ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پله پله تا پشت بام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام بروبچ گل
اینجا می خوام یه پروژه آموزشی رو شروع کنم که تقریبا از ابتدای ابتدا هست اگه این طوری که فکر می کنم پیش بره همه ی اعضا رو درگیر می کنم از مدیران تا کاربران فعال بخش آزاد! البته اینو اینجا زدم تا اگه اونطوری نشد همین قسمت میکروش که دست خودمه رو انجام بدم این یه آموزش جامع خواهد بود شامل قسمت های مختلف که بسته به پیش روی کامل میشه پس انتظار نداشته باشید که یه آموزش تموم شه بریم سراغ بعدی به صورت زنجیر وار پیش میره
چون قسمت های مختلفی رو شامل میشه هر ۵ - ۱۰ آموزشی که اینجا قرار بگیره به بخش مربوطه منتقل میشه و اینجا فقط یه فهرستی قرار میگیره که ترتیب آموزش هارو مشخص می کنه
برای همراهی با من چند چیز لازم هست
۱− دوستی عمیق با گوگل
۲− دل شجاع
۳− آشنایی دست و پا شکسته با انگلیسی
۴− فراموشی سایت های فارسی
۵− فراموشی نرم افزار های غیر رایگان
---
اگه دوست دارید همکاری کنید آموزش هایی که می تونید بدید در حد خیلی خوب رو به من پیام خصوصی بدید تا به موقع از شما استفاده بشه اگه هم نه که منتظر باشید تا یک روز من شما رو به کار بگیرم بدون اینکه قبلا درخواست داده باشید
-
سوال های کوچیکتون رو در میان آموزش ها پرسید بعد از جواب گرفتن شما به چت باکس های علمی سایت منتقل خواهد شد
-
بیس کار من در سیستم عامل فدورا خواهد بود البته خیلی مشکلی نیست که در بقیه جا ها هم وپیادش کنید ولی اگه خیلی پایه هستید می تونید اون هارو در سیستم هامل خودتون اجرا کنید و به من طرز کار رو بگید تا در کنار آموزش خودم طریقه کار در بقیه سیستم هارو هم قرار بدم
--
اصلا حول نکنید و صبور باشید در هفته حداقل ۱ آموزش در کل پروژه اموزشی و حداکثر ۳ آموزش توسط یک فرد قرار داده میشه حداقلش با خودم که یکی رو میزارم حداکثرش رو هم نمی زارم کسی بزاره:d
--
تلاش میشه تجربیات منتقل بشه اولین آموزش من هم آشنایی ابتدایی با محیط ECLIPSE خواهد بود
--
دوستانی که می تونن به صورت موازی این آموزش عمل کنن هم به کار گرفته میشن مثلا بیس کار من در اکلیپس هست یکی میتونه برای یه محیط دیگه - سیستم عامل دیگه قرار بده وگه نه هم یه در جای مناسب شما رو به کار می گیریم
--
بروبچ غیر الکترونیکی و میکرویی سایت هم به کار گرفته میشن البته نه به این زودی ها ...
---
تا حداکثر سه روز آینده آموزش اول قرار داده میشه
توضیح این آموزش هفته بعد به قسمت اصلی منتقل می شود.
---
قبل از شروع بزارید خیالتون رو راحت کنم به نظر من اکلیپس خیلی بی خود هستLaugh کمی هم زبون نفهمAmaze
ولی جایی که محیط برنامه نویسی نباشه اکلیپس پادشاههRolleyes
کلا ویژگی بزرگی که داره اینه که آزاد هست
برای کلی زبون مختلف برنامه نویسی افزونه داره
ایران رو تحریم نکردهBiggrin
و ...
کلا دو چیز منو قانع کرد با اکلیپس کار کنم
یکی اینکه دیوانگی هست هی از تو لینوکس بری تو ویندوز برای برنامه نویسی بعد برگردی
دو اینکه برنامه نویس با چند زبون کار می کنه حالا برای هر زبونی بره توی یه محیطی کمی ...Exclamation
کلا عادت می کنید بعد از یه مدتی قابلیت های ویژوال استادیو فراموش میشه و با قابلیت های اکلیپس آشنا میشید و با محیطش خو می گیرید کلا باهاش مقابله نکنید هرچی کمتر اونو مقایسه بکنید سریع تر باهاش خو می گیرید حالا خود دانید! ولی آنچه مشخص هست اینه که من با این محیط کار می کنمWhistle شما هم مختاریدSmile
-------
ابتدا از وب سایت خودش دانلودش کنید
کد:
http://www.eclipse.org/downloads/
من استاندادش رو انتخاب کردم خیلی هم گیز نباشید با نصب افزونه های مختلف به بقیه ی مدل هاش هم میشه تبدیلش کرد
بعد از اینکه دانلودش کردید در خط فرمان
با این دستور
کد:
su
روت بشید
و با این یکی
کد:
tar -xvzf eclipse-SDK-4.2.2-linux-gtk-x86_64.tar.gz -C /opt
از حالت فشرده در بیاریدش البته اسم فایل می تونه متفاوت باشه
نکته: با نوشتن چند حرف اول اسم فایل و زدن تب اسم رو کامل شده در میابیدAt
توجه کنید الان در
کد:
/opt
باز میشه اگه جای دیگه ای می خواید آدرسش رو عوض کنید
بعد باید دسترسی خوانده شدن رو بهش بدید
کد:
chmod -R +r /opt/eclipse
دوباره آدرسی که فشرده خارج کردید رو بهش بدید
حالا کاری که باید بکنیم اینه که یه فایل اجرایی براش توی
کد:
/usr/bin
بسازیم
کد:
touch /usr/bin/eclipse
chmod 755 /usr/bin/eclipse
nano -w /usr/bin/eclipse
این یارو نانو ادیتور هست توی قسمت باز شده اینو بنویسید
کد:
export ECLIPSE_HOME="/opt/eclipse"

$ECLIPSE_HOME/eclipse $*
با زدن کنترل و x از شما می پرسه تغییرات ذخیره بشه یا نه با بله خارج بشید
حالا یه ایکون برای توی منو می سازیم تا اجرا بشه
کد:
nano /usr/share/applications/eclipse.desktop
اینا رو توی فایل بنویسید
کد:
[Desktop Entry]
Encoding=UTF-8
Name=Eclipse
Comment=Eclipse SDK 4.2.2
Exec=eclipse
Icon=/opt/eclipse/icon.xpm
Terminal=false
Type=Application
Categories=GNOME;Application;Development;
StartupNotify=true
یادتون باشه که تغییرات لازم رو بسته به مکان نصب و ورژن نرم افزار انجام بدید
ذخیره کنید و خارج بشید
با این دستور از روت هم خارج بشید
کد:
exit
حالا یا از منو یا با این دستور در خط فرمان
کد:
eclipse
محیط رو اجرا کنید
اگر با یکی از این دو اررور مواجه شدید
کد:
Failed to load the JNI shared library /usr/java/jdk1.6.0_21/jre/bin/../lib/i386/client/libjvm.so
یا
کد:
/usr/java/jdk1.6.0_21/jre/bin/../lib/i386/client/libjvm.so: cannot enable executable stack as shared object requires: Permission denied
با این دستور (در روت) مشکل رو حل کنید
کد:
chcon -t execmem_exec_t '/opt/eclipse/eclipse'
دوباره یادتون باشه آدرس رو مطابق با محل نصب تغییر بدید
-
در پایان اصلا ذوق نکنید چون کار شاقی انجام ندادیدLaugh
-
منبع
کد:
www.if-not-true-then-false.com
سلام
اولا اینکه در محیط لینوکس و از نرم‌افزارهای رایگان استفاده میکنی جای بسی قدر دانی داره.
و باید سپاس ویژه داشت ازت.

دوم اینکه این نوع نصب اکلیپس یکم غیر عادیه ؛ اگه اجازه بدی روشی که من نصب کردم رو بنویسیم!

بعد از دانلود با دستور زیر از حالت فشرده درش میارم
کد php:
tar -xvzf eclipse-SDK-4.2.2-linux-gtk-x86_64.tar.gz -C $HOME 

و بعدش فایل پیوست شده رو دانلود کردم و از حالت فشرده در آوردمش با دستور زیر اجراش کردم!
کد php:
sudo bash 1.sh 

اگه نمیخوایی فایل پیوپست رو دانلود کنید! عبارت‌های زیر رو توی فایل 1.sh ذخیره کنید و بعد دستور بالا رو اجرا کنید
کد:
echo -e "[Desktop Entry]\nType=Application\nName=Eclipse4\nComment=Eclipse Integrated Development Environment\nIcon=$HOME/eclipse/icon.xpm\nExec=$HOME/eclipse/eclipse\nTerminal=false\nCategories=Development;IDE;Java;" > /usr/share/applications/eclipse.desktop

همین! اینطوری دیگه درگیر مجوز اینا نمیشیم؛
در این قسمت می خوام درمورد عملگر ها صحبت بکنم
اولین عملگری که خاله سوسکه هم میدونه چیه عملگر انتصاب است
کد:
a=b
همین جوری که می بینید مقدار بی به آ نسبت داده شده است
توجه کنید که هرجا از این عملگر استفاده کنید عمل انتصاب رو انجام میده
بعد نگید باید باهوش باشه اینجه منظور ما انتصاب نبودBiggrin
عملگر های بعدی رو هم حتما باهاشون آشنا هستید
کد:
a+b
a-b
a*b
چند تا چیز رو لازم بذکر هست که بگم
اول از همه که داده ها ابتدا از حافظه به حافظه پردازشگر فرستاده میشه اونجا عملیات انجام میده سپس به حافظه برگردونده میشه
بعد اینکه پردازنده ها مدل های مختلفی دارن از جمله ۸ بیتی ۱۶ بیتی و ...
این بیت ها نشون میده پردازنده در یک سیکل چند بیت داده رو می تونه پردازش کنه مثلا اگه پردازنده ای ۸ بیتی داشته باشیم این عمل جمع رو روی دو داده که حداکثر ۸ بیت می تونن باشن انجام میده
(البته بیشتر هم باشه انجام میده ولی دیگه یک سیکل نمی شه)
-
شاید فکر کرده باشید که خوب این عمل هارو چه جوری انجام میده باید بگم جمیعتی بزرگ نشستن فکر کردن و این هارو به صورت سخت افزاری نوشتن یعنی تا به حال هرچی گفتم رو پردازشگر به صورت مستقیم انجام میده
یکسری اعمال هستن که به صورت سخت افزاری تعریف نشدن و نرم افزاری با بکار گیری مجموعه ای از این دستور ها پیاده میشن که طبیعتا سرعت پایین تری پیدا می کنن
-
عملگر بعدی تقسیم هست
کد:
a/b
چیزی که لازم به ذکر هست اینه که پردازشگر عدد اعشاری حالیش نیستBiggrin
پس وقتی ۵ رو بر ۲ تقسیم می کنید جواب ۲ به شما میده و اگه می بینید که در برنامه نویسی شما این کار رو می کنید و جواب ۲٫۵ می گیرید (البته بستگی داره) مال اینکه که مترجم کد رو برای این کار تغییر میده پس توجه کنید که تقسیم اعشار دار رو با تقسیم پردازشگر فرق بزاریم
-
عملگر بعدی
کد:
a%b
این عملگر باقیمانده تقسیم آ بر بی رو مشخص می کنه البته نمی دونم سخت افزاری پیاده میشه یا نه اینو باز میزارم متخصصین امر این قسمت پست رو ویرایش کنندBiggrin
-
عملگر بعدی
کد:
a++
++a
این دوتا هر دوتاشون یک کار رو انجام میدن یعنی یک واحد به مقدار آ اضافه می کنن البته تفاوتی دارن وقتی در یک عبارت محاسباتی ازشون استفاده می کنیم که بعدا یادم بندازید که مثال ازش بزارم ولی اگه در یک خط جدا فقط از این استفاده کنید کاربرد یکسانی دارند
-
کد:
a--
--a
اینها هم مثل قبلی هستند فقط یک واحد کاهش میدهند
-
توجه کنید که این عملگر ها وجود ندارند!
کد:
a**
a//
و ...
-
دو عملگر بعدی که وجود دارند عبارت اند از
کد:
a+
+a
a-
-a
که هرچی من خوندم خودم هم متوجه نشدم پس این قسمت رو هم به متخصصین امر وا میزاریم تا همکاری کنند و پست رو ویرایش کنند
--
عملگر بعدی عمل "و" بیتی هست
کد:
a&b
یا
a and b
فرض کنید شما دو داده
۱۰۰ و ۲۰۰ رو می خواید اُند کنید
به صورت بیتی این دو داده اینگونه میشن
کد:
0b01100100
0b11001000
این
0b
مشخص کننده ی باینری هست
حالا بیت های متناظر هم رو نگاه کنید و این عملگر رو اعمال کنید
از راست به چپ
۰ و ۰ = ۰
۰ و ۰ = ۰
۱ و ۰ = ۰
۰ و ۱ = ۰
۰ و ۰ = ۰
۱ و ۰ = ۰
۱ و ۱ = ۱
۰ و ۱ = ۰
-
عملگر بعدی یای بیتی هست
اُر
کد:
a|b
a or b
همون دو داده ی ۱۰۰ و ۲۰۰ رو فرض کنید
کد:
0b01100100
0b11001000
۰ یا ۰ = ۰
۰ یا ۰ = ۰
۱ یا ۰ = ۱
۰ یا ۰ = ۰
۱ یا ۰ = ۰
۱ یا ۱ = ۰
۰ یا ۱ = ۱
---
عملگر بعدی متمم بیتی هست
(چی چی بهش میگن؟Biggrin - کمک علما لازمBiggrin)
کد:
~a
همین جوری که می بینید روی یک داده عمل می کنه
مثلا ۱۰۰
کد:
0b01100100
برای این کار دو راه وجود داره
یا عدد رو از ۲۵۵ کم کنید
(۲۵۵−۱۰۰=۱۵۵)
یا اینجوری همل کنید
متمم ۰ = ۱
متمم ۰ = ۱
متمم ۱ = ۰
...
---
عملگر بعدی یای بیتی مانعت الجمع هستBiggrin!!!!
ایگزور
کد:
a^b
توجه کنید شبیه توان هست یه وقت چیز فیل نشیدBiggrin
میریم سراغ دو داده قبلی!
کد:
0b01100100
0b11001000
۰ یا ۰ = ۰
۰ یا ۰ = ۰
۱ یا ۰ = ۱
۰ یا ۱ = ۱
۰ یا ۰ = ۰
۱ یا ۰ = ۱
۱ یا ۱ = ۰
۰ یا ۱ = ۱

چند تای بعدی مقایسه کننده هستن
حتما با این ها آشنا هستید
کد:
==
<
>
<=
>=
!=
اون آخری عدم تساوی رو میرسونه
کلا اینا به قول معروف یه نتیجه درست یا نادرست میدن بزارید چند تا مثال بزنیم
۲==۲ درست
۲==۳ نادرست
۲<۳ د
۲<۲ ن
۲<=۲ د
۲!=۳ د
و به همین ترتیب
حالا گاهی نیاز میشه چند تا عمل مقایسه رو ترکیب کنیم از این عمل گر ها استفاده می کنیم
به این ها عملگر های منطقی می گن برخلاف هم زاد هاشون که بیتی هستن
کد:
A&&a
A||A
!A
ببینید مثل قبلی ها هستن اولی میگه اگر A مقدار درستی داشت و a نیز مقدار درستی داشت پس کل عبارت مقدار درستی داره
-
چند تا عملگر دیگه هم داریم که البته فعلا نیازی بهش نیست بعدا توضیح میدیم
-
نکته اگه کلا برنامه نویسی نکرده باشید شاید کمی این ها گنگ باشه برای همین در آینده چند تا مثال میزنیم کیف کنید:d
بیشتر بخوانید در ویکی پدیای انگلیسی
این پست رو صرفا برای این زدم که پست بیاد بالا چون پست قبلی رو چند روز پیش نوشتم و مخفی بود تا ادیت بشه
-
با آموزش بعدی پاک میشه
در مورد + و - تا اونجا که من میدونم واسه تغییر علامت عددمون هست!

[attachment=9737]

که خروجی میشه

کد php:
a3
b
: -3
c

نقل قول: عملگر بعدی متمم بیتی هست
(چی چی بهش میگن؟Biggrin - کمک علما لازمBiggrin)

کد:
~a

خب هم بهش نات میگن هم متمم :-)

مگه چیز دیگه ای هم میگن :-)
درود

چقدر قول و حرف بود تو ارسال اول ولی ...
بیشتر از سه سال گذشتSad
نقل قول: چقدر قول و حرف بود تو ارسال اول ولی ... 
بعله منم زیاد قول دادم ، اما دیگه مشغله اینقد زیاد شده که فرصتی باقی نمیمونه ، در ضمن این انجمن اون انجمن سابق نیست ، الآن که بعده یه مدت اومدم اصلا انگار نه انگار 5 سال اینجا فعالیت کردم ، همه چیز عوض شده و عوض شندنم منفیه ، به عبارتی تو ذوغم خُرد
(۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۱۲:۳۷:۳۷)amo.ho3ein نوشته است: [ -> ]اصلا انگار نه انگار 5 سال اینجا فعالیت کردم ، همه چیز عوض شده و عوض شندنم منفیه ، به عبارتی تو ذوغم خُرد

4 ساله  Biggrin Biggrin
نقل قول: 4 ساله  [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif]
91 - 92 - 93 - 94 -95   :question:
صفحه‌ها: 1 2