ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در پروگرام کردن میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام به دوستان گلم میشه برام توضیح بدین که چطوری میتونم میکروم رو با avr studio پروگرام کنم البته بدون تنظیم فیوز بیت ها و هم چنین چطوری از کریستال داخلی میکرو استفاده کنم؟ مرسی از لطفتونHeart
کریستال داخلی میکرو با دستور
کد:
$crystal = 8000000
توی AVR STUDIO توی گزینه های بالا در TOOLS یه گزینه پروگرام میکرو داره روش کلیک کنید
بعدش پرورامر وصل شده رو نشون میده انتخاب کنید اگه ورژن قدیمی باشه آپدیت میشه بعد میکرو رو انتخاب کنید
بعد سیگنیچر میکرو رو چک کنید و سرعت کلاک رو ۱÷۴ سرعت کنونی میکرو بزارید و بقیه منو ها واضح هست
فقط یه نکنه که فقط پروگرامر های خود اتمل رو میشه استفاده کرد بقیه معمولا اررور میدن
(۰۹-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۴۶:۳۰)behzady نوشته است: [ -> ]توی AVR STUDIO توی گزینه های بالا در TOOLS یه گزینه پروگرام میکرو داره روش کلیک کنید
بعدش پرورامر وصل شده رو نشون میده انتخاب کنید اگه ورژن قدیمی باشه آپدیت میشه بعد میکرو رو انتخاب کنید
بعد سیگنیچر میکرو رو چک کنید و سرعت کلاک رو ۱÷۴ سرعت کنونی میکرو بزارید و بقیه منو ها واضح هست
فقط یه نکنه که فقط پروگرامر های خود اتمل رو میشه استفاده کرد بقیه معمولا اررور میدن
ااا پس من چکارکنمAmaze نرم افزار دیگه هم ارور میده اگه نه چه نرم افزارهایی هست؟
از SINAPROG استفاده کنید
-
توی همین پستی که برای AVR-DOPER زده بودم هست سرچ کنید
یه سوال دیگه داشتم واون اینکه من تو مدارم از کریستال خارجی استفاده نکردم چطوری می تونم ازکریستال داخلی میکرو استفاده کنم؟ با کد یا موقع پروگرام کردن تو نرم افزار باید کاری کنم؟
(۱۰-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۳۱:۲۲)sara90 نوشته است: [ -> ]یه سوال دیگه داشتم واون اینکه من تو مدارم از کریستال خارجی استفاده نکردم چطوری می تونم ازکریستال داخلی میکرو استفاده کنم؟ با کد یا موقع پروگرام کردن تو نرم افزار باید کاری کنم؟
بله توی تنظیمات داخلی رو انتخاب کنید
توی قسمت مربوط بهش نوشته کریستال داخلی یه نگاهی بکنید
سلام به مهندسان عزیز من با پروگرامر به مشکل بر خوردم بعد پروگرام اصلا مدار کار نمی کنه با اینکه میدونم تمام اتصالات درسته ولی مشکل از میکرو و برنامه شه من همونطور که گفتم پروگرامرم stk 500 میشه تنظیم فیوز بیت ها رو توضیح بدین به چه صورت هست؟ نرم افزاری هست که تنظیم نخواد واین پروگرامر رو هم بشناسه به جزavr studio?
progisp رو امتحان کردم نشناخت؟!!
(۱۴-تير-۱۳۹۲, ۰۱:۱۸:۵۲)sara90 نوشته است: [ -> ]سلام به مهندسان عزیز من با پروگرامر به مشکل بر خوردم بعد پروگرام اصلا مدار کار نمی کنه با اینکه میدونم تمام اتصالات درسته ولی مشکل از میکرو و برنامه شه من همونطور که گفتم پروگرامرم stk 500 میشه تنظیم فیوز بیت ها رو توضیح بدین به چه صورت هست؟ نرم افزاری هست که تنظیم نخواد واین پروگرامر رو هم بشناسه به جزavr studio?
progisp رو امتحان کردم نشناخت؟!!
SINAPROG رو آزمایش کردید؟
فیوز بیت تنظیم نمی خواد سه بایت داده هست که به پروگرامر میفرستی کاری هم به نوعش نداره!
هر نرم افزاری که داشته باشی این کارو می کنه
شما یه نرم افزار رو انتخاب کن چند تا عکس ازش بزار تا راهنماییت کنم
نه اقا بهزاد اونو دانلود نکردمShy این میشناسه دیگه ان شاللهQuestion

این نرم افزار ایرانیهAmaze
sinaprog?!! شما لینک دانلودی داری؟
سلام به همگی دوستان من sinaprog رو هم امتحان کردم ولی باز کار نمیکنه دیگه نمیدونم چیکار کنم یعنی ممکنه مشکل از میکروها باشه ؟ لطفا کمکم کنید من کارم گیرهSad نرم افزار دیگه ای نیست؟khazama رو هم امتحان کردم و...
صفحه‌ها: 1 2 3