ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات ، انتقاد ها و نظرات ، مریوط به آموزش های h.unique
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام عزیزان.

شما میتونید سوالاتتون ، انتقاد ، پیشنهاد و ... در تمامی آموزش هایی که من در این انجمن گذاشتم در این تاپیک مطرح کنید .

این تاپیک واسه این ایجاد شده که از چتی شدن اون تاپیک ها جلوگیری بشه.

منتظر نظرات و انتقاد های سازندتون هستم Heart
دوستان من تو یه موضوع موندم که نیاز به راهنمایی شما دارم.
اونم اینه که بین کیفیت و حجم کدوم رو انتخاب کنم؟
من خودم کیفیت رو تجیح میدم .
لطفا منو راهنمایی کنید کدومو انتخاب کنم !
من خودم که موندم.
بعد یه سوال دیگه کدوم فرمت از همه کم حجم تره( البته کیفیتشم قابل قبول باشه! )؟
سلام دوست عزیز ب نظر من حجمش هم مهمه ولی پست دادم که بگم من از اینکه دیدم شما این کار رو شروع کردین خیلی خوشحال شدم برا ما مبتدی ها وجود یه تاپیک آموزشی خیلی مفیده و اینکه کسی باشه سوال هامون بپرسیم امیدوارم موفق باشید منتظر آموزش ها هستیم ...
حسین جون این برنامه رو دانلود کن و تمام کیفیت ها ببین و خودت تصمیم بگیر من همیشه با کیفیت MP4 حال می کنم کم حجم و با کیفیته
برنامه format factory هم پیشنهاد میشه
خیلی ممنونم که پاسخ دادید.
دوستان دیگه نظری ندارند؟
آقا هادی کبیر؟
از تمام عزیزان و اساتید بخاطر لطفشون ممنونم
یه سوال دارم
چطور میتونم توی بسکام داده های یه آیسی a/d 8 بیتی را توسط avr بخونم؟
ممنون بخاطر توجهتون
سلام
واقعا از زحماتتون متشكرم. يه سوال دارم كه بايد در موردش يه كمي توضيح بدم
يك جعبه ي چهار چرخ داريم من روي يكي از چرخها 6 عدد مغناطيس قرار دادم و يك ريد رله ثابت با هر دور چرخ 6 بار ريد رله سوئيچ ميشه و تقريبا 2 بار در ثانيه . اگر چرخ اين جعبه گير كنه حرارت بالاي اون جعبه خسارت وارد ميكنه . ميخوام اگه اين اتفاق افتاد قسمت المنت هاي اين دستگاه قطع بشه به همين خاطر گفتم اگر پالس قطع شد از يك پايه ميكرو فرمان قطع رله صادر بشه . اگه ممكنه محبت كنيد اين قسمت از برنامه رو برام تو بسكام بنويسيد يا توضيح بديد كه خودم بتونم بنويسم.
البته اگه امكان داره در اسرع وقت خيلي عجله دارم.
سپاسگزارم