در مورد باتري يه سرچ بزنيد.
مثلا همين ليتيوم يون ، سلول هاي 3.7 ولتي دارهه ، آمپراژشون هم قابل قبول هست و بسيار سبك و قابل شارژ ، منتها ملاحظات دارهه ، شارژرش هم بايستي جدا بخريد و خوب نگه داريش كنيد. ( خودتون تحقيق كنيد و جزئيات رو ببينيد )
2تا سلول سري شده از اين نوع باتري حدود 15 تومن آب مي خورهه.
از طرحتون خبري ندارم ، اگر نيازهه واضح بگيد و نكته اي به ذهن رسيد ، دريغ نمي كنيم ...
موفق باشيد.
(۱۸-خرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۵۹:۰۹)sharin نوشته است: [ -> ]در مورد باتري يه سرچ بزنيد.
مثلا همين ليتيوم يون ، سلول هاي 3.7 ولتي دارهه ، آمپراژشون هم قابل قبول هست و بسيار سبك و قابل شارژ ، منتها ملاحظات دارهه ، شارژرش هم بايستي جدا بخريد و خوب نگه داريش كنيد. ( خودتون تحقيق كنيد و جزئيات رو ببينيد )
2تا سلول سري شده از اين نوع باتري حدود 15 تومن آب مي خورهه.
از طرحتون خبري ندارم ، اگر نيازهه واضح بگيد و نكته اي به ذهن رسيد ، دريغ نمي كنيم ...
موفق باشيد.
دوست عزیز....
این طرحی که من دارم روش کار میکنم یه مکانیزم تمام مکانیکی داره در مدل اصلی....ولی به دلیل قیمت بالای تراش قطعات و عدم دسترسی به تراشکار ماهر و آشنا قصد دارم آلات متحرک رو حذف کنم و از لوازم الکترونیکی برای دقت بیشتر و قیمت کمتر استفاده کنم....
طرح اصلی یک کپسول هست با فشار 200 - 250 بار که یک والو سر اون بسته شده و آلات متحرکه به سر والو ضربه میزنه و یک مقدار هوا با فشار زیاد از کپسول خارج میشه....یه چیزی تو مایه های دستگاه میخ کوب.....
در دستگاه میخکوب از یک شیر پنوماتیکی استفاده میشه...این شیر باز و بسته شدنش با تحریک هوا هست...سرعتش خیلی کنده برا من...اگر دریچه زیاد باز بمونه فشار کپسول از دست میره و ارزش نداره
چیزی که اینجا می خوام انجام بدم اینه که سر کپسول رو به شیر برقی وصل کنم و با تحریک یک کلید مدار شیر برقی را به سرعت باز و بسته کنه و یک مقدار هوا رو از کپسول خارج کنه....
مدارش رو میشه طراحی کرد چون محدودیتی در الکترونیک نیست....محدودیت اینجا در شیر برقی و منبع تغذیه هست...
نباید وزن کلی سیستم زیاد بشه...حداکثر 500 گرم تا 1 کیلو
اندازش هم مهمه...نباید بزرگ باشه...چون می خواد داخل یک محفظه فلزی در اندازه های 5 * 5 * 10 قرار بگیره.....
خوب حالا اگر راهنمایی و پیشنهادی دارید ممنون میشم کمکم کنید...
اين دستگاه قرارهه كجا استفادهه بشه؟ فشار از دست رفته ي كپسول به علت باز و بسته شدن خروجي كم مي شه ، حالا اين فشار دوبارهه تامين مي شه يا كلا از دست مي رهه؟
اگر دستگاه ثابت هست كه باتري براش معني نمي دهه ، دستگاه پرتابل هست؟
ببينيد ، كلا تجهيزات مكانيكي سرعت قطع و وصل زيادي نمي تونن داشته باشن.( بخاطر اينرسي و ... ) فكر نمي كنم سرعتيترين سوئيچ مكانيكيي كه ساخته شده باشه ، بيش از 10 بار بتونه در ثانيه قطع و وصل بشه. ( يه چيزي مثل رله و ... منظورمه )
حالا موتور يا همون بخش مغناطيسي ، اونم تحمل اين فشار ، اگر 5 بار هم بتونه باز و بسته بشه بنظرم خيلي خوبه!
يه كاري به ذهنم مي رسه ، اما اصولي نيست. اگر شير با قابليتي كه مدنظرتون هست پيدا نكرديد ، مي تونيد از چندتا شير در موازات هم استفاده كنيد كه خروجي اونها دوباره با هم يكي مي شه ، اينطوري فشار پشت هر شير كمتر مي شه ( مثلا 1/4 ) البته فكر كنم در كل هم عملا فشارش كمي كمتر بشه نسبت به وقتي 1 شير هست.
احتمالا چيزي هست كه قبلا ساخته شده و نمونه هاش رو مي توني پيدا كني ، ببين در اون ها از چي استفاده شدهه . مثلا سرعت سيستم روغني نسبت به نئوماتيكي احتمالا خيلي بهترهه. در موردش تحقيق كرديد؟ ( البته اين زمينه ي كاريم نيست و اطلاعات خاصي ندارم. )
سلام دوباره
نقل قول: فشار از دست رفته ي كپسول به علت باز و بسته شدن خروجي كم مي شه ، حالا اين فشار دوبارهه تامين مي شه يا كلا از دست مي رهه؟
کپسول یک بار شارژ میشه و سپس روی دستگاه نصب میشه....تا وقتی که فشارش مناسب بمونه ( معمولا تا فشار 100 بار قابل استفاده است) روی دستگاه نصب میمونه...بعد از اینکه فشار کم شد کپسول باز میشه و دوباره شارژ میشه
نقل قول: اگر دستگاه ثابت هست كه باتري براش معني نمي دهه ، دستگاه پرتابل هست؟
بله دوست عزیز...دستگاه پرتابله...و باید وزنش با بقیه تجهیزات ( حدود 3.5 کیلو تجهیزات دیگرش هست ) از 4.5 - 5 کیلو تجاوز نکنه
نقل قول: يه كاري به ذهنم مي رسه ، اما اصولي نيست. اگر شير با قابليتي كه مدنظرتون هست پيدا نكرديد ، مي تونيد از چندتا شير در موازات هم استفاده كنيد كه خروجي اونها دوباره با هم يكي مي شه ، اينطوري فشار پشت هر شير كمتر مي شه ( مثلا 1/4 ) البته فكر كنم در كل هم عملا فشارش كمي كمتر بشه نسبت به وقتي 1 شير هست.
اینطوری هم فشار هوا از دست میره و هم حجم و وزن زیادی اشغال میکنه
نقل قول: احتمالا چيزي هست كه قبلا ساخته شده و نمونه هاش رو مي توني پيدا كني ، ببين در اون ها از چي استفاده شدهه . مثلا سرعت سيستم روغني نسبت به نئوماتيكي احتمالا خيلي بهترهه. در موردش تحقيق كرديد؟ ( البته اين زمينه ي كاريم نيست و اطلاعات خاصي ندارم. )
این دستگاه الان هم ساخته میشه ولی با آلات متحرکه...من قصدم ساخت این وسیله با ادوات الکترونیکی برای بهبود عملکردش هست....
سیستم این وسیله دقیقا مثل میخ کوب عمل میکنه.....باد با فشار میاد پشت یک جسم و اونو به حرکت در میاره و پرتابش میکنه
اگر به اسلحه بادی علاقه داشته باشید حتما در مورد پی سی پی ها نیدید.....من قصدم ساخت یک پی سی پی هست...ولی بدون چکش و ماشه مکانیکی...می خوام از دریچه الکترونیکی و ماشه الکتریکی استفاده کنم
دوستان عزیز کسی نظر خاصی نداره؟
سلام دوباره.
میشه در مورد این سلاح توضیح بدی؟ یه جور تفنگ؟؟ تیرش چند گرم؟
منظور از چکش چیه؟؟
من هوا رو میدادم تویه سیلندر باهش چیزی شبیه تفنگ طراحی کردم. تیر هم جلو شفت سیلندر. تیر هم پشت سرهم پس از پرتاب چایگزین تیر قبلی مشیدن.
میدونین قدرتون تویه پرتاب چه قد میشه؟؟! تازه اجسام سینگین هم میتونید پرت کنید. فقط یه ایراد داره اونم اینه که پشت سر هم(رگباری) نمیتونید تیر پرتاب کنید.
راسش اگه طرحتون همین تفنگ بادی باشه بخواین سرعت شیر برقی بالا یا یکم پایین باشه مشکلی پیش نمیاد تیراتون پشت سر هم ارسال میشه دیگه مگه بده؟؟!!
تازه من شیر برقی معمولی استفاده کردم. 12 تومن بود. اگه بتونی یه جوری رله شیر برقی یه رله الکترونیکی بزاری مسلما سرعتش بیشتر میشه البته الان دقیقا یادم نیس خروجی رله در شیر برقی چی میشد رفتم شهرستان میرم ببینم.
راسی داخل سیستم بعد کپسول مگه رگولاتور نداری؟؟
(۲۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۳۸:۵۳)akbar8 نوشته است: [ -> ]سلام دوباره.
میشه در مورد این سلاح توضیح بدی؟ یه جور تفنگ؟؟ تیرش چند گرم؟
منظور از چکش چیه؟؟
من هوا رو میدادم تویه سیلندر باهش چیزی شبیه تفنگ طراحی کردم. تیر هم جلو شفت سیلندر. تیر هم پشت سرهم پس از پرتاب چایگزین تیر قبلی مشیدن.
میدونین قدرتون تویه پرتاب چه قد میشه؟؟! تازه اجسام سینگین هم میتونید پرت کنید. فقط یه ایراد داره اونم اینه که پشت سر هم(رگباری) نمیتونید تیر پرتاب کنید.
راسش اگه طرحتون همین تفنگ بادی باشه بخواین سرعت شیر برقی بالا یا یکم پایین باشه مشکلی پیش نمیاد تیراتون پشت سر هم ارسال میشه دیگه مگه بده؟؟!!
تازه من شیر برقی معمولی استفاده کردم. 12 تومن بود. اگه بتونی یه جوری رله شیر برقی یه رله الکترونیکی بزاری مسلما سرعتش بیشتر میشه البته الان دقیقا یادم نیس خروجی رله در شیر برقی چی میشد رفتم شهرستان میرم ببینم.
راسی داخل سیستم بعد کپسول مگه رگولاتور نداری؟؟
به به....مثل اینکه داریم به نتایج خوبی میرسیم...کمی تجربه ساخت که چاشنی بحث بشه حتما جواب های بهتری عاید میشه...
پس لازم شد طرح رو شفاف تر کنم...
اول با یک عکس متحرک شروع میکنم که کاملا طرح رو توجیح میکنه...
[
attachment=9558]
البته این طرح مدل مکانیکی هست...اون قسمت ضربه زننده رو بهش میگن چکش....اون قسمتی هم که جبو کپسول بسته شده بهش میگم والو....در مدل واقعی فشار مخزن 250 بار یا 3500 PSI هست...
من قصدم اینه که اون قسمت متحرک که به ماشه وصل هست رو حذف کنم و از شیر برقی استفاده کنم..
البته در این طرح یک رگولاتور هم میبینید...ولی در طرح اصلی رگولاتور هم حذف میشه به دلیل قیمت زیاد ساخت(یکی از دوستان برای اسلحه امارکس 850 یک رگولاتور ساخته بود حدود 200 تومن خرجش شد)
اگر رگولاتور اضافه بشه نیاز به سرعت عمل خیلی سریع شیر رفع میشه...ولی خرج رگولاتور خیلی بالاست....
اگر سرعت شیر برقی کم باشه در لحظه باز و بسته شدن فشار مخزن از دست میره...
باید سرعت شیر بالا باشه...مثلا انقدر که بتونه در ثانیه حدود 6 بار باز و بسته بشه....
یعنی سرعت باز و بسته شدنش کمتر از 1/6 ثانیه باشه
[
attachment=9560]
این هم عکس مخزن
[
attachment=9559]
و در آخر هم یک تپانچه بادی که سیستمش مکانیکیه و آلات متحرکه داره..
خوب دوستان نظرتون چیه؟
برا اونایی که عشق ساخت و ساز دارند و به اسلحه و تیراندازی هم علاقه دارند یک طرح خوبه...
این سلاح در مدل کارخانه ای خشاب میخوره و هر بار که میخخوای مسلح کنی از خشاب یه تیر میاد تو لوله...ولی به دلیل ریزه کاری ساخت خشاب هم نمی ارزه و تک تیرش به صرفه هست....یعنی شبیه اون عکس متحرک ولی با دریچه برقی سر کپسول
در مورد قدرتش هم باید بگم قدرت این سلاح در حدود 60 تا 80 ژول میتونه باشه و برای زدن اهداف کوچک در فواصل حدود 100 متر راحت جوابگو هست....
بله بحثتون واسه من که داره جذاب میشه.
مگه داخل بازار رگولاتور نیس؟؟ مگه چه قد؟؟
تویه لوازم پزشکی هم فک کنم یه سری رگولاتور بکار میبرن شنیده بودم قیمتشون هم مناسبه.
من داخل شیر برقی رو ندیدم الانم در دسترس نیس ببینم. برید ببیند میشه به جا رله شیر برقی یه چیز دیگه جایگزین کرد؟؟ اگه بشه فک کنم مشکل سرعت شیر هم حل شه.
به جاش یه آی سی میزاریم.
راسی دوتا سوال تویه کپسولات چی میریزی؟؟ co2 یا نیتروژن؟؟
فرقی هم داره؟؟ از همه نظر.
سلام مجدد
عرضم به حضورتون که من رگولاتور ندیدم جایی برا فروش....هر چند فکر کنم اون رگولاتوری که شما مد نظرتون هست با اونی که در سلاح به کار میره متفاوته
خوشحالم که به این کار علاقه پیدا کردید....فکر کنم اگر دو تاپیک زیر از انجمن تخصصی شکار و تیراندازی رو اگر مطالعه کنید بیشتر امور دستتون بیاد...اونجا با دوستان خیلی سر این موضوع بحث کردیم و ایده های جالبی از توش در اومده....چندتا از دوستان هم اسلحشون رو ساختن و استفاده میکنند که راضی هم هستند.البته زمان ارزانی ساختند که سر جمع 100 تومن خرجشون شد...الان همونو بخوای بسازی بالای 2 میلیون خرجت میشه
برا همین می خوام خرج تراشکار رو تا جایی که ممکنه کم کنم...آخه عمده هزینه این کار تراش قطعاتش هست...بقیش خیلی گرون نشده
http://www.iran-airrifle.com/forum/showt...p?tid=1347
http://www.iran-airrifle.com/forum/showt...p?tid=1101
نقل قول: من داخل شیر برقی رو ندیدم الانم در دسترس نیس ببینم. برید ببیند میشه به جا رله شیر برقی یه چیز دیگه جایگزین کرد؟؟ اگه بشه فک کنم مشکل سرعت شیر هم حل شه.
به جاش یه آی سی میزاریم.
مشکل سرعت عکس العمل این شیرها در نوع کارشون و محرکشون هست....این شیرها یا با موتور و یا با بوبین کار میکنند...و مشکل سر اینه که خود بوبین و موتور سرعت خیلی بالایی ندارند مگر اینکه مکانیزمشون رو طوری طراحی کرده باشند که سرعتشون بالا باشه...من تا حدودی امیدمبه شیر های سیگنال باد هست اگر بتونم جایی گیر بیارم و تست بزنم...حدث میزنم سرعت بالایی دارند.
نقل قول: راسی دوتا سوال تویه کپسولات چی میریزی؟؟ co2 یا نیتروژن؟؟
فرقی هم داره؟؟ از همه نظر.
این کپسول ها معمولا با هوا یا در برخی موارد با گاز ازت پر میشن که خطری نداشته باشه....
گاز CO2 در فشار 80 بار مایع میشه و عملا نمیشه بیش از این فشار اونو ذخیره کرد و البته کپسول های آماده CO2 در بازار موجوده برا استفاده در تپانچه های بادی
گاز نیتروژن یک گاز خنک کننده هست و نگهداریش به صورت متحرک عاقلانه نیست...بهترین گزینه همون هوای معمولی و ازت هست
دوستان کسی نظری چیزی که بتونه کمک کنه نئاره؟
ای خدااا.....چرا هیچکی منو دوست نداره؟
دوستان کسی نظر خاصی نداره؟؟؟