ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط بین سه تا قطعه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام میخوام بین این سه تا سخت افزار از طریق پروتکل spiارتباط برقرار کنم.به زبان بیسیک
یعنی مقادیر از adc خونده بشه و روی ال سیدی نشون داده بشه.در ضمن دو تا کلید دارم که هرکدوم رو فشار بدم یکی
از ال ای دیها روشن بشه.من میتونم بین میکرو 1 و adc ارتباط برقرار کنم اما بین دومیکرو نه.هرکاری میکنم نمیشه کرستال من هم ext16 مگا
خواهشا کمک کنید واجبه.
کسی نبود جواب مارو بده؟؟واقعا لازم دارم
اگه ممکنه یه عکس از نقشه مدارتون بزارید Biggrin
پروتئوس در دسترس نیسBiggrin
ولی اینجوری که از حرفاتون فهمیدم شما میخواید رو یه میکرو از رو adcیه مقداریو بخونید که کاری نداره ولی بعدشو یکم گنگ توضیح دادید
میخواید مقدار خونده شدرو با spi بفرستید رو یه میکرو دیگه بعد رو lcdنشون بدینش؟
کلا یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشیم Biggrin
ممنون که جواب منو دادید.من شماتیک رو به صورت pdf قرار میدم.ببینید من سه تا سخت افزار دارم.adc و دوتا mega8 .من adc رو به میکرو 1 وصل کردم.حالا میخوام مقادیر خونده شده از adc روی lcd که به میکرو2 وصله نشون داده بشه.در ضمن دوتا کلید دارم که به میکرو2 وصل هستند و دوتا led که به میکرو1 وصل هستند.حالا بازدن یکی از کلیدها یکی از ledها روشن بشه.کلیه ارتباطات بین قطعات از طریق پروتکل spiباشه.
الان درک کردم منظورتونو
ببینید atmega 8 یه کانال spi بیشتر نداره
در نتیجه شما یا مجبورید اون میکرو که وصله به adc رو یه میکرو دیگه انتخواب کنید که تعداده بیشتری کانال spi داشته باشه
یا باید بینه میکروی اول و دوم با یه پروتکل دیگه ارتباط برقرار کنی که میتونی خیلی راحت جای lcdرو میکرو دومو تغییر کنی پایه های سریالت خالی شن بعد بینه میکرویه اول و دوم به صورت سریال ارتباط برقرار کنی
نه ، همون mega8 كافيه ...
يه پروتكل 4 سيمه هست ، اگر از بسكام استفاده مي كنيد كه پيكربندي سخت افزاريش خيلي خيلي راحته ( به help بسكام مراجعه شود )
براي پيكربندي به صورت نرم افزاري هم يه تاپيك زده بودم و سوال پرسيده بودم كه به جواب هم رسيد و كدها هم توش موجودهه ... ( يه سرچ توي فروم بزنيد )

براي كدويژن و ... هم 2-3 تا رجيستر بيشتر نيست و به نظرم باز راحت تر از بسكام هست.
اول اين ارتباط رو برقرار كنيد و 1 LED روشن كنيد ، بعد پروژه رو كم كم كامل كنيد.

پايه ي SS رو خودتون بايستي كنترل كنيد ، براي ارتباط با ميكرو و ماژول هاي بيشتر لازم هست از پايه هاي معموليه ديگه مثل همين SS استفاده كنيد و كنترلش نرم افزاريه و دست خودتونه.
خط MOSI , MISO , SCK مشترك هست.
در كل هيچ چيز عجيبي ندارهه ...
------------------- ويرايش --------------
يه سمت master مي شه و يه سمت slave
شما هم فقط نياز داريد يه ارتباط بين 2 ميكرو داشته باشيد ، پس 3تا سيم كافيه و نيازي به پايه ي ss هم نيست ، مي تونيد هم استفاده كنيد.

موفق باشيد.
من نمیفهمم حتما واجبه که دوتا ارتباط جفتشون spi باشن ؟
اگه جای پایه های lcd تغییر کرد مهم نیست.من از help بسکام چیز زیادی نفهمیدم .وگرنه مزاحم شما نمیشدم.تو فروم هم اینقدر تو این زمینه مطالب مشابه زیاده که آدم نمیدونه چی به چیه.به هر حال به کمکتون به شدت نیاز دارم.خواهشا کمک کنید.اگه پروتکل به صورت soft هم باشه بازم فرقی نمیکنه.گیر اصلی من الان ارتباط بین دوتا مبکرو.(میشه ادرس اون تایپیک رو بذارید؟)اخه خود برنامه بسکام هم تو چند مدل تو این زمینه نوشته میشه
نقل قول: اگه جای پایه های lcd تغییر کرد مهم نیست.من از help بسکام چیز زیادی نفهمیدم .وگرنه مزاحم شما نمیشدم.تو فروم هم اینقدر تو این زمینه مطالب مشابه زیاده که آدم نمیدونه چی به چیه.به هر حال به کمکتون به شدت نیاز دارم.خواهشا کمک کنید.اگه پروتکل به صورت soft هم باشه بازم فرقی نمیکنه.گیر اصلی من الان ارتباط بین دوتا مبکرو.(میشه ادرس اون تایپیک رو بذارید؟)اخه خود برنامه بسکام هم تو چند مدل تو این زمینه نوشته میشه
اگه مشکلتون فقط ارتباط بینه میکروهاس lcdرو جاشو تغییر بدین rxو tx خالی شن بعد خیلی راحت میتونید ارتباط سریال برقرار کنید
در مورده روشای ارتباط بینه دو میکرو یکم سرچ بکنید راهای زیادی هست
http://www.iranled.com/forum/thread-22028.html

اگر الزامي به استفاده از SPI نيت ، همون uart كه مهرداد خان مي گن بهتر و راحت ترهه ...
نه اگه امکان داره spi باشه.به خاطر سرعت بالای اون.
صفحه‌ها: 1 2 3