است: [ -> ]1- منظورتون از شلر همون شلکده دیگه ؟
2- چرا پاک میکنه؟
1 : بله .
2: چون اكثر شلرها ( يا به قول شما شلكدها) رو انتي ويروسها ميشناسن.طبيعيه كه بايد پاك كنه .
چه ربطی به انتی ویروس داره؟؟ شما اصلا هک کردن بلدین؟
(۰۴-خرداد-۱۳۹۲, ۱۴:۱۱:۲۹)niojon نوشته است: [ -> ]1- چه ربطی به انتی ویروس داره؟؟
2- شما اصلا هک کردن بلدین؟
1: حتما يه ربطي داره كه گفتم .ميتوني بگردي ربطش رو پيدا كني
2: نه خير . خوشبختانه بنده هكر نيستم
پ. ن : خواستي لينك سايتي كه هك كردي رو بده با دسترسي هاش يه نگاه بهش بندازيم.
از syrian shell استفاده کن ببین میشه یا نه؟
اگه نشد شلرتو به index.php تغییر نام بده بعد موقع رفتن به آدرس شلر index.php رو از لینکت حذف کن
اگه مشکل آنتی ویروس داری بهتره شلر رو با بیس64 انکریپت کنی تا آندتکت بشه
اگه بازم نشد لینک سایت رو واسم پیغام خصوصی بذار تا یه نگاه بهش بندازم
سلام
(به دلایلی ادیت شد)
(۰۴-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۰۶:۱۶)veyskarami نوشته است: [ -> ]اگه نشد شلرتو به index.php تغییر نام بده بعد موقع رفتن به آدرس شلر index.php رو از لینکت حذف کن
آقای آرش جان؛ این کار دقیقا برای چیه؟ توی آدرس هم index.php ننویسیم همین اجرا میشه دیگه! آیا قضیهای پشت این کار هست؟!
بعضی وقتها هستش که وقتی لینک شلر رو اجرا میکنی جلوی اجرا شدنش گرفته میشه دلیلش هم فکر کنم فایروال یا htaccess باشه یا شاید هم کانفیگ اون دایرکتوری باشه... اما اینجوری خود لینوکس بدون اینکه بفهمه اون لینک چی هست رو (مجبوره) که اجرا کنه چون زمانی که به سمت یه دایرکتوری میره اولویت با ایندکس های پیش فرضه مثل:index.html,index.htm,index.asp,index.php,...
من قبلا یه همچین دسترسی های پایینی رو اینجوری بایپس کردم ;)
یه روش دیگه هم الان به ذهنم رسید
پسوند شل رو به pHp یعنی به صورت حروف بزرگ و کوچیک تغییر نام بده
سلام.
شلری که استفاده می کنی چیه؟؟؟
شلرهایی که با متد get کار می کنن رو فایروال گیر میده.
ولی اونایی که با متد post کار می کن فایروال نمی فهمه.
اینو مد نظر داشته باش.