ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی در زمینه کاری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان

من دانشجوی کامپیوتر هستم و به تازگی درسم تموم شده(هند درس میخواندم). تصمیم دارم یه سری دوره هارو بگذرونم ووارد بازار کار بشم .. خودم علاقه زیادی به شبکه دارم اما ازاونجایی که فیلد شبکه واسه خانمها تو ایران زیاد بازار کار نداره مجبورم بیخیال بشم
در زمینه( سی شارپ ،پی اچ پی ، اس کیو ال سرور ،ای اس پی دات نت)پیش زمینه دارم . سوالم اینه با توجه به بازار کار ایران شما به من
چه پیشنهادی میکنید؟ کدوم زبان را به صورت حرفه ای دنبال کنم؟ با در نظر گرفتن اینکه علاقه من به برنامه نویسی کمتر هست ،آیا پیشنهاد می کنیدکه من به صورت حرفه ای اُراکل و اس کیو ال یاد بگیرم برای مدیریت دیتا بیس یا خیر؟
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگذارم
من توضیه میکنم بانک اطلاعاتی بخونید حرفه‌ای؛
(۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۷:۲۰)babyy نوشته است: [ -> ]من توضیه میکنم بانک اطلاعاتی بخونید حرفه‌ای؛

ممنون میشم اگه دقیقتر بگید فقط دیتا بیس یا یه زبان خاص؟؟
من نظرم اینه که فقط دیتابیس!!

توی فرم‌های استخدامی و اینجور جاها دیدم که به مدیر بانک‌اطلاعاتی نیاز دارند! اما خیلی کم پیش میاد جاهای معتبر دنبال برنامه نویس زبر دست برگردند و ....

من بازار کار (البته اگه چنین بازاری وجود داشته باشه Biggrin ) یانک اطلاعاتی رو بیشتر میدونم!
البته ان نظر منه! حالا دوستان میتونند بیشتر راهنمایی کنند
شبکه و it تو ایران بازار خوبی داره برین سراغ شبکه خیلی بهتره(بستن-کانفیگ-نگهداری)پول خوبی توش داره
منم دوره هاي شبكه سيسكو رو توصيه مي كنم

در درجه دوم برنامه نويسي رو پيشنهاد مي دوم اما دات نت مثل مونجوق دوزي مي مونه همه بلدن!! بريد سراغ جاوا-لايف ري
(۰۹-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۲۳:۱۵)Di Di نوشته است: [ -> ]منم دوره هاي شبكه سيسكو رو توصيه مي كنم

در درجه دوم برنامه نويسي رو پيشنهاد مي دوم اما دات نت مثل مونجوق دوزي مي مونه همه بلدن!! بريد سراغ جاوا-لايف ري

Di Di جان تو ایران تا جایی که من دیدم کار شبکه به خانم ها نمیدن اگر بدن خیلی کم اونم با واسطه درسته؟
پس شبکه یجورایی به نظر من بی فایدس واسه ایشون!
اگر منظور از شبكه ،‌ اتصال كامپيوترهاي يه گيم نت و كافي نت يا نهايتا اتصال چهل پنجاه تا سيستم و دو تا سرور تو ويندوز باشه آره

اما شبكه هاي گسترده و پيچيده زير ساختي سازمانها و شركت هاي بزرگ اين حرفها رو نداره ، خانم هايي رو ميشناسم كه

توبالاترين سطوح دارن فعاليت مي كنن
منم نظر DiDi عزیز رو دارم ولی سعی کنین در زمینه های دیگه هم یک پیش زمینه داشته باشین. ولی هیچوقت حرف استاد و دوست عزیز مجیک یادم نمیره: "توی کارت حرفه ای باش، حتی اگه word ساده رو یاد داشته باشی مطمئن باش واست کار هست".

واس سیسکو هم هرچه بیشتر بخونین بهتر، یعنی فقط CCNA Rout&Switch و CCNP Rout&Switch کفایت نکنین با بحث های دیگر و یا بالاتر از مدرکتون آشنا بشین مثلا مباحث Design و ...

CCNP گرفتین سعی کنین با مباحث CCIE آشنا بشین و بخونینش حتی اگر نمیخایین مدرک بگیرین و یا به هردلیلی. آشنایی با مباحث و مدارک بالاتردر عمل کارتون رو راحتتر میکنه .

بحث ها و زمینه های مختلف از شبکه رو کارکنین. مجازی سازی و میکروتیک، VOIP و .... ولی بیس رو از سیسکو شروع کنین برین جلو وقتی مفاهیم رو خوب بفهمین و با پروتکل ها آشنابشین مابقی رو هم میتونین در کنارش یاد بگیرین.

اگر میتونید به خارج از کشور برین و certificate هارو بگیرین که چه بهتر. career Path سیسکو رو ک میتونید در آدرس زیر ببینید میتونه خیلی مفید واقع بشه:

کد:
http://www.cisco.com/web/learning/netacad/get_involved/careerPath.html

توی فایل بالا بهتون میگن از بیس چیکار کنین و باید چی بخونین.

موفق باشین دوست عزیز.