ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جستجو بینت دو تاریخ به همراه ساعت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
رکورد های من تاریخ را به همراه ساعت با هم در یک فیلد ذخبره کرده اند
وقتی من می خواهم رکورد های بین دو تاریخ را بدست بیاورم نتیجه دقیق نمی دهد در صورتی که اگر رکورد ها فقط تاریخ را بدون ساعت دخیره کرده باشند این مشکل وجود ندارد
لطفا راهنمایی نمایید چگونه با وجود ساعت نتیجه مطلوب را از جستجو بدست بیاورم
(۱۱-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۱۸:۴۵)automa نوشته است: [ -> ]سلام
رکورد های من تاریخ را به همراه ساعت با هم در یک فیلد ذخبره کرده اند
وقتی من می خواهم رکورد های بین دو تاریخ را بدست بیاورم نتیجه دقیق نمی دهد در صورتی که اگر رکورد ها فقط تاریخ را بدون ساعت دخیره کرده باشند این مشکل وجود ندارد
لطفا راهنمایی نمایید چگونه با وجود ساعت نتیجه مطلوب را از جستجو بدست بیاورم

سلام
اولا چرا جدا جدا ذخیر نمیکنید؟؟
قبل از محاسبه مقدار داخل فیلد را بخوانید و محاسبه کنید
برای جدا سازی هم میتونید از این دوتا لینک اسفتفاده کنید
http://forums.devshed.com/visual-basic-p...22408.html

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...80%29.aspx
خیلی ممنون ولی میشه یک نمونه کد برای جستجو بین دو تاریخ به همراه ساعت بگذارید
(۱۲-تير-۱۳۹۲, ۲۰:۴۰:۵۵)automa نوشته است: [ -> ]خیلی ممنون ولی میشه یک نمونه کد برای جستجو بین دو تاریخ به همراه ساعت بگذارید
متوجه منظورتون نشدم!:(
من الان دارم از
کد php:
Adodc3.RecordSource "SELECT * From datap WhereWhere " _

"kofariy = '" kfariy "' And " _

"date Between  '" d1.Text "' and '" d2.Text "' "

Adodc3.Refresh 
استفاده می کنم برای جستجوی درست چطور باید آن را اصلاح کنم
با تشکر
(۱۳-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۳۸:۴۵)automa نوشته است: [ -> ]من الان دارم از
کد php:
Adodc3.RecordSource "SELECT * From datap WhereWhere " _

"kofariy = '" kfariy "' And " _

"date Between  '" d1.Text "' and '" d2.Text "' "

Adodc3.Refresh 
استفاده می کنم برای جستجوی درست چطور باید آن را اصلاح کنم
با تشکر

سلام اگر درست متوجه شده باشم این میتونه کمکتون کنه
کد:
SELECT * From datap where tarikh >" & tarikh _aval & " and tarikh <"& tarikh_dovom
در ضمن شما دوبار کلمه Where راپشت هم تکرار کردی این خودش باعث خطا میشه!
موفق باشید
متاسفانه باز فقط در صورتی درست کار می کنه که فقط تاریخ دخیره شده باشد اگر تاریخ و ساعت باهم ذخیره شده باشه جواب درست نمی دهد و تکرار دوبار کلمه Where خطای تایپی در تایپ در سایت بود.
لطفا راهنمایی نمایید چگونه بدون اینکه تاریخ و ساعت را مجزا ذخیره کنم جواب درست از جستجو بگیرم
(۱۸-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۳۵:۰۹)automa نوشته است: [ -> ]متاسفانه باز فقط در صورتی درست کار می کنه که فقط تاریخ دخیره شده باشد اگر تاریخ و ساعت باهم ذخیره شده باشه جواب درست نمی دهد و تکرار دوبار کلمه Where خطای تایپی در تایپ در سایت بود.
لطفا راهنمایی نمایید چگونه بدون اینکه تاریخ و ساعت را مجزا ذخیره کنم جواب درست از جستجو بگیرم
قبلا که گفتم اول مقدار تاریخ را از فیلدت بکش بیرون هرچی که هست بعد به کمک اسپیلیت جدا جدا کن وقسمتی که تاریخ هست جدا کن و ازش استفاده کن!
نقل قول: قبلا که گفتم اول مقدار تاریخ را از فیلدت بکش بیرون هرچی که هست بعد به کمک اسپیلیت جدا جدا کن وقسمتی که تاریخ هست جدا کن و ازش استفاده کن!
اگه میشه یه نمونه کد بدید که خودش تمام رکورد ها را بگیره سپس اسپلیت کنه و رکوردهای که بین دو تاریخ هستند را در دیتا گرید نمایش بدهد
با تشکر
(۲۰-تير-۱۳۹۲, ۰۸:۳۶:۳۲)automa نوشته است: [ -> ]
نقل قول: قبلا که گفتم اول مقدار تاریخ را از فیلدت بکش بیرون هرچی که هست بعد به کمک اسپیلیت جدا جدا کن وقسمتی که تاریخ هست جدا کن و ازش استفاده کن!
اگه میشه یه نمونه کد بدید که خودش تمام رکورد ها را بگیره سپس اسپلیت کنه و رکوردهای که بین دو تاریخ هستند را در دیتا گرید نمایش بدهد
با تشکر

خیلی وقته که دیگه ویژوال بیسک کار نمیکنم وروی سیستم ندارم
ولی کار خاصی قرار نیست بکنید
یک حلقه بزارید بعد هربار مقدار داخل فیلد را بخونید بعد با این تابع جدا کند و مقایسه کنید!
شرمنده ویژال بیسیک ندارم :(
از دوستان دیگر کسی نمی تواند کمک کند
با تشکر
صفحه‌ها: 1 2