ايران ويج

نسخه‌ی کامل: محاسبه میان چند ساعت و زمان مختلف
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر تمامی دوستان عزیز
من 2 تا مشکل دارم . اول اینکه میخوام یک کنترولی داشته باشم که کاربر مجبور باشه زمان را بر اساس فرمت مشخص شده وارد کنه مثلا 13:05:18 و دوم اینکه بتونم اختلاف میان 2 زمان مختلف را حساب کنم . مثلا اختلاف میان 2 زمان 13:00:00 و 14:12:00 که حاصل میشه 1:12:00 لطفا راهنمایی کنید .
از کمک شما پیشاپیش سپاسگزارم
(۰۳-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۱۰:۳۸)sepahbod نوشته است: [ -> ]سلام بر تمامی دوستان عزیز
من 2 تا مشکل دارم . اول اینکه میخوام یک کنترولی داشته باشم که کاربر مجبور باشه زمان را بر اساس فرمت مشخص شده وارد کنه مثلا 13:05:18 و دوم اینکه بتونم اختلاف میان 2 زمان مختلف را حساب کنم . مثلا اختلاف میان 2 زمان 13:00:00 و 14:12:00 که حاصل میشه 1:12:00 لطفا راهنمایی کنید .
از کمک شما پیشاپیش سپاسگزارم
سلام
برای اختلاف زامان باید از DateDiff استفاده کنید
ولی برای فرمت خاص کنترل خاصی نداره ویژال بیسیک خودتون باید درست کنید که کار سختی نیست!
سلام می تونی برام یه مثال و یا نونه ساده را بنویسی
(۰۳-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۳۳:۳۱)sepahbod نوشته است: [ -> ]سلام می تونی برام یه مثال و یا نونه ساده را بنویسی

کد:
' The following statements set datTim1 to a Thursday
' and datTim2 to the following Tuesday.
Dim datTim1 As Date = #1/4/2001#
Dim datTim2 As Date = #1/9/2001#
' Assume Sunday is specified as first day of the week.
Dim wD As Long = DateDiff(DateInterval.Weekday, datTim1, datTim2)
Dim wY As Long = DateDiff(DateInterval.WeekOfYear, datTim1, datTim2)

اینجارا هم ببنید بد نیست
این که خطا میده مهندس من خودم این را پیدا کردم که مثلا اختلاف را به دقیقه در بیاریم
کد php:
Text4.Text DateDiff("n"Text1.TextText2.Text
حالا چگونه کاربر را مجبور کنیم که زمان را طبق فرمت استاندارد زمان وارد کنه مثلا این گونه 13:02:18

فرمت مندی هم مورد نظر را هم پیدا کردم کنترول Microsoft Masked Edit Control 6.0 از لیست کنترولهای ویژوال بیسیک هست ولی گویا با ارتباط با بانک اطلاعاتی مشکل داره . میشه مشکل را مرتفع کرد .
با تشکر فراوان
(۰۴-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۵۹:۱۳)sepahbod نوشته است: [ -> ]این که خطا میده مهندس من خودم این را پیدا کردم که مثلا اختلاف را به دقیقه در بیاریم
کد php:
Text4.Text DateDiff("n"Text1.TextText2.Text
حالا چگونه کاربر را مجبور کنیم که زمان را طبق فرمت استاندارد زمان وارد کنه مثلا این گونه 13:02:18

فرمت مندی هم مورد نظر را هم پیدا کردم کنترول Microsoft Masked Edit Control 6.0 از لیست کنترولهای ویژوال بیسیک هست ولی گویا با ارتباط با بانک اطلاعاتی مشکل داره . میشه مشکل را مرتفع کرد .
با تشکر فراوان

من برسی کردم خطا نداد مشکل شما چیه دقیق؟
در مورد Microsoft Masked Edit هم چیزی ایدم نیست چند سالی هست که وی بی کار نمیکنم!