سلام میخواستم بدونم چطور از ماژول در پورت موازی میکرو استفاده کنم حتما باید در پورت موازی استفاده کنم ؟ اگر این کار رو بکنم چطور باید باود ریتش رو با ماژول گیرنده ام یکی کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
سلام.
اطلاعاتی که دادید کافی نبست. اگر می خواید زودتر به جواب برسید ، اطلاعات رو دقیق بدید.
ماژولتون چی هست و پروتکلش چی هست؟
پورت موازی یعنی پایه های I/O ! احیانا منظورتون ارتباط سریال نبوده؟!
هر ماژول معمولا یه سری ریجستر دارهه که اول کار باید تنظیم بشه ، در همون قسمت تنظیمات رو انجام می دید.
اطلاعات رو کامل بدید تا دوستان راهنماییتون کنند.
(۲۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶:۳۳)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.
اطلاعاتی که دادید کافی نبست. اگر می خواید زودتر به جواب برسید ، اطلاعات رو دقیق بدید.
ماژولتون چی هست و پروتکلش چی هست؟
پورت موازی یعنی پایه های I/O ! احیانا منظورتون ارتباط سریال نبوده؟!
هر ماژول معمولا یه سری ریجستر دارهه که اول کار باید تنظیم بشه ، در همون قسمت تنظیمات رو انجام می دید.
اطلاعات رو کامل بدید تا دوستان راهنماییتون کنند.
ماژولم hm-t , hm-r هستش.یه چیزهایی فهمیدم تو پروژه بنده کیبورد کامپیوتر به پورت سریال میکروم وصل میشه ازون ور نیاز به یک پورت سریال دیگه داردم تا میکرو رو به ماژول فرسننده وصل کنه و اطلاعاتی که از فشار دادن کیبورد وارد میکرو میشه رو ارسال کنه ما یک پورت سریال سخت افزاری داریم و چند تا پورت سریال نرم افزاری ازون جا که بنده با زبان c کار میکنم دستور مستقیم واسش فکر کنم نیست و من باید نرم افزاری این برنامه رو بنویسم میخوام بهم بگین این برنامش چی هست ؟