ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور فشار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

ی سنسور فشار می خوام برای اندازه گیری فشار گاز توی ی لوله. می تونید فرض کنید ی گیج فشار الکترونیکی می خوام درست کنم که ی بازه خاصی را بتونه اندازگیری کنه.

دوستان چه سنسوری را پیشنهاد می دن؟ کسی تا حالا کار کرده؟

مرسی.
شاید بتونی در لوازم یدکی ماشین های دوگانه سوز همچین چیزی رو پیدا کنی

داخل ماشین که میزان گاز رو با یه تعدادی led نشون میده .. معلومه که از یه سنسوری دستور میگیره

شاید همون سنسور به دردتون بخوره
ایده خوبیه.مرسی.مشخصه که ذهن بازی داری!
اما خب بازه فشاری که من لازم دارم اندازه گیری کنم خیلی کوچیکه... (برعکس فشار گاز ماشین که خیلی زیاده)

ماشین هم اگه با یک شیلنگ تا داخل ماشین اومده باشه و بعدش سنسورو گذاشته باشن با فشار کم رو هم جواب میده .. اما اگه سنسور کلا داخل کپسول گاز باشه برای پر فشار مناسبه

البته فشارهای کم رو هم میتونه جواب بده به نظرم .. فقط نیاز به امتحان کردنش داره

اگه فقط برای تشخیص وجود گاز کم فشار میخوای یه سنسور ساده اما کاربردی دیگه معرفی کنم ..

اما اگه درصدشو بخوای باید از سنسورای فشار مثل اینا استفاده کنی
مقدارش مهمه. دقیق هم باید باشه.

اتفاقا سوال منم همین بود. خود مهندس ابدالی هم نمی دونست!
این سنسور ها را می شه بهشون لوله وصل کرد؟
(۱۱-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۲۸:۳۸)koorosh.k نوشته است: [ -> ]این سنسور ها را می شه بهشون لوله وصل کرد؟

بله میشه .. فقط یه شیلنگ نازک مثل شیلنگ آکواریوم میشه بهشون وصل کرد چون دهنه ورودی سنسور باریک هستش ..
بله اینا را می دونم ولی متاسفانه بازه مورد نظر من نیست.
http://88.198.55.164/#/products/category/75
دومیه را فکر نکنم بش بشه لوله وصل کرد، می شه؟ شاید سنسور فشار محیط باشه.
بازه ای که مورد نظر منه سنسور دومیه است...
اونایی که جای لوله ندارن برای کارهای خاصی هستن

مثلا یه مورد مصرفش برای هواپیماهای مدل پیشرفته است که از این سنسورها میذارن برای سنس فشار هوا
می گم شما این همه اطلاعات از کجا داری؟!! ماشالا بزنیم به تخته!!!

می شه ی جوری لوله خوروند بشون؟!
(۱۱-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۰۴:۳۰)koorosh.k نوشته است: [ -> ]می گم شما این همه اطلاعات از کجا داری؟!! ماشالا بزنیم به تخته!!!

می شه ی جوری لوله خوروند بشون؟!

خواهش میکنم ما هیچی بلد نیستیم ..

از اونجایی که دهنه این سنسورا پلاستیکیه .. اگه مستقیم بهش لوله وصل کنی میشکنه

بهتره تا نزدیکیش لوله بیارین و بعدش توسط یه تکه شیلنگ وصل کنین به سنسور

لوله خودتون اندازش چقدره؟

برای تبدیل لوله خودتون به اندازه کوچک هم میتونین یه انشعاب ازش بگیرین و توسط لوله مسی نازک ببرین به سنسور

لوله مسی و تبدیلش رو هم میتونین از همونایی که برای روشنایی گاز استفاده می کنن .. شما هم استفاده کنین

تبدیلهاش در سایزهای مختلف در لوازم گاز فروشی موجوده ..
مرسی خیلی خیلی زیاد!

اندازه اش را نمی دونم دقیقا، همکار مکانیکی ام دیگه باید خودش این مشکلات را حل کنه D: