سلام
2 تا سوال دارم که خودم ازشون هيچ چي سر در نمي آرم فقط مي خوام جواب شما رو بدم به اوني که اين سوال رو پرسيده !
1- نرم افزار cuteftp چيست و چه کار مي کند؟
2- فايل هاي با پسوند tar چه فايل هايي هستند و چه کار مي کنند؟
سپاس
1- cuteftp يه نرم افزار براي وصل شدن بهيه سايت از طريق پروتكل FTP كه براي انتقال فايل ازش استفاده ميكنن تقريبا اصولي ترين روش براي upload file هست
2 - فايل هاي tar يه جور فشرد سازيه بدون كاهش حجم 8O در واقع كليه فايلهايي رو كه انتخاب ميكني پشت سر هم قرار مي ده بدون دستكاري كردن يعني مثلا 10 تا فايل رو مي كنه 1 هالا به چه در دي مي خوره ؟ فشرده سازي gzip فقط يه فايل رو مي تونه zip كنه بنابر اين اگه يه دايركتوري رو بخواي gzip كني نمي شه پس ابتدا tar مي كنن بعد gzip به خاطر همين هم اگه ديده باشي تمام فايلها به صورت xxx.tar.gz هستند براي باز كردنش هم كافيه با win rar باز كني همش حاليش مي شه
هادي جان سلام
از جوابت ممنونم. بله درسته با Winrar باز كردم و همه فايل هاش باز شده. ببين الآن كه باز شده مي بينم كه كلي فايل هست و گويا يك تمامي فايل هاي يك وب سايت است كه فشرده اش كرده اند چونكه خيلي هاشون پسوند php دارند و البته تعدادي html هم تو شون هست. ببين حالا اين بنده خدا به من گفته فلاني تو بيا ببين اين نرم افزاري كه ما براش پول داديم چطوره؟!! الآن اگه من بخوام اين سايت ايشون رو تو كامپيوترم با وجود اين فايل ها ببينم بايد چه كار كنم؟
سپاسگذارم
كيميا
بايد يه وب سرور را اندازي كني. يعني اول آپاچي نصب كني و بعد پي ااچ پي و ديتا بيس مربوطه(احتمالا ماي اسكيوال) و تنظيمات مربوطه و در نهايت كپي اين سايت توي فولدر htdocs مربوط به آپاچي.
خوب شانس آوردي كه PHP ي چون معمولا اينا مال خوانواده لينوكس و به اين مفتي ها اجرا و كمپايل نمي شن ولي php
براي ديدنش تو كامپيوتر خودت بايد كامپيوترت رو تبديل كني به يه سرور كه مقالاتش تو سايت هست (نصب phpnuke روي كامپيوتر شخصي) البته نياز به كلي فايل چندين مگا بايتي داري كه يكم كارو مشكل مي كنه يه راه ديگه هم كه به ذهنم مي رسه اينه كه يه هاست مجاني كه php ساپورت باشه پيدا كني و فايلهاتو بريزي توش و سايت رو چك كني البته راحت ترين راه اينه كه بگي نمي تونم :wink: (اينو صبح نوشتم الان دارم مي فرستم :wink: )
ha_60 نوشته است:...البته راحت ترين راه اينه كه بگي نمي تونم :wink: (اينو صبح نوشتم الان دارم مي فرستم :wink: )
بله خوب با اين اوصاف گويا راحتترين كار همينه.
در هر حال از شما و آقا اشكان از اينكه زحمت كشيديد و پاسخ داديد سپاسگذارم