ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بدست آوردن مقدار یک فیلد در GridView در SelectedIndexChanged
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلامLaugh
دوستان من مانند تصویر زیر مقادیر را در یک GrideView قرار دادم و می خواهم که کاربر بعد از انتخواب هر ردیف مثلا به مقدار "شماره پیگیری" دست پیدا کنم
[تصویر:  asp6.jpg]
بعد از کلید بر روی Select رویداد SelectedIndexChanged فراخوانی می شود و می توان با کد زیر index انتخواب شده را فهمید ولی معلوم نیست که مقدار سایر فیلد ها چیستSad
کد:
protected void gv_send_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
{
      Label1.Text = gv_send.SelectedIndex.ToString();
}
چگونه می توانم به مقدار یکی از فیلد ها مثلا شماره پیگیری دسترسی پیدا کنم؟Amaze
با HeartتشکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرHeart
دوستان خودم فهمیدمAt
خوب ما که شماره ردیفو داریم و اینا هم به همین ترتیب در بانک هستند پس با کد زیر می تونیم به هر فیلدی که دوست داریم دست پیدا کنیم006
کد php:
int a gv_send.SelectedIndex;
txtMsgText.Text=ds.Tables[0].Rows[a]["msg_text"].ToString(); 
(ds همون DataSet است)
این روزا خیلی سرم شلوغ شده امتحانات فشرده(تا حالا 6تا پشت سر هم امتحان دادم) تا دو روز دگه باید پروژه رو درست کنم033(برای خودم و 3تای دگهWhistle تازه باید از روش های مختلف بنویسم که استاد نفهمهConfused) موخم دگه جواب نمی ده.الان رفتن اتاق فکرRolleyes فهمیدم چکار باید بگنم گفتم بایم به شما هم بگم
ولی یه مسئله اگر ما این لیست رو مرتب کنیم ترتیب هم بهم می خوره و اطلاعات غلت می شنAmaze
کسی راه بهتری نداره018
با تشکرHeart