ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس چند ویروس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همه دوستان .
من خیلی وقته پیش توی سایت ایران ویج بودم . اون موقع اسم لینک سایت ایران ویج بود .

الان سورس چندتا ویروس رو که خیلی وقته پیش نوشته بودم رو براتون آماده کردم تا شاید بدرد بعضی از دوستان بخوره .

در پست اول : یه ویروس ساخته بودم که یوزر اکانت میساخت . توی ویندوز XP که خوب کار میکرد توی سون یا ایت امتحان نکردم .

پسهای بعدی هر 1 ساعت .
در این پست سورس ویروس New Folder که یه کادر زرد رنگی پایین میومد و شروع به فحش دادن میکرد رو براتون آماده کردم . این ویروس تو زمان خودش ویروس خیلی جالبی بود .

منم در این پست سورس اون رو برای شما آماده کردم .
ببخشید این ویروس سالدوسته؟
خوب حالا این سورس رو چیکارش میشه کرد؟؟؟چطوری میشه استفاده کرد؟؟
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۰۵:۵۸)parsiparastar نوشته است: [ -> ]خوب حالا این سورس رو چیکارش میشه کرد؟؟؟چطوری میشه استفاده کرد؟؟

توی ویژال بیسیک باز کن هرجا نیازه تغییر بده و اجرایی بساز ازش
البته بهتره ازشون کد یاد بگیری و خودت یکی بنویسی اینطوری که اجرایی بسازی بدی ب یه نفر فایده نداره

البته ویروس نویسی اصلا کار خوبی نیست
کارخوبیه البته اگه با سی ++ باشه چون من شدید تروجان و ویروس لازم دارم اونم با سی ++ که یکی یاد بده
ولی با وی بی و ... کار بدیه به درد نمی خورهShy
(۰۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۷:۳۹:۲۳)kimiafars نوشته است: [ -> ]کارخوبیه البته اگه با سی ++ باشه چون من شدید تروجان و ویروس لازم دارم اونم با سی ++ که یکی یاد بده
ولی با وی بی و ... کار بدیه به درد نمی خورهShy

چرا سی پلاس؟