ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد شیر برقی فشار قوی...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام به دوستان

کسی قیمت این نوع شیرها رو داره؟
آیا شیر برقی با قیمت 30 تومن هم داریم؟
شیر برقی تو این فشار ؟
اگه اشتباه نکنم یه شیر برقی برای قطع و وصل گاز ماشین (cng) باید باشه ولی از قیمتش خبر ندارم
والا فکر می کنم که شیر برقی حداقل 300 تومن قیمتشه .یکی دیروز یه شیر برقی گرفته بود دستش می گفت 30 تومن!
اگه اشتباه نکنم از اینایی هست که داخل ماشین لباس شوئی میزارن و فشار زیادی رو تحمل نمی کنن.
حتما از اونا بوده . یه کار دیگه هم میشه کرد ولی یکم محدود تره ولی قیمتش باید بهتر شه . شما یه شیر دستی بگیر و یه استپ موتور ببند بهش البته اگه زورش برسه بعدش حتی میتونی فشارم کنترل کنی
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۶:۱۶:۲۳)a.mehran نوشته است: [ -> ]حتما از اونا بوده . یه کار دیگه هم میشه کرد ولی یکم محدود تره ولی قیمتش باید بهتر شه . شما یه شیر دستی بگیر و یه استپ موتور ببند بهش البته اگه زورش برسه بعدش حتی میتونی فشارم کنترل کنی

با استپ موتور فکر نکنم بشه چون سرعت پایینه.

از اکبر آقا آمار گرفتم گفت که احتمالاً همین شیر برقی های ماشین لباس شوئی هم میتونه جواب گو باشه.
باید تست کرد...
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۴:۱۷)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان

کسی قیمت این نوع شیرها رو داره؟
آیا شیر برقی با قیمت 30 تومن هم داریم؟
به نظر من با 20 تومن هم میشه یکی سر هم کرد
یه موتور شیشه شور پراید بگیر
بعدش با یه فتوسل خاموش رو شنش کن
جلد های پلاستیکی هم که قیمتی ندارن وقتی که تولید انبوه باشه دیگه قیمتی ندارن
کرمان آمار گرفتم همون شیر 15 تومن بود :-)
نه برای یه پروژه آبنما می خوام هدف تولید نیست.
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۳۱:۵۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]کرمان آمار گرفتم همون شیر 15 تومن بود :-)
نه برای یه پروژه آبنما می خوام هدف تولید نیست.
آبنما چیه؟
اینو من ساختم، باور کنید راست نمیگم :-)
[تصویر:  2010-1-12-Birjand-1.jpg]
خوب کاری نداره که
شما به یک فشار آب قوی نیاز دارین
بعدش چندتا دریچه بذارین
و با یه موتور دریچه ها رو باز و بسته کنین(دقت کنین باید نو یه لحظه باز بشه و یه لحظه بسته بشه تا آب خیلی قشنگ در بیاد)
و با برنامه دریچه ها روکنترل کنین
به نظرم نباید خیلی کار سختی باشه
تمام کارش رو برنامه نویس می کنه
ببین قضیه عوض شد اگه از نزدیک دیده باشی فشار اب هم کنترل میشه ! پس شیر جواب نمیده البته اگه بخوای خوب در بیاد .
شما یه سرچ تو گوگل بزن رقص فواره ها تو دبی . وقتی ببینی میفهمی اینا هیچی نیستن فقط اسباب بازین من فیلمشو دارم ولی حجمش بالاس بتونم آپلود میکنم
صفحه‌ها: 1 2 3 4