ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ماژول rfid
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلامBiggrin

یک سوال؛از کجا بفهمیم که یک کارت با چه نوع ماژولی خونده میشه؟

مثلا کارت های مربوطه به اتوبوس و مترو رو بخوام بخونم نوع کارت خون و یا همون ماژول rfid رو چه جوری باید تشخیص داد؟

بســــــــیار ممنون.
(۱۳-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۳۹:۰۶)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]سلامBiggrin

یک سوال؛از کجا بفهمیم که یک کارت با چه نوع ماژولی خونده میشه؟

مثلا کارت های مربوطه به اتوبوس و مترو رو بخوام بخونم نوع کارت خون و یا همون ماژول rfid رو چه جوری باید تشخیص داد؟

بســــــــیار ممنون.
سلام..
تا اونجایی که من میدونم چند نوع کارت داریم کارتهای اکتیو و پسیو و یکی دیگه بین این دو تا..
کارت های اکتیو باطری داره و بردش هم زیاده و کارتهای پسیو باید در نزدیکی اون شعاع مغناطیسی انتن قرار بگیره تا روشن بشه و اونوقت میتونی کدشو بخونی بردش هم در حدود 10 سانتی متره.. و یکی هم بین این دوتاست..
فرکانس کاری هم فرق میکنه.. 125 کیلو و غیره...
کارتهای مترو رونمیشه کپی کرد چون فکر کنم تحت شبکه است.. یعنی وقتی کارت میزنی انوقت مقدار کارتت به مرکز فرستاده میشه و بقیه داستان...
انواع کارت رو میتونی اینجا ببینی
البته این جهان کیت خیلی گرون فروشه ولی قطعاتش کامله و همه چی داره..
موفق باشی
نه فکر نمی کنم تحت شبکه باشه

یعنی مثل خودپرداز وصل میشه به سرور؟

من می خوام اگه بشه محتویات این کارت ها رو بخونم ! یه جورای هک کنم!
اگه میخوای کارتهای مغناطیسی و اراف رو بخونی و همهی کارتها رو باید یه مدار درست کنی کار پیچیده ای نیست و اکثر کارتها را میتونی با کارتخونهای معمولی خوند اما کدینگش مشکله بخونی
بله کارتهای واحد فقط یک شناسه هست و به سرور متصل میشه و اونجا حسابتون کم یا زیاد میشه
خیلی ممنون.

بله می دونم که اطلاعات درون کارتها کد شده هست ، حالا فعلا کاری به اون نداریم!

خوب اینا چه جوری به سرور وصل میشند؟مطمئن هستید؟

یعنی هر که یک دونه از این کارت ها داشته باشه در واقع یک حساب توی سرور براش ساختند؟

من فکر نمی کنم اینطور باشه.

این سیستمی که شما می گید مربوط میشه به مثلا عابر بانک که ما قبلش رفتیم یه حساب باز کردیم ، و وقتی کارت رو وارد می کنیم سیستم با استفاده از ارتباط ماهواره ای وصل میشه به سرور.

اما کار ت های اتوبوس و یا مترو که اینجوری نیست ، می ریم می گیم بی زحمت یه کارت بدید!! و اصلا طرف مشخصات ما رو دریافت نمی کنه!

من فکر می کنم کارت های مثل مترو و اتوبوس صرفا یه حافظه داخل خودشون دارند که دستگاه کارت خوان موجود توی اتوبوس و یا مترو این اطلاعات رو می خونه و بعدش رقم رو از کارت ما کم می کنه(اللهی کوفتش بشه!Biggrin)و فکر نمی کنم سروری در کار باشه.

و بلعکس ، وقتی می ریم اون رو شارژ می کنیم با همین فرآیند ارقام مورد نظر رو به کارت ما اضافه می کنه!(البته در قبال دریافت پولBiggrin)
توی اتوبوس که بله! مقدارش از کارت کم میشه!

ولی دوستان کارت مترو گفتند شبکه هست! که میشه اینطور بیان کرد که هر کارت یه شماره منحصر به فرد داره!‌که این عدد توی دیتابیس ذخیره شده!!
نقل قول: اگه میخوای کارتهای مغناطیسی و اراف رو بخونی و همهی کارتها رو باید یه مدار درست کنی کار پیچیده ای نیست و اکثر کارتها را میتونی با کارتخونهای معمولی خوند اما کدینگش مشکله بخونی
بله کارتهای واحد فقط یک شناسه هست و به سرور متصل میشه و اونجا حسابتون کم یا زیاد میشه

خوب چه جوری؟

راستش بنده از یکی دو تا از دوستان پرسیدم ، نظرشون این بود که باید بفهمی که کارت مورد نظر با چه ماژولی همخوانی داره و چنین چیزی غیر ممکن هست ، یعنی ما اصلا نمی دونیم چه کارت خوانی باید بخریم.

حالا شما می فرمائید که کاره پیچیده ای نیست ، خوب میشه یکم بیش تر توضیح بدید؟
اتوبوس های اصفهان را که می دونم سیستم اش شبکه است. یعنی هر کدوم از اتوبوس ها به اینترنت متصل هستند
نقل قول: اتوبوس های اصفهان را که می دونم سیستم اش شبکه است. یعنی هر کدوم از اتوبوس ها به اینترنت متصل هستند

عجب بدبدختی گیر کیردیما!!Biggrin

یه بار اومدیم تو زندگیمون خلاف کنیما!Biggrin

خوب من فکر می کنم علت اتصالش به شبکه این باشه که می خواند اونا رو کنترل کنند ، یعنی مثلا بدونند تا الان چند تا کارت پرداخت شده ، نه اینکه اطلاعات داخل سرور باشه!

به این معنی که وقتی کارتمون رو شارژ می کنیم (داخل باجه) اطلاعات داخل کارت تغییر می کنه ، ربطی به شبکه و سرور نداره!

ای بابا ، عجب گیری کردیما ، یکی منو توجیه کنه که چرا و چه جوری شارژ ما از سرور کم میشه؟ ؛ خوب اگه اینطوریه باید موقع شارژ هم توی باجه ، کارت خوان به شبکه وصل باشه ، که نیست!

اوکی؟
کجاش غیر قابل درک هست؟!
اگه در نظر بگیریم شبکه هستن؛ میشه شبیه کارت‌های عابربانک بهش نگاه کرد! با این تفاوت که رمز عبور نداره!! هرکارت شماره منحصر به فرد داره که از طریق اون شناسایی میشه و از توی بانگ اطلاعاتیش مقدارش کم میشه!!

توی باجه هم خب فرص میکنیم طرف کارت رو میذاره روی دستگاه؛ ایدی کارت سناسایی میشه؛ و بعد مقدارش هم پس از اون میشه تو دیتابیس!!

اگه توی خود کارت ذخیره شده باشه که خوب چیر غیر عادی‌ای نیست!
درکل همینی هست که دوستان گفتن در بعضی از سیستمها یک حافظه چند کیلوبایتی اعتبار رو موقطا کم میکنه و به محض ورود به محدوده انتن شبکه که معمولا ایستگاهها هست خودشو با شبکه ست میکنه و اطلاعات رو رد و بدل میکنه توی باجه ها هم شبکه داره شایدم ما داریم اشتباه می کنیم یکی تتحقیق کنه به ما هم بگه
اما برای کارت خوان شما کارتهای شرکت OMNIKEY را نگاه کن بعد یه تخقیق کوچولو لازمه تا بفهمی کدومش به کارتت میخوره چون این شرکت معمولا کارت خونهایی را میسازه که چندتا کارت را ساپورت میکنه
مانند این نمونه
کارت خوانها شرکت OMNIKEY

o کارتخوان مدل 3111

§ مشخصات فنی محصولات :

· سریعترین کارتخوان با سرعت تبادل Kbps 420

· منطبق با انواع کارتهای هوشمند تماسی

· طراحی جدید و بازدهی بالا برای کارتهای نسل جدید

· دارای تائیدیه EMV2000

· منطبق با استاندارهای جهانی

· طرحی ویژه برای نصب افقی یا عمودی

· قابلیت نصب بر روی پیشخوان ، مانیتور و ...

· نصب آسان Plug&Play

· درگاه ارتباطی سریال

یا این نمونه

کارتخوان مدل ACR38U

§ مشخصات فنی محصولات :

· درگاه USB با سرعت بالا

· دارای تائیدیه EMV2000

· پشتیبانی از کارتهای کلاس A,B,C (5V,3V,1.8V)

o کارتخوان مدل ACR 38T (Token)

· خواندن اطلاعات SIMSize

· منطبق با استاندارد Gsm11.11

· پشتیبانی از کارتهای کلاس A,B,C (5V,3V,1.8V)
صفحه‌ها: 1 2