البته معلومه چرا گرم میکنه شما اون دما هارو ببین.
فقط این نرم افزار اطلاعات زیادی نداده.
مثلاً ولتاژ هر قسمت ، سرعت فن سی پیو و ... رو به ما نداده
زیاد اطلاعات جالبی رو نداده.
سلام
خوب هستيد برنامه رو كه اجرا كرديد توي صفحه اول روي اون شكلك نشان دهنده مشخثات ( شبيه ولت متر كه مثبت ومنفي كنارش داره )كليك كن و از اونجا عكس بگير بزار
به اميد ديدار
سلام اقا سعید
مرسی از اینکه جواب دادین
منظورتون ایناست
یک گزینش رو یادم رفت بگیرم شکل دومی هم هست
باتشکر
سلام
خوب هستيد
از نظر گرمايي اين نوع از سي پي يو تا 75 درجه رو مي تونه ساپورت كنه و درجه حرارت سي پي يو شما در حدود 45 تا است و مشكلي نيست
هارد هم تا 50-55 اوكي و مشكلي نيست
Acpi هم كه دماي باطريه ( دماي كه باطري داره كار ميكنه ( شارژ شدن و دشارژ شدن توليد گرما ميكنه )) كه تا 55 اوكيه . البته هرچي كمتر باشه تلفات انرژي خوب كمتره و بهتره و زير 20 فكر كنم يعني باطري خراب شده و يا محيط خيلي سرده
دماي ديودتون يه زره بالاست ( دماي هيدسينك خنك كننده سي پيو كارت گرافيكي و بعضي از وقت ها ماسفت هاي تنظيم كننه ولتاژ سي پيو و چيپ شمالي
با برنامه زير يك اطلاعات ديگه بگيريد و اپ كنيد تا بهتر بشه كمك تون كرد
http://www.cpuid.com/medias/files/softwa...-32bit.zip
اميدوارم كمك كنه
به اميد ديدار
پ.ن : نميدونم اين كي برد ما چش شده دال زال رو نميزنه كلافه كرده .جالبيش اينه كه بي رو ميزنه ؟؟؟؟؟
اقا سعید خیلی ممنون
الان به نظر شما لپ تاپم مشکلی داره یا هنوز دقیق نمیشه چیزی گفت؟؟
باتشکر
بفرما این عکس 3:
بعد از چند دقیقه که دما بالاتر رفت باز این عکس رو گرفتم.
عکس 4:
سلام خوب هستيد من
كه چيز غير عادي نديدم
دما ها توي رنج هستن
تنها چيزي كه ممكنه مشكل ساز باشه كارت گرافيكه اصولا amd كارت گرافيكش گرما بيشتري نسبت به nvida توليد ميكنه
كي دستگاه رو خرديد؟
مدل دستگاه چيه ؟
http://www.techpowerup.com/downloads/224...-z-v0-7-1/
برنامه gpu-z رو دانلود كنيد و از قسمت سنسور اطلاعت رو اپ كنيد تا بهتر بشه كمك تون كرد.
به اميد ديدار
سلام اقا سعید
مرسی
بیرون هم بردم گفتن مشکلی نیست اما بازم گفتم بپرسم مطمئن شم
مرسی جواب دادین
مدل لپ تاپ:
asus f83s
بهمن 88 خریدم
سلام
خوب هستيد
معمولا سري f8 ايسوس دماي زيادي ايجاد ميكنند و جاي نگراني نيست . تونستين يه بلور ( دمنده هواي سرد مخصوص زدودن گرد و غبار از روي قطعات الكتريكي ) روي قسمت فن لپ تاب بگيريد.
نكته دستگاه بايد خاموش باشه و به برق وصل نباشه و همچنين باطريش بايد خارج شده باشه .
اگر بلد نيستيد بديد به كسي كه بلده اين كار رو بكنه يك ذره ريسكيه
پ.ن اين ذال ما درست شد مشكل از برنامه اي بود كه نوشته بودم و كي برد رو هوك ميكرد
به اميد ديدار
سلام اقا سعید
عکس شماره 5 رو ببینین(منظورتون همین بود؟)
نقل قول: تونستين يه بلور ( دمنده هواي سرد مخصوص زدودن گرد و غبار از روي قطعات الكتريكي ) روي قسمت فن لپ تاب بگيريد.
باید حتما همچین کاری کنم؟؟تابحال نکردم
سلام
خوب هستيد
وقتي از بلور استفاده بشه هيد سينك لپ تاب رو تميز ميكنه اگر گرد و غبار گرفته باشه.
چون اين كار رو نكرديد ( اولين بارتونه ) بهتره يه متخصص اين كار رو بكنه
حتما نبايد اين كار رو بكنيد بيشتر براي اطمينانه .
همون طور كه گفتم gpu لپتابتون چون از سري amd است گرمايي زيادي توليد ميكنه و عكس آخري كه گذاشتيد گواه اين مطلبه
و گرمايي كه حس ميكنيد مال gpu تون است .
به اميد ديدار
سلام اقا سعید
واقعا دستتون درد نکنه.مرسی
شادو موفق باشین
یاحق