ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اموزشگاه رباتیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
نقل قول: یعنی این جور اموزشگاه مجهزی هم تویه ایران هس که این همه وسیله تویه اموزشگاشون باشه.
آره ، پژوهش سرای کرمانشاه ، ولی حیف صاحب نداره :|
نقل قول: اما يه دفعه كه نمي شه همه چيز رو تكميل كرد!
چرا میشه.
من دارم اینکارو میکنم Biggrin
فقط خونم که تکمیل بشه یه کارگاه شخصی که 2 تا اتاق داره ، سرویس بهداشتی و آشپز خونه و.. همه چیش تکمیله ، فقط منتظر 2تا چیز هستم :
1.تکمیل شدن خونه ای که داریم میسازیم.
2.کنکور :|
(۰۹-خرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۱۵:۵۶)h.unique نوشته است: [ -> ]
نقل قول: یعنی این جور اموزشگاه مجهزی هم تویه ایران هس که این همه وسیله تویه اموزشگاشون باشه.
آره ، پژوهش سرای کرمانشاه ، ولی حیف صاحب نداره :|
نقل قول: اما يه دفعه كه نمي شه همه چيز رو تكميل كرد!
چرا میشه.
من دارم اینکارو میکنم Biggrin
فقط خونم که تکمیل بشه یه کارگاه شخصی که 2 تا اتاق داره ، سرویس بهداشتی و آشپز خونه و.. همه چیش تکمیله ، فقط منتظر 2تا چیز هستم :
1.تکمیل شدن خونه ای که داریم میسازیم.
2.کنکور :|
مارم استخدام کن اونجاBiggrin
(پودریده خواهد شدBiggrin)
نقل قول: آره ، پژوهش سرای کرمانشاه ، ولی حیف صاحب نداره :|
واقعا جای تبریک داره همچین جایی داخل ایران هس.
کاش پژوهش سرا های دیگه هم اینطوری بود.
عذر میخوام عذر میخوام ولی 4تا آدم ..... اونجارو به لجن کشیدن.
من با همون آدم های بی .... دعوام شد دیگه پژوهش سرا نمیرم.
تازه پژوهش سرای ما ( کرمانشاه ) 4 طبقه بود.
هر طبقه ای که داشت فک کنم 1000 متر یا بیشتر بود.
هر چی که بگی توشه.
یه سری به این لینک بزن ( لینک )
ولی خب حیف که صاحب نداره ، ایشالله امسال این کادر مدیریتش همشون مثه سال گذشته اخراج میشن و یه کادر قوی تر میاد جاشون.
(۰۹-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۱۸:۱۴)h.unique نوشته است: [ -> ]عذر میخوام عذر میخوام ولی 4تا آدم ..... اونجارو به لجن کشیدن.
من با همون آدم های بی .... دعوام شد دیگه پژوهش سرا نمیرم.
تازه پژوهش سرای ما ( کرمانشاه ) 4 طبقه بود.
هر طبقه ای که داشت فک کنم 1000 متر یا بیشتر بود.
هر چی که بگی توشه.
یه سری به این لینک بزن ( لینک )
ولی خب حیف که صاحب نداره ، ایشالله امسال این کادر مدیریتش همشون مثه سال گذشته اخراج میشن و یه کادر قوی تر میاد جاشون.
والا اکثر پژوهش سرا ها کلی امکانات دارن + کلی بودجه فقط مشکلشون همینه که گفتن و بیت المال رو حیف و میل می کنن
اصلاً بودجه گرفتن از این جور جاها + دبیرستان + دانشگاه حرامه!
کلاً باید خودت کار کنی.
نه آقا بالا سر داری ، نه نگرانی اینی که پروژه دیر تموم بشه و ...
(۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۰۹:۱۵)h.unique نوشته است: [ -> ]کوروش جان آموزشگاه رباتیک دیگه کارش معلومه که چیه.

نه عزیز!
بستگی داره که چه جور رباتی بخواید کار کنید.
الان اکثر آموزشگاه ها در حد تعقیب خط و مین یاب و از این جور چیزای ساده کار می کنن که خب خرجی هم نداره، درآمدش هم بالاست چون متقاضی زیاده، تدریس اش هم راحت کم خرج.
اما فرض کنید بخواید با ی گروه ربات انسان نما کار کنید. قطعات و لوازم مورد نیاز خود ربات ها به کنار (چون اصولا با آموزشگاه نیست) ، تجهیزات کارگاهی کاملی که لازم داره هزینه زیادی لازم داره. (به علاوه مدرستون باید خیلی باسواد، باتجربه در زمینه انسان نما و البته پیگیر باشه.)

اگه حالت اول مورد نظر باشه، به نظر من با 5-10 تومن بسته به فضایی که داری و تعداد دانشجو هایی که می خوای داشته باشی، سرمایه می خواد. 017
ممنون از همه
فعلا که اونقدر هزینه نداریم که بخواهیم انسان نما بسازیم ولی برا همین مسیر یاب و مین یاب میخواهم کار شروع کنم
در مورد قطعات الکترونیکی مثل مقاومت و خازن و ... چه رنج های بیشتر استفاده میشود یا باید تمام رنج ها را بگیرم
چه سنسورها و چه شماره ترانزستوری نیاز دارم که در اموزشگاه باشد
خب شما باید اول رباتی که می خواید بسازید و اموزش بدید را طراحی کنید و ببینید چی لازم داره. + ی سری از آموزشگاه ها قطعات را در اختیار دانشجو قرار نمی دن فقط لیست می دن که خودشون تهیه کنن.
شما باید سیاست داشته باشی.
شما باید بگی ما میخوایم خودتون یاد بگیرید که چه المان هایی از بازار بخرید و ...
یکی دو نمونه از المان هارو نشونشون بده تا خودشون برن بخرند Biggrin و شما کمتر برید تو خرج Biggrin
نقل قول: شما باید سیاست داشته باشی.
شما باید بگی ما میخوایم خودتون یاد بگیرید که چه المان هایی از بازار بخرید و ...
یکی دو نمونه از المان هارو نشونشون بده تا خودشون برن بخرند و شما کمتر برید تو خرج
والا اگه بحثه سیاسته که باید دو بخش کنید کلاساتونو
اونایی که برا کودکانه رو خودتون قطعه بگیرید 4 5 برابر قیمت خریدتون بفروشید بهشون
برا بزرگترام با 20 30 درصد سود
من اونجاهایی رو که دیدم معمولا اینجوری بوده (منصفانه نیست خدا پسندانه نیست اما اینجا ایرانهBiggrin)
یه سری آموزشگاهارم دیدم حتی سیم سیارم نداشتن راحت بتونید همه از هویه استفاده کنیدBiggrin
بدبختا مولتی مترم میخواستن باید خودشون میبردن
کلا بستگی به انصافه خودتون داره Biggrin
با 2 3 تا میزم میشه شروع کردBiggrin
صفحه‌ها: 1 2