ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد شیر برقی فشار قوی...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام به همه دوستان عزیز و مخصوصا متخصصین گرامی

دوستان من قصد دارم برای کنترل خروج هوای یک مخزن با فشار 200 بار از شیر برقی استفاده کنم...

فشار مخزن زیاد هست ( 200 بار میشه حدود 3500 PSI ) و با هر بار زدن کلید باید در یک لحظه شیر مخزن باز و بسته بشه......حدود 1/10 ثانیه تا یک مقدار هوا از مخزن خارج بشه و در مدار پنوماتیکی ما قرار بگیره...

شیرش یه چیزی شبیه به لینک زیر هست
http://www.iranshir.com/index.php?option...Itemid=143

فقط یک کلید در مدار قرار داره...حد اکثر فضایی که دارم اندازه یک مکعب مستطیل 10*5*5 هست.....ولتاژ حداکثر 9 تا 12 ولت که بشه با یک باطری قابل شارژ تامینش کرد و در داخل دستگاه نصب بشه

می خوام با زدن کلید به سرعت شیر باز و بسته بشه و اگر کلید متصل موند خود شیر اتوماتیک قطع کنه...اگه مدار یه شیر معمولی با مدار الکترونیکی هم باشه که عمل باز و بسته شدن اتوماتیک رو انجام بده کارم راه می افته....فقط باید تاکید کنم که فشار مخزن بالاست و خطرناک.....

اگه مورد خاصی مد نظرتون هست با ذکر اندازه و حدود قیمتش لطف کنید بگید ...

دوستان یک مدل شیر هم تو اینترنت دیدم به اسم شیر سیگنال باد....ولی هر چی گشتم چیزی در مورد کاربرد و اندازه و مشخصاتش نبود..

کسی چیزی دراین مورد میدونه؟؟؟؟

این هم لینک مربوط به شیر سیگنال باد
http://www.airtaciran.com/fa/products/va...trol-valve

یه جا هم خوندم برای کنترل های دقیق از شیر های برقی سوزنی استفاده میشه که خیلی دقیق و در اندازه های کوچک هستند....کسی مطلبی در این مورد داره به من کمک کنه؟؟؟

ممنونم از لطف همه دوستان عزیز....

یا علیHeartHeart
سلام
شیربرقی رو دادی به سیلندر دیگه؟؟ درسه؟
سیلندرت از اون مدلی بزار که واسه برگشتش فنر داره. این جوری دیگه شلنگ برگش نداری. فک کنم مشکلت حل شه.

راسی چرا کلید وصل بمونه؟؟ خوب شاسی بزارین خودش قطع شه؟؟

یکم بیشتر توضیج بدین

راسی مگه مخزنتون چیه؟؟

یه سوال دیگه چه زمانی شیربرقی قراره وصل شه؟؟
سلام و شب به خیر

قصد من اینه که یک شیر را روی یک کپسول ( شبیه به کپسول اکسیژن ا فشار حدود 250 - 300 بار ) نصب کنم....می خوام این شیر با هر بار فشردن کلید ( نیاز به یک کلید نرم دارم که بتونه مثل ماشه عمل کنه...یه چیزی تو مایه های کلید قطع تلفن که با گذاشتن گوشی فشرده میشه و تلفن رو قطع میکنه ) شیر یک بار با سرعت باز و بسته بشه و یک مقدار کم هوا از مخزن بفرسته بیرون... باید سرعت عمل این شیر بالا باشه...چون اگر کمی دیر عمل کنه فشار هوای مخزن به شدت افت میکنه.....

نقل قول: راسی چرا کلید وصل بمونه؟؟ خوب شاسی بزارین خودش قطع شه؟؟
دلیل اینکه گفتم:
نقل قول: می خوام با زدن کلید به سرعت شیر باز و بسته بشه و اگر کلید متصل موند خود شیر اتوماتیک قطع کنه

اینه که احتمال داره وقتی کسی ماشه رو فشرده میکنه ( اینجا ماشه همون کلیدی هست که گفتم ) زود ولش نکنه....

در اصل می خوام با هر بار فشردن کلید یک پالس بره رو شیر و یکبار سریع باز و بسته بشه...البته این کار شیر نیست و کار مداری هست ه روش سوار میشه...فقط منظورم اینه که شیری که می خوام استفاده کنم باید قابلیت باز و بسته شدن سریع رو داشته باشه

نقل قول: سیلندرت از اون مدلی بزار که واسه برگشتش فنر داره. این جوری دیگه شلنگ برگش نداری. فک کنم مشکلت حل شه.

سیلندر یک مخزن فولادی ساده هست....مثل کپسول اکسیژن....برای برگشت والو نمیتونم از مسیر برگشت استفاده کنم...چون سرعت عکس العمل در پنوماتیک خیلی کنده....

فنر رو چطوری بزارم وقتی شیر برقی هست ؟؟؟

نقل قول: یه سوال دیگه چه زمانی شیربرقی قراره وصل شه؟؟
زمانی که اون کلیدی که عرض کردم فشرده میشه شیر باید به سرعت باز و بسته بشه...
دوباره سلام.
حالا کامل متوجه شدم.

اینکه کار نداره. یه میکرو کارتو حل میکنه.
همون پالسی که میگی رو با میکرو درس کن.

برنامتم دوسه تا شرط کوچولو بیشتر نداره.
تازه زمان وصل بودن شیر برقی و... رو هم میتونی کنترل کنی.
(۱۸-خرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۵۴:۱۲)akbar8 نوشته است: [ -> ]دوباره سلام.
حالا کامل متوجه شدم.

اینکه کار نداره. یه میکرو کارتو حل میکنه.
همون پالسی که میگی رو با میکرو درس کن.

برنامتم دوسه تا شرط کوچولو بیشتر نداره.
تازه زمان وصل بودن شیر برقی و... رو هم میتونی کنترل کنی.

ممنون اکبر جان....در مورد ارسال پالس و قطع و وصل الکترونیکی هیچ محدودیتی نیست....آخه الکترونیک حد و مرز نداره....محدودید سرعت و نداره

مشکل من سرعت عمل شیر برقی هست....

دارم دنبال یه شیر برقی میگردم که اندازش کوچک باشه ، تحمل فشارش بالا باشه ، سرعت عملش زیاد باشه و قیمتش مناسب باشه

متاسفانه هر 4 آیتم رو با هم یجا نیافتم...شیر برقی با اندازه کوچک و تحمل بالا و قیمت پایین در حد 50 تومن پیدا کردم...ولی سرعت عملش خیلیییی کنده....

شیرهای برقی با برگشت پنوماتیک هم نمیتونه کارم رو راه بندازه چون سرعت عملشون پایینه..

دوستان کسی نظری نداره تا گره از کار من باز بشه؟
نقل قول: این هم لینک مربوط به شیر سیگنال باد

در همين لينك ، كاتالوگ محصول رو گذاشته ، تحمل فشار و سايز و ... همه چيز توش هست.
طبق كاتالوگ ، فشار عملياتيش ، 1.5 تا 8 بار هست.
فركانس ماكسش 5 سيكل در ثانيه هست.
(۱۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۳۲:۲۷)sharin نوشته است: [ -> ]
نقل قول: این هم لینک مربوط به شیر سیگنال باد

در همين لينك ، كاتالوگ محصول رو گذاشته ، تحمل فشار و سايز و ... همه چيز توش هست.
طبق كاتالوگ ، فشار عملياتيش ، 1.5 تا 8 بار هست.
فركانس ماكسش 5 سيكل در ثانيه هست.

ممنون از لطفتون....

میشه یکم توضیح در موردش بدید اگر با طرز کارش آشنایی دارید لطفا؟؟؟

5 سیکل در ثانیه دقیقا یعنی چی؟؟؟

این شیرها کجا گیر میاد؟؟

اندازشون حدودا چقدره؟؟

به نظرتون آیا همچین شیری با فشار کاری 200 بار میتونم بیابم؟؟

راستی مدار تغذیه این شیر ها چند ولته؟؟؟آیا میشه با یک یا دو باطری کتابی تغذیش کرد؟

ممنون از لطفتون..
در زمينه ي شير برقي شخصا تجربه اي ندارم.
مواردي كه گفتم از همون كاتالوگ بود.

تا جايي كه مي دونم شير برقي ها 2 مدل هستن ، يه مدل فقط باز و بسته مي شه.
يه مدل ميزان باز و بسته شدنش رو مي شه كنترل كرد ( يه سروو موتور هست )
روش كار با سروو موتور هم كه PWM هست ، نوع اول مسلما بايد در حد يه 0 و 1 كردن باشه.

نقل قول: 5 سیکل در ثانیه دقیقا یعنی چی؟؟؟
با اصطلاحاتش آشنا نيستم ، برداشت شخصيم 5با باز و بسته شدن در ثانيه هست كه البته فكر مي كنم بستگي به فشار كپسول دارهه ، هر چي بيشتر باشه ، اين مقدار كمتر مي شه ، ( يه نمودار كشيدهه كه فكر مي كنم مربوط باشه. )

نقل قول: این شیرها کجا گیر میاد؟؟
اگر منظورتون مكان خاصي هست اطلاعي ندارم. معمولا توزيع در شهرستان ها خيلي ضعيفه ...

نقل قول: اندازشون حدودا چقدره؟؟
در كاتالوگ سايز رو نوشته. ( حداقل يه ورودي خروجي + يه موتور )

نقل قول: به نظرتون آیا همچین شیری با فشار کاری 200 بار میتونم بیابم؟؟
نظري ندارم ، اما نااميد نباشيد.

نقل قول: راستی مدار تغذیه این شیر ها چند ولته؟؟؟آیا میشه با یک یا دو باطری کتابی تغذیش کرد؟
قائدتا بستگي به موتورش دارهه ، باتري كتابي جريان دهي خاصي ندارهه ...
براي موتور بايستي از باتري درست حسابي استفاده كنيد كه بتونه جريان لحظه اي قابل قبولي بدهه.
نقل قول:
نقل قول: این شیرها کجا گیر میاد؟؟
اگر منظورتون مكان خاصي هست اطلاعي ندارم. معمولا توزيع در شهرستان ها خيلي ضعيفه ...
داداش آیا خبر داری چه مراکز توضیعی از این نوع شیر ها دارند؟؟؟
مثلا لوازم CNG یا اسپلیتر ها یا جای دیگه؟؟؟
من شیراز هستم

نقل قول:
نقل قول: اندازشون حدودا چقدره؟؟
در كاتالوگ سايز رو نوشته. ( حداقل يه ورودي خروجي + يه موتور )
تو کاتالوگش عکس موتور نبود....مطمعنی با موتور کار میکنه؟؟؟مغناطیسی نبود؟؟؟

نقل قول:
نقل قول: راستی مدار تغذیه این شیر ها چند ولته؟؟؟آیا میشه با یک یا دو باطری کتابی تغذیش کرد؟
قائدتا بستگي به موتورش دارهه ، باتري كتابي جريان دهي خاصي ندارهه ...
براي موتور بايستي از باتري درست حسابي استفاده كنيد كه بتونه جريان لحظه اي قابل قبولي بدهه.

منظورتون از باطری درست و حسابی چیه؟؟؟
اندازه و وزن مدار تغذیه برام خیلی مهمه....کل فضایی که من دارم در حد یه قوطی عینک هست....
نقل قول: داداش آیا خبر داری چه مراکز توضیعی از این نوع شیر ها دارند؟؟؟
مثلا لوازم CNG یا اسپلیتر ها یا جای دیگه؟؟؟
من شیراز هستم
خير ، چون مورد شما كمي خاصتر هست ،احتمالا بايستي دنبال ابزار فروشي هاي صنعتي و ... باشي.

نقل قول: تو کاتالوگش عکس موتور نبود....مطمعنی با موتور کار میکنه؟؟؟مغناطیسی نبود؟؟؟
شايد هم مغناطيسي بود ، در كل فرقي نمي كنه. نوع هايي كه كنترل در ميزان باز و بستن دارهه ، با موتور هست.

نقل قول: منظورتون از باطری درست و حسابی چیه؟؟؟
اندازه و وزن مدار تغذیه برام خیلی مهمه....کل فضایی که من دارم در حد یه قوطی عینک هست....
باتريه خوب و سبك در ابعاد كم هم پيدا مي شه ،‌مثل ليتيوم يون و ...
نقل قول:
نقل قول: تو کاتالوگش عکس موتور نبود....مطمعنی با موتور کار میکنه؟؟؟مغناطیسی نبود؟؟؟
شايد هم مغناطيسي بود ، در كل فرقي نمي كنه. نوع هايي كه كنترل در ميزان باز و بستن دارهه ، با موتور هست.
این شیرها دو حالت باز و بسته دارند...پس احتمالا موتور ندارند....
نقل قول:
نقل قول: منظورتون از باطری درست و حسابی چیه؟؟؟
باتريه خوب و سبك در ابعاد كم هم پيدا مي شه ،‌مثل ليتيوم يون و ...
داداش این باطری که فرمودید حدودا چقدر قیمت داره و آیا قابل شارژه و دیگر اینکه چندبار میتونه همچین شیری را باز و بسته کنه حدودا؟؟؟

راستی اگر هر نظری در مورد بهبود طرحم دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر هم جاییش گنگ هست بگید تا توضیح بیشتر بدم تا راهنمایی آسونتر بشه

ممنون...یا حقHeart
صفحه‌ها: 1 2 3 4