ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کلید ها و شیرهای مجهز به تایمر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام.من تازه عضو هستم و هیچ هم از الکترونیک نمی دانم ولی سه تا سوال ساده داشتم که امیدوارم دوستان راهنمایی ام کنند.

1-آیا کلید های برقی وجود دارند که اتصال و یا قطع برق را به صورت زمانی تنظیم کنند؟
توضیحات بیشتر: برای مثال این نوع کلید را وسط یک سیم وصل کرده و برای محدوده ی زمانی ساعت13 الی 23 تنظیم کنیم که در این محدوده کلید جریان برق را وصل کرده و در خارج از محدوده زمانی جریان را قطع کند.
یا به این صورت تنظیم کرد که نیم ساعت جریان را وصل کرده و یک ساعت قطع کند و دوباره نیم ساعت وصل و یک ساعت قطع کند و این روند ادامه یابد.

2-آیا شیر های آبی برقی وجود دارند که عملکردشان همانند گزینه ی بالایی باشند ولی به جای کنترل جریان برق، جریان آب را قطع و وصل کنند؟

3-همچنین از قیمت حدودی این نوع کلید ها و شیر ها اطلاع دارید؟
سلام.

1. بعید می دونم به صورت مستقل وجود داشته باشه ، اما می شه یه مدار طراحی کرد که این کار رو انجام بدهه.
2. شیر برقی برای هوا و مایعات هم وجود دارهه ، منتها باز بایستی مداری مشابه بالایی براش طراحی بشه که عملکردش رو تعریف کنه.
3. قیمت شیر برقی ها از رله ها خیلی بیشتر هست ، خود رله گرون نیست. قیمت شیر برقی ها هم اطلاعی ندارم اما بسته به نوعش فکر می کنم بایستی بالای 20 تومن باشه ... .
ممنون که جواب دادید.
یعنی میگید به صورت آزاد در بازار چنین چیزی گیر نمی آد.حتی در شهر های بزرگ؟
همچنین اگر گزینه ی 1 را به صورت سفارشی برای ساخت، سفارش دهم هزینه اش حدودا چقدر میشه؟ کاربردش هم با برق شهری و برای یک شناور درون چاه می خواهم.

البته طرز کار شناور هم اینگونه است که وقتی آب به یک سطح مشخص در پایین رسید قطع شده و بعد از تقریبا 15 دقیقه آب زیاد شده و به حد بالا می رسد که شناور شروع به کار می کند.و در هر بار تقریبا یک بشکه ی 200لیتری را پر می کند که در حالت خوشبینانه روزانه بیش از 56 بشکه آب بیرون میده که از حوضی که ما برای پر کردن آن در نظر گرفته ایم زیادتر است.
به همین خاطر من می خواهم کلیدی باشد که زمان را کنترل کرده تا دفعات استخراج آب کم شده و فاصله ی بین آنها زیاد شود.
نقل قول: یعنی میگید به صورت آزاد در بازار چنین چیزی گیر نمی آد.حتی در شهر های بزرگ؟
حداقلش من تا حالا آماده ی همچین چیزی رو ندیدم. چون برای کاربرد خاص و با قابلیت برنامه ریزی هم هست شاید تولید همینجوریش به صرفه نباشه. البته شاید یه ماژول برای اتوماسیون به صورت مشابه وجود داشته باشه ، که اگرم باشه احتمالا قیمتش به صرفه نیست و نمی دونم تو ایران هم به این سبک وجود دارهه یا نه. دوستان دیگه اگر اطلاعی دارن لطفا خبر بدن.

نقل قول: همچنین اگر گزینه ی 1 را به صورت سفارشی برای ساخت، سفارش دهم هزینه اش حدودا چقدر میشه؟ کاربردش هم با برق شهری و برای یک شناور درون چاه می خواهم.
در انجمن معمولا مشکلات گفته می شه و کسایی که می تونن راهنمایی می کنن تا پروژه به سرانجام برسه و اینجا جای سفارش پروژه نیست. اگر خودتون قصد ساخت ندارید و یه زمانی تصمیم گرفتید سفارش بدید ، می تونید از قسمت "درخواست انجام پروژه" یا پیام خصوصی استفاده کنید . قیمت هم بستگی به خیلی چیزا دارهه، به ویژه کیفیت کار و امکانات جانبیه سلیقه ای که می تونه پروژه رو منعطفتر کنه یا بلعکس.
نه من آخه هیچ از الکترونیک نمی دونم و به قول دوستان مهندس این کار نیستم.
شما که خودتون استاد های این کارید نمی دونیم حدودا چقدر خرج بر می داره.
آخه یکی برام گفته حدود یک میلیون و دویست هزار تومان !!!
اون شناور وقتی به سطح خاصی می رسه بایستی مدار عمل کنه. حالا این شناور هم علاوه بر اون کلید زمان دار قرارهه طراحی بشه؟!
محیط کار شرایط خاصی دارهه؟ برد در معرض مایعات و ... هست؟ این زمان روشن بودن و ... هر سری توسط کاربر قابل تنظیم هست؟ مثلا روش دکمه و LCD هست؟ یا به PC و ... وصل می شه؟ ارتباط بی سیم دخیله؟ و ...
می بینید ...! ، این پروژه رو به 100 شکل با قابلیت های مختلف می شه عملیاتی کرد ، طبیعتا قیمت هم خیلی خیلی می تونه متنوع باشه. بسته به جزئیات و امکاناتی که برای پروژه نیازهه و تعیین می شه ، اون موقع می شه قیمت رو تعیین کرد.

یه برد معمولی رو می شه خونگی چاپ کرد ، بی لایه ی محافظ ، قیمت کم و کار راه انداز برای چند وقت.
می شه طرح برد رو داد به یه شرکت و یه برد تمیز با لایه محافظ تحویل گرفت که برای یک عدد قیمتش چند 10 برابرهه حالت قبلی می شه. اما کیفیتش کلی بالاست.

یه میکروکنترلر که نقش مغز مدار رو دارهه ، به خودیه خود کاری نمی تونه انجام بدهه. برنامه نویسه که بهش درک می دهه ، از روشن و خاموش کردن یه چراغ گرفته ، تا هوا کردن موشک ... می تونع انجام بدهه ... . جدا از این باید رطوبت و دما و ... خیلی چیزای دیگه مشخص باشه ... ( برای یه کار با کیفیت )
بخشی از کار سخت افزاری هست و بخشیش نرم افزاری ... ، تا جزئیات معلوم نباشه نمی شه قیمت داد.

من جزئیات پروژه اتون رو نمی دونم ، شاید زیاد قیمت دادهه باشه ، شاید هم کم!

بحث دیگه اینکه ، اگر شرکتی قرارهه طراحی کنه ، هزینه ی پیشنهادیه اونها بخاطر کارکنان و مالیات و ... مطمئنن خیلی متفاوته ... و این یه چیز رایجه.
یه اصطلاح درست دیگه ای هم هست که می گه هر چقدر پول بدی آش می خوری.

معمولا کسی که یه پروژه ای رو مطرح می کنه یه رنج قیمت هم می ذارهه می گه من انقدر می تونم برای این پروژه هزینه کنم. طراح هم سبک سنگین می کنه و متناسب با بودجه امکانات پروژه رو تعریف می کنه و مدار رو طراحی می کنه.

موفق باشید.
سلام
نمایشگاه علم و فناوری یه پروژه مشابه همین با nfc کار کرده بودند
یه سری پریز برق بودن که زمان اتصال برق و هزینه مصرف رو ثبت میکردن
پریزها در زمان دقیقی که تعریف شده بود فعال میشدن و بعد اتمام زمان اختصاص داده شده قطع میشدند.
کلا به روش های مختلفی میشه این پروژه رو کار کرد
چه با یه تراشه قابل برنامه ریزی، چه با یه سری گیت و آی سی منطقی و یا فناوری هایی مثل nfc که این بستگی به خلاقیت ذهن طراح پروژه داره
من چیزی که می خواهم را در شکل زیر رسم کرده ام.یعنی این کلید لازم نیست داخل آب باشد.فقط باید بین سیم باشد تا به صورت زمانی برق را قطع و وصل کند.روش کار کلید هم اینگونه خواهد بود که مثلا 1 ساعت برق را وصل کند و 2 ساعت برق قطع کند و دوباره 1 ساعت وصل و 2 ساعت قطع و این روند ادامه یابد.(البته امکانش باشد که تایم ها را خودمون با دکمه ها کم یا زیاد کنیم مثلا: 2.5 ساعت وصل و نیم ساعت قطع)و کار ما هم یک چیز بزرگ نیست.
[attachment=9650]
حالا بنظرتون قیمت حدودیچند میشه.
آخه در اینترنت کلید هایی با این کارکذد حدود 26هزار توامن زده ولی فقط برای ولتاژ کمتر(12) است.فقط خواهش می کنم یک قیمت حدودی بگید تا مطلع شوم.

1-همچنین در لینک زیریک توضیحاتی داده اند به نظرتون به کارم می آد؟
http://www.shirazedc.co.ir/ShowPage.aspx...ame=Masraf

2- در لینک زیرهم یک دستگاه از و این چنین چیزی هم کارم را راه می اندازه؟
http://www.namakala.com/search/%D9%BE%D8...298/452351
بابت لینک ها تشکر.

بله ، مثل اینکه برادران چینی ... .
2تا لینکی که دادید ، احتمال 99% یک محصول هستن. بیشتر روی تنظیم ساعت برای عملکرد کلید زوم کردهه. مثلا تنظیم می کنید تمام روزای هفته از ساعت فلان تا فلان کار کنه و هر چند وقت یه بار دوبارهه بایستی تنظیم کنید.
برای اینکه 1 ساعت برق و وصل کنه و 2 ساعت قطع فکر نکنم چندان مناسب باشه ، چون هدفش کمی متفاوت هست ، البته دستیابی زمان تصادفی هم نوشته ، اما جوری که برداشت می شه زود به زود بایستی تنظیم بشه ( باید دیدش )

این محصول هم که لینک دادید ، یه بار طراحی شده و بعد تولید انبوه شدهه ، مسلما قیمتش به شدت کم می شه.( از محصولی که در لینک دوم گذاشتید قیمت دارید؟ )
جریان دهیش از حدی نمی تونه بیشتر باشه ، باید ببینید شناورتون چقدر مصرف می کنه که فکر می کنم از این مقدار تجاوز نکنه.

اگر همین کارتون رو راه می ندازهه نیاز به طراحی از اول نیست.
معمولا چیزی که وجود ندارهه یا قابلیت محدودی دارهه ، در مرحله ی بعد نیاز به طراحی دارهه که قیمتش هم کمی بالاست ، چون فقط قرارهه 1 عدد یا تعداد محدودی ازش تولید بشه و کاربرد خاصی دارهه.
اما وقتی کاربرد عام پیدا بشه و تولید انبوه بشه ، قیمت ها خود به خود خیلی خیلی پایین تر می یاد و مناسب تر می شه.

بهترین کار اینه که یک عدد تهیه کنید و ببینید کارتون رو راه می ندازهه یا نه.
طراحی که به شما قیمت داده نمی دونم در چه سطحی می خواد کار رو بزنه و چه امکاناتی اضاف کنه.( اما حتما یه کار ترتمیز و با کیفیت هم ارائه می دهه -> با توجه به قیمت پیشنهادی )
اما با در نظر گرفتن حداقل امکانات و فقط تنظیم زمان متناوب برای قطع و وصل ( توسط چندتا کلید و حتی بدون LCD ، البته با دقت کمتر و تنظیم زمان حدودی نه دقت 1 دقیقه، مثلا دقت 5 دقیقه ، بدون در نظر داشتن ساعت و تاریخ و روز ) برق ، که فکر می کنم حداقل چیزی که شما بهش نیاز دارید باشه( با توجه به توضیحاتتون ) ، هزینه خیلی کمتر از مبلغ پیشنهادی می شه. ( فکر نمی کنم برای کار شما 5 دقیقه زودتر یا دیرتر قطع یا وصل کنه تفاوت زیادی داشته باشه ، چون سیستم حساسی نیست )
اگر همچین چیزی هم که گفتم بهتر به کارتون می یاد ، می تونید به طراحتون انتقال بدید که همچین چیزی رو براتون بسازهه ، از این جهت که مرتب نیاز به تنظیم ندارهه ( فقط یه چندبار تنظیم کنید و یه حالت رضایت بخش بود ، تا آخر عمرش همون رو تکرار می کنه. ) شاید راحت تر از اون محصول چینی باشه که برای کار شما احتمالا مرتب نیاز به تنظیم دارهه.
برای پیشنهادی که دادم و حداقل امکانات ممکن هست ، برد هم کارخونه ترتمیز بزنه ، زیرهه 200-300 می شه.