۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۰:۵۸:۳۶
صفحهها: 1 2
۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۵۲:۳۱
(۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۰:۵۸:۳۶)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]یه چند وقتی هست که برای باز کردن خیلی سایت ها با این ارور مواجه میشم ، علت چیع؟سایت های خاصی هست؟
اگر مشکل از isp هست زنگ بزنم پشتیبانی یکم دری وری بگم!
با خیلطرشکن چی ؟باز هم همین مشکل رو داری؟
۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۲:۱۷:۴۲
مشکل از اینترنت ایرانه
۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۲:۵۴:۳۱
نقل قول: سایت های خاصی هست؟مثلا سایت tp-link.com که اصلا باز نمیشه!
هم آره هم نه!
امروز دیدم تا حتی برا گوگل هم این مشکل به وجود اومد.
نقل قول: با خیلطرشکن چی ؟باز هم همین مشکل رو داری؟تست نکردم.
شما هم این مشکل رو دارید؟
۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۰۱:۰۸
بله؛ گاهی اوقات برا برخی از سایتها اینجوری میشه
این چند وقته اخیر هم بشتر
این چند وقته اخیر هم بشتر
۰۶-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۳۲:۴۱
نقل قول: با خیلطرشکن چی ؟باز هم همین مشکل رو داری؟
نه!
تست کردم ، بالاخره تونستم سایت tp-link رو باز کنم!
۰۶-تير-۱۳۹۲, ۲۰:۳۳:۳۵
امروز برا سایت خودمون هم این مشکل به وجود اومد!
۰۶-تير-۱۳۹۲, ۲۰:۵۳:۲۸
من هم نمیتونستم وارد بشم
دیگه چی میشه کرد
دیگه چی میشه کرد
۰۶-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۲۷:۲۶
ولی من فکر می کنم این مشکل صرفا برای کسایی هست که اینترنت پرسرعت دارند.من قبلا جی پی آر اس داشتم اینجوری نبود!
در واقع می گند کلا این isp ها ، حالا هر چی می خواد باشه ، وایمکس ، وایرلس ، و... اینترنت رو از شرکت ارتباطات زیر ساخت می گیرند و می گند به ما مربوط نیست ، ولی ظاهرا همش دست خودشون هست.
معلومه رئیس مخابرات یه ولومی چیزی دستش هست بعضی وقت ها حواسش نیست ، زیادی می بنددش!(آرزوی عدم سلامتی رو براش دارم!)
اینا فکر کردند همه هدفشون از استفاده از اینترنت صرفا بازی هست ، دیگه نمی گند یه عده زیادی منبع درآمدشون هست.هر بلایی که بخواند سر این در میارند.
ما باید بریم سراغ همون مرغ و گاو گوسفند ، این جور چیزا هنوز برامون زوده.
در واقع می گند کلا این isp ها ، حالا هر چی می خواد باشه ، وایمکس ، وایرلس ، و... اینترنت رو از شرکت ارتباطات زیر ساخت می گیرند و می گند به ما مربوط نیست ، ولی ظاهرا همش دست خودشون هست.
معلومه رئیس مخابرات یه ولومی چیزی دستش هست بعضی وقت ها حواسش نیست ، زیادی می بنددش!(آرزوی عدم سلامتی رو براش دارم!)
اینا فکر کردند همه هدفشون از استفاده از اینترنت صرفا بازی هست ، دیگه نمی گند یه عده زیادی منبع درآمدشون هست.هر بلایی که بخواند سر این در میارند.
ما باید بریم سراغ همون مرغ و گاو گوسفند ، این جور چیزا هنوز برامون زوده.
۰۹-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۰۷:۲۷
آخیش !
بالاخره تونستم بیام توی سایت ، دیروز به هیچ عنوان موفق نشدم بیام!
ولی اگه مشکل از اینترنت ایرانه هیچ سایتی نباید بیاد بالا!
من دیروز تا حالا فقط با سایت خودمون مشکل داشتم!
بالاخره تونستم بیام توی سایت ، دیروز به هیچ عنوان موفق نشدم بیام!
ولی اگه مشکل از اینترنت ایرانه هیچ سایتی نباید بیاد بالا!
من دیروز تا حالا فقط با سایت خودمون مشکل داشتم!
۰۹-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۱۰:۱۹
(۰۹-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۰۷:۲۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]من دیروز تا حالا فقط با سایت خودمون مشکل داشتم!
سایت مشکل داشت؛
(۰۹-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۰۷:۲۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]ولی اگه مشکل از اینترنت ایرانه هیچ سایتی نباید بیاد بالا!
آقا من گفتم مشکل از اینترنته منظورم این نبود هیچ ساتی رو نمیتونید باز کنید! چرا تحریف میکنید حرفای آدمو
شما چند تا سایت رو گفتید نمیتونید باز کنید منم گفتم از اینترنته چرا حرف میزارید تو دهن آدم
صفحهها: 1 2