۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۲۱:۲۸
۲۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۰۱:۵۱
با سلام و عرض تبریک پیشاپیش اعیاد قربان و غدیر خم
ببخشید. من با نصب یه برنامه اضافه به vb6 این قابلیت رو اضافه کردم که از اکسس 2000 پشتیبانی کنه اما نمی دونم چه طور باید فایل اکسسم رو که پسورد داره توی vb6 فراخوانی کنم که اخطار نده. چند تا سورس رو هم دیدم اما همه اونا از اکسس 95 !!؟ استفاده میکردن. لطفا به من بگید که چطور میشه یه اکسس 2000 پسورد دار رو توی vb6 فراخوانی کرد. و اینکه چطوری یه پایگاه داده پسورد دار اکسس 95 بسازم.
اگه با مثال (سورس برنامه) باشه ممنون میشم
با تشکر فراوان
ببخشید. من با نصب یه برنامه اضافه به vb6 این قابلیت رو اضافه کردم که از اکسس 2000 پشتیبانی کنه اما نمی دونم چه طور باید فایل اکسسم رو که پسورد داره توی vb6 فراخوانی کنم که اخطار نده. چند تا سورس رو هم دیدم اما همه اونا از اکسس 95 !!؟ استفاده میکردن. لطفا به من بگید که چطور میشه یه اکسس 2000 پسورد دار رو توی vb6 فراخوانی کرد. و اینکه چطوری یه پایگاه داده پسورد دار اکسس 95 بسازم.
با تشکر فراوان
۲۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۳۰:۵۰
(۲۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۰۱:۵۱)treasury نوشته است: [ -> ]با سلام و عرض تبریک پیشاپیش اعیاد قربان و غدیر خم
با تشکر فراوان
سلام
با چه روشی به بانک متصل میشید؟؟
زمان اتصال خودش پسورد میگیره!
۲۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۱:۰۸:۵۸
نقل قول: سلام
با چه روشی به بانک متصل میشید؟؟
از طریق data
نقل قول: زمان اتصال خودش پسورد میگیره!
از کدوم قسمت پسورد میگیره؟
۲۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۲۵:۲۷