۱۴-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۴۵:۳۶
۱۴-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۴۸:۲۴
قوانین جدید یاهوهه میگه رمزت ضعیفه باید ی رمز بهتر امتخاب کنی سعی کن حروف بزرگ و کوچک هم استفاده کنی
۱۴-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۵۸:۳۱
من هر رمزی لنتخاب میکنم قبول نمیکنه.
عدد حروف همه چی هم زدم نشد.
طوری میشه فهمید مثلا یاهوم کیا روشن شده یا خیر؟؟
مثلا اگه کسی دیگه رمز منو داشته باشه و یه ساعتی وصل شده باشه رو میتونم من بفهمم؟؟
عدد حروف همه چی هم زدم نشد.
طوری میشه فهمید مثلا یاهوم کیا روشن شده یا خیر؟؟
مثلا اگه کسی دیگه رمز منو داشته باشه و یه ساعتی وصل شده باشه رو میتونم من بفهمم؟؟
۱۴-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۵۰:۲۰
هادی جان این قوانین که از زمانی که ریچارد نیکسون رئیس جمهور آمریکا بود ، تا الان وجود داشته که
بله ، جنابعالی سعی کن توی پسوردت از حروف برزگ و کوچیک و همچین مثلا کاراکتر ستاره استفاده کنی تا میزان امنیت بره بالا...
این آقای یاهو هم فکر کنم میگه که از حروف بزرگ(آپر کیس)هم استفاده کن.
من فکر کنم بشه از همین آداپتورهای معمولی هم استفاده کرد ، نمی دونم والا ، خوب از یکی از فازها بیش تر استفاده نکن
بله ، جنابعالی سعی کن توی پسوردت از حروف برزگ و کوچیک و همچین مثلا کاراکتر ستاره استفاده کنی تا میزان امنیت بره بالا...
نقل قول: سلام دوستان گلم، آداپتور یا تبدیلی وجود داره که بتونه 380 ولت AC رو تبدیل کنه به5 ولت DC؟
380 یا همون برق سه فاز منظورمه
من فکر کنم بشه از همین آداپتورهای معمولی هم استفاده کرد ، نمی دونم والا ، خوب از یکی از فازها بیش تر استفاده نکن
۱۴-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۵۷:۴۷
نقل قول: طوری میشه فهمید مثلا یاهوم کیا روشن شده یا خیر؟؟قسمت View your recent sign-in activity
در Account information.
جواب خودمووو دادم.
۱۴-تير-۱۳۹۲, ۲۲:۴۳:۲۳
(۱۴-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۵۰:۲۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]بله ، جنابعالی سعی کن توی پسوردت از حروف برزگ و کوچیک و همچین مثلا کاراکتر ستاره استفاده کنی تا میزان امنیت بره بالا...
درسته؛ باید ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک و عدد باشه تا قبلو کنه