ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش تراشکاری روی شیشه و فلزات و ...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

[تصویر:  attachment.php?aid=9509]

[تصویر:  attachment.php?aid=9520]

سلام

امروز می خوام آموزش تراشکاری و حک آرم و متن و ... رو روی شیشه (لیوان) براتون آموزش بدم

اینروزا مُد شده هر شرکتی آرم خودشو میده بیرون براش روی جنسهای تبلیغاتی مثل لیوان و ... میزنن Biggrin

منم از اونجایی که به اینکار علاقه داشتم گفتم یه عکس و فیلمی بگیرم و براتون بذارم

اول میریم به سراغ لوازم مورد نیاز Biggrin

1 - دستگاه مینی فرز که به فرز انگشتی هم معروفه به همراه نوک های مخصوص این کار (که در دندانپزشکی هم کاربرد دارن Biggrin ) :

[attachment=9503]

[attachment=9512]

2 - عینک و ماسک برای جلوگیری از هر گونه خطر و حادثه :

[attachment=9504]

3 - پرینت کردن آرم و یا متن مورد نظر در اندازه دلخواه (که من آرم ایرانویج رو انتخاب کردم):

[attachment=9505]

4 - انتخاب یک لیوان :

[attachment=9506]

5 - چسباندن آرم از طرف داخل به محل مورد نظر در لیوان :

[attachment=9507]

6 - شروع کار و عکسهای بعد از اتمام کار :

[attachment=9508]

[attachment=9509]

[attachment=9510]

البته این فرز نوک های مختلفی برای اینکار داره که باید حتما برای هر شکل و متنی از نوک مخصوص به خودش استفاده بشه ... اما من فقط از یک نوک استفاده کردم که فقط برای آموزش بود ... وگرنه شما میتونین با دقت و تمرین زیاد خیلی بهتر و زیباتر از این کار کنین Wink

اینم یک فیلم کوتاهی از کار تراش :
اینم بگم که این نوک ها فقط مختص به شیشه نیست .. بلکه روی هر چیز دیگری هم میشه حکاکی کرد

مثل انواع فلزات .. چینی .. انواع سنگها و ...
و اما رنگ آمیزی جاهای حک شده

برای اینکه کارتون رو زیباتر بکنین بهتره اون متنها و یا آرمها رو با رنگهای مخصوص و ضد آب رنگ آمیزی نمایین

البته رنگ اینا مخصوصه اما من از ماژیکهای ضد آب استفاده کردم که تقریبا در برابر شستشو مقاوم هستن

اینم نمونه هایی از رنگ آمیزی :

[attachment=9543]

[attachment=9520]

[attachment=9521]

[attachment=9522]

[attachment=9523]
آقا این موک هارو از کجا میشه خرید؟
(۰۶-آذر-۱۳۹۲, ۲۲:۲۲:۳۵)nell_city نوشته است: [ -> ]آقا این نوک هارو از کجا میشه خرید؟

با سلام و خوش آمد گویی خدمت شما دوست گرامی

راستش این نوک ها رو بصورت تکی مشکل بتونین پیدا کنین

اکثرا اینا سِت هستن و کنار دستگاه فرز انگشتی به فروش میرسن

اگه به ابزار فروشیهای شهرتون سر بزنین حتما پیداش میکنین

اگر هم تهران هستین که مطمئنا میتونین بصورت تکی هم گیر بیارین