سلام دوستان
میخواستم یه قفل سخت افزاری برای نرم افزارم تهیه کنم
دوستانی که تجربه دارن کدوم شرکت رو پیشنهاد می دن ؟
میخواستم
اینو انتخاب کنم ولی گفتم قبلش با شما مشورت کنم .
البته من تجربه ندارم ولی
من یکدانه خریداری کرده بودم و هنوزم دارمش البته؛ از نظز سخت افزاری که زدم پدرش. در آوردم ولی بازم هنوز کار میکنه!
از نظر نرم افزاری هم اون زمانها که دنبالش بودم توی سایتها خیلیا منشور سیمین رو میدادن؛
سلام.
نرم افزاری هم میشه....
احتیاج نیستش سخت افزاری بزنید...
من یکی از دوستام 20 میلیون تومن داده بود تا یه قفل سخت افزاری بزنن رو پکیجش...
خیلی خفن طراحی شده بود...با یه سری نرم افزارهای خاص...
مال کشور روسیه بودش...
راستش حامد جان قفل سخت افزاري و نرم افزاري چندان فرقي براي كركر ندارن! چه اينكه يك قفل سخت افزاري مشهور رو وقتي
يك بار روي يك نرم افزار كار كردي دفعه بعدي به سرعت مي توني ردش كني و البته با توجه به هزينه سنگيني كه در توليد انبوه
نرم افزار رو دوش شركت مي زاره من بيشتر ترجيح مي دم از روش هاي نرم افزاري استفاده كنم.
همين الان تو بخش كرك يك كرك مي قرار داده شده كه امنيتش بيشتر از قفل هاي اين شركت هست البته براي دلفي كارها مناسبه
اما چون در روش هاي نرم افزاري برنامه نويس با متد قرار دادن قفل بيشتر درگير مي شه خود به خود امنيت بهتري براي برنامه اش
فراهم مي شه و در نهايت به نظرم مهم ترين عوامل در انتخاب نوع قفل ميزان و گستردگي فروش، تنوع مشتريان، تخصص كاربران
نهايي و قيمت نرم افزارمون هست كه بايد با توحه به اونها بهترين گزينه رو انتخاب كرد
مثلا من دارم نرم افزارهايي رو مي فروشم كه بين دو تا نود ميليون قيمت دارن اما تنها به نمايش چند پيغام خطاي ساده و
از كار انداخت ديتابيس اكتفا كردم و تاحالا حتي يك نسخه كرك شده هم به وجود نيومده چون برنامه هاي ما خاص منظوره است
و پشتيباني از اونها جايگاه ويژه اي داره.
ممنون از جواب هاتون
اولویت من کرک نیست
حدود 8 سال هست که با قفل های نرم افزاری کار میکنم ولی پشتیبانی از اونا زمان گیره
معیار من هم برای انتخاب ، پایداری و تا حدودی امنیت اون هست
امنیت خیلی بالا مد نظر نیست .