ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يك سوال در مورد نصب دات نت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام . من متاسفانه جاي براي اين پيدا نكردم و مجبور شدم اينجا بزنم
دوستان من دنبال يك راهنماي نصب دات نت مي گردم . يك كتاب يا يك مقاله خوب . اگر داشتين لطف كنين براي من ارسال كنين .
اگر هم اينجا نوشتين و يا لينك گذاشتين خيلي ممنون مي شم .
vahid_mashmoolie@yahoo.com
ممنون مي شم . مشمولي
آقاي مشمولي نصب دات نت كه كاري نداره كه!!!؟؟؟

اگه سي دي هاي درستش رو گير بياري مشكلي پيش نمياد
Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin
سلام
نه سوءتفاهم پيش نياد . من خودم نصب كردم . يك كتاب جامع و يا يك مقاله جامع در اين مورد مي خوام . چون اطلاعاتم در اين مورد كم هست .
ممنون مي شم راهنمايي كنين ـ مشمولي
:oops:
آقا منم مثل شما
:?: :?: :?: :?:
والا فارسي كتاب الان سراغ ندارم ولي اينگليسي بخوايي ببين اين كتاب خوبه :
کد:
MicroSoft  .NET FrameWork  (Autors:A.Chakraborti,U.Kranti,R.JeetSandhu)
ميگردم اگه مقاله هم بود برات ارسالش ميكنم.
چرا برنامه هاي نوشته شده در ويژوال در كامژيوتر ديگري ديده نميشود
سلام
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين تا بفهميم منظورتون چيه
اما اگه منظورتون از وي بي نسخة دات نت باشه ، برنامه هاي نوشته شده در اين نسخه براي اجرا شدن نياز به دات نت فريم ورك دارن كه بايد اونو نصب كرده باشي .
ولي اگه اشكال از اون نباشه و از نسخة هاي پايين تر مثل 6 استفاده كني بايد بگم برخي از برنامه ها از يكسري فايلها DLL و يا OCX و ... مختلفي استفاده مي كنن كه هنگام نصب ويژوال بيسيك روي كامپيوتر نصب مي شه . شما اگه اين برنامه ها رو در كامپيوترهاي ديگه اي كه اين فايلها رو ندارن اجرا كنين ، برنامه درست اجرا نمي شه . براي اين كار شما فايلهاي مورد استفاده در برنامه رو پيدا كرده و در هر كامپيوتري كه مي خواهين استفاده كنين كپي كنين و بعد برنامه اصلي رو اجرا كنيد . براي پيدا كردن فايلها هم مي تونين از گزينة Castomize كه با كليد Ctrl+t فعال مي شه استفاده كنين . تمام گزينه هايي كه علامت تيك دارن رو انتخاب كرده و در پايين فايل اونو يادداشت كنين . اين فايلها در محلي كه ويندوز را زده ايد در پوشه هاي Windows و System و System32 قرار دارند . البته اين ابتدايي ترين راه بود .

با تشكر ـ مشمولي