ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل بزرگ با پروتوس(ورزن 8)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یکی بگه این خطا یعنی چی؟
موقعی که روش کلیک می کنم یه بوق میزنه خطای پایینش رو میده.
فکر کنم زیر سر خطای DRC باشه.
کمککککک.
(۲۳-خرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۰۹:۳۱)SBRE77 نوشته است: [ -> ]سلام
یکی بگه این خطا یعنی چی؟
موقعی که روش کلیک می کنم یه بوق میزنه خطای پایینش رو میده.
فکر کنم زیر سر خطای DRC باشه.
کمککککک.

سلام این خطا به علت رعایت نکردن فاصله ی بین دو پایه قطعه یا فاصله ی بین یک پایه با یک المان دیگر می باشد.(عکس واضح نیست.)
(من فکر کنم خودتون یک قطعه را به صورت دستی در پروتئوس 8 ساخته اید.)
و این ارور میگه که برای کشیدن ترک نقض کردین DRC رو.
شما بهتر بود یک عکس کامل تری می گذاشتین تا بهتر بتونن دوستان کمکتون کنند.
من غلط کنم،PCB خود نرم افزاره!
یه a91sam7x256.
(۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۲۲:۳۲)SBRE77 نوشته است: [ -> ]من غلط کنم،PCB خود نرم افزاره!
یه a91sam7x256.
من به شما پیشنهاد می کنم با نرم افزار آلتیوم کار کنید.بهترین نرم افزار برای طراحی PCB هست. و آموزش هاشم اگر خواستی می تونی به لین ک های زیر مراجعه کنی که در خود سایت هستش.
آموزش قدم به قدم آلتیوم بصورت تصویری
کتاب اموزش پروتل dxp

این مشکلها و مشکلات دیگر به دلیل ضعیف بودن نرم افزار پروتئوس در محیط ARES هست و همیشه دارین.(البته می تونید قوانین هم در این محیط تعریف کنید )اگر فقط ارور بین فاصله های پایه ها رو می گیره مشکلی نداره و شما می تونید ادامه بدین.( ولی خوب وقتی بخواهید PCB رو بدین که براتون بزنند میگن که باید با Protel DXP قدیمی یا Altium باشه بد شما اگر با پروتئوس بدهین بسته اندازه و تعداد بردتون یک قیمت بهتون می دن برای تبدیل پروتئوس به Altium).
توی دیزاین رول باید فاصله های مجاز رو روی 9th قرار بدید
با تشکر ازهمه دوستان.
مشکل رو خودم رفع کردم.با تیک "flow me routing" از منوی tools (گزینه ی اول) رو برداری.
ولی یه سوال در مورد آلتیوم.طریقه جستجو کردن تو ورژن دهش رو کسی بهم نمی گه؟
یه سوال تفاوت پروتوس 8 با بقیه تویه چیه؟؟

اگه یه لینک خوب ازش داشتن برا منم بزارید.
(۰۵-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۲۳:۰۵)akbar8 نوشته است: [ -> ]یه سوال تفاوت پروتوس 8 با بقیه تویه چیه؟؟

اگه یه لینک خوب ازش داشتن برا منم بزارید.
تفاوتاش اینا هستن
اضافه شدن Project Wizard
امکان استفاده توکار از کامپایلر
قابلیت Import کردن کتابخانه‌های قبلی در هنگام نصب.
ظاهر کاربری متفاوت
به نظرم هنوز زوده برای نصب از من که همش ارور میده مثلا یادم میره برنامه رو بذارم توی آی سی ارور میگیره و کلا شبیه سازه می بنده فک کنم توی ورژن های بعدی این مشکلاتش حل بشه
من از اینجا دانلود کردم
کمی با آلتیوم کار کردم.سیم کشی اتوماتیک خیلی از پروتوس بهتر بودBiggrin ولی کار با کتاب خانش و ساخت قطعه ی جدید در مقایسه با پروتوس.....AngryAngryAngry
می خواستم ببینم نمیشه شماتیک پروتوی رو به Altium تبدیل کرد و تو اون PCB کشید؟
دیگه سرگیجه گرفتم.تا حالا چهار بار از دوباره شروع کردم به برد زدن.ولی هر دفعه نشد.ConfusedConfused