با سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام
چنتا سوال مدار منطقی داشتم
1.
2.
3.
دوستان عکس هال را هم پیوست کردم
با تشکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
سلام
1)
یعنی چی ساده شده؟ میخواهید با دیکودر 4*1 طراحی کنید؟
اگه تابع f رو میخواهید؛
سه تا ورودی دارید و براش جدول صحتی با 3 ورودی و 8 خروجی میکشید
الان به ازای هر ورودی ، خروجی مربوط به اون رو فعال می کنید
یعنی وقتی a-b-c همه 0-0-0 شدن باید خروجی مربوط که میشه خروجی 0 رو فعال کنیم و باقی رو 0 قرار بدیم و f رو بدست بیاریم
نتیجه آخر کلا صفر میشه
2)
کافیه براش یه جدول صحت رسم کنیم و تابع f و بدست بیاریم
3)
اینم یه فول ادر(تمام جمع کننده) دوبیتی
X میشه 0
Y میشه 1
z هم میشه 1
با سلام و تشکـــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــر
1.بعد از خروجی هر کدام یک ○ قرار داده آیا خروجی را NOT می کنه؟؟؟؟؟؟ یا اصلش همینجوری هست؟؟؟؟
2.اون تابع f رو می خواد به صورت AB
3.من فقط در A0 و B0 مشکل دارم.در تصویر بالا که B=01 است B0 کدومه و B1 کدوم؟
با تشکــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــر
سلام همشهری
عکسای پست اول دیده نمیشن،اگه جواب نگرفتین درستشون کنید.
با سلـــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام و تشکـــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــر
تصاویرو تو پست اول پیوست کردم
در مورد سوال سوم:
خب a0 , b0 هر کدوم 1 هستن حاصلشون میشه 0 با کری خروجی، حالا حاصلشون با 1 (کری ورودی) جمع میشه حاصل میشه 1،پس x=1
a1=1 , b1=0 ، حاصلشون میشه 1 اما جمعشون با کری ورودی از مرحله قبل( 1 بود) مبشه 0 با کری خروجی، پس y=0 , z=1
این تا اینجا. :-)
در مورد سوال دوم هم همونطور که امید جان گفتن ...
سوال اول:
دیکودر active low هست،یعنی خروجی ها باید بر اساس ماکسترم ها باشن، اگه به جای اون xor یه دونه or بود کار راحتر بود، فقط کافی بود دو مجموعه ماکسترم ( مربوط به دو تا and) رو اشتراک بگیرید و بعد مینداختین تویه جدول کارنو (بر اساس 0 ها ) و خروجی ساده شدش رو پیدا میکردین.
اما حالا باید برای هر کدوم از دو مجموعه ماکسترم مربوط به اندها رو که اولی میشه 0و2 . دومی میشه 3و5و7 یک جدول کارنو درست کنید (بر اساس 0 ها ) و بعد تابع ساده شده هرکدوم رو با هم xor کنید، این بنظر راحت ترین کاری هست که میشه انجام داد...
پیروز باشید
راستی همیشه از سمت راست کم ارزشتره دیگه ، b0=1,b1=0
با سلـــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــام و تشکــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــر
دوستان مشکلم با سوال سه حل شد
فقط اون سوال سه :
اون
○ که جلوی هر خروجی هست مال دیکودر است یا باید جواب رو NOT کرد؟
و اینکه من تابع F رو به صورت A,B,C می خوام.بعد از هر and یا or یا هرچیز دیگری باید اون جواب رو با هم and یا or یا ... کرد بعد رفت سر مرحله ی بعد؟؟؟؟؟؟
من خودم یه چیزایی نوشتم تو عکس پیوست یه نگاهی بهش بندازید ببینید چی شده
با تشکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
خواهش میکنم همشهری
من دیگه باید برم، یه توضیح میدم انشاا.. جواب بگیرید وگرنه دوستان هستن و منم فردا صبح میام
عکس دوم باید بر اساس ماکسترم بنویسید، یعنی a+b+c ضرب میشه در a+bnot+c
البته اگه واقعآً ساده شده رو بخواین حتی بر اساس a,b,c حتماً باید بزارید داخل جدول کارنو و در آخر دو تا تابع رو با هم xor کنید.
با سلـــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــام به همه و شما همشهری عزیز
نقل قول: من دیگه باید برم
ممنون از جواب هاتو برید به سلامت،شب خوشی داشته باشد
فردا منتظرتون هستم
ببینید برا دیکودر دو تا حالت داریم، یا active low هست یعنی همین حالتی که مدار شما داره ( اون دایره ها چسبیده به دیکودر) و active high.
حالا حالت اول باز دو تا حالت داره : یا خروجی رو اند کرده مثل مدار شما یا خروجی رو nand کرده. اگه nand بود خروجی ها رو بر اساس مینترم مینوشتیم و حالا که اند گذاشته بر اساس ماکسترم نوشته میشه.
سوال اول : هیچکدوم، اگه قرار باشه بر اساس ماکسترم بنویسید میشه a+b+c ، (بر اساس ماکسترم ها یعنی صفر دیگه )
سوال دوم هم که گفتم نه برا نات نیست در واقع چون این دیکدر داره خروجیش رو براساس ماکسترم میده ما باید خروجی ها رو با هم ضرب کنید، این طوری a+b+c ضرب میشه در a+bnot+c
اینا چیزی بود که من یادم مونده بود از 3 ، 4 سال پیش، در کل فکر نمیکنم خروجی ساده شدش اونطوری باشه که شما پست 8 گذاشتید...