۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۰۱:۱۳
۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۳۱:۲۶
سلام
یه سری فیلم آموزشی به زبان اصلی تو فروشگاه 1000file میتونی تهیه کنی
منم یه چندتا فیلم آموزشی دارم که حجمشون زیاده و هاست کافی ندارم آپلود کنم
اگه یه فضای شخصی داشتی، بگو برات روش آپلود کنم
خوش باشی
یه سری فیلم آموزشی به زبان اصلی تو فروشگاه 1000file میتونی تهیه کنی
منم یه چندتا فیلم آموزشی دارم که حجمشون زیاده و هاست کافی ندارم آپلود کنم
اگه یه فضای شخصی داشتی، بگو برات روش آپلود کنم
خوش باشی
۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۴۴:۱۵
لینک زیر پر از کتاب واس آندروید که میتونی دانلود کنی:
سلام.
Head First واس اندروید همه چیز رو از ابتدای ابتدا گفته . نرم افزارهاشو از کجا دانلودکنی و تا انتها. بصورت ساده و روان. واس اینکه از بیس قوی بشی به نظرم اول این کتاب رو بخون (اگه تا حالا اندروید کار نکردی و آشنایی نداری)
از لینک زیر میتونی دانلود کنی:
حجمش 32MB
سلام.
کد:
http://www.wowebook.info/search/?q=android
Head First واس اندروید همه چیز رو از ابتدای ابتدا گفته . نرم افزارهاشو از کجا دانلودکنی و تا انتها. بصورت ساده و روان. واس اینکه از بیس قوی بشی به نظرم اول این کتاب رو بخون (اگه تا حالا اندروید کار نکردی و آشنایی نداری)
از لینک زیر میتونی دانلود کنی:
کد:
http://prefiles.com/vqfxr6wou5so/Oreilly.Head.First.Android.Development.Jul.2012.rar
حجمش 32MB
۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۵۵:۳۱
سلام..
من یه برنامه برای گوشی های موبایل (اندروید) میخوام درست کنم که فکر نکنم سخت باشه..
دوستانی که بلدند بگن تا در ساخت این برنامه کمکم کنن..
من یه برنامه برای گوشی های موبایل (اندروید) میخوام درست کنم که فکر نکنم سخت باشه..
۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۴۲:۳۷
(۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۵۵:۳۱)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام..
هیچ برنامه ای سخت نیست. فقط گاهی یاد گرفتنش تایم میخاد همین وبس. شما شروع کن هرجاش رو نتونستین بپرسین.
چون هنوز چیزی از برنامتون نگفتین که چه ویژگی هایی باید داشته باشه و اصلا باید چکار کنه. همون کتاب Head First هم همه چیز رو به خوبی گفته حتی کار با Sqlite و ارسال sms و...
اگر بحث پیشرفته تر عین network,wifi و امثالهم میخایین دیگه کتاب professional android رو باید بخونین.
نکته: اکثر کتاب ها برپایه eclipse+java هست که پیش فرضی که خود گوگل قرار داده، اگر میخایین میتونین با زبان های دیگه ای مثل Basic4Android هم برنامه بنویسین.
۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۳۰:۱۷
۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۱۵:۱۶
(۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۰۱:۱۳)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام..
کسی از دوستان برنامه نویسی اندروید بلده؟؟؟؟؟
یا اطلاعاتی داره که چجور میشه یاد گرفت؟؟
ممنون
فکر کنم یه کتاب توی بازار در این زمینه دیدم.
یادم نیست دقیقا چی بود ، فکر کنم مال انتشارات ناقوس بود
۰۷-آبان-۱۳۹۳, ۲۲:۴۴:۳۵
من یه برنامه آموزشی با اندروید میخام بسازم.گیج شدم اخه من جاوا بلد نیستم.لطفا کمک کنید
۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۴:۴۳:۲۲
برای یادگیری برنامه نویسی اندروید پیشنهاد می کنم که به این چیزایی که برای لینک می کنم مراجعه کنی تا شروع خوبی داشته باشی و با ذهنی آماده همه مطالب رو بتونی به خوبی یاد بگیری..چون اگه من بخوام الان یادت بدم یا فرضاً بگم که خب برو اول جاوا رو یاد بگیر و بعدش ADT رو نصب کن و بعدش بیا AVD بساز و بعد شروع کن به کار کردن تا یاد بگیری... میدونم اینجوری فایده نداره و منم که نمیتونم بیام کل اندروید رو بخوام توی اینجا کامل آموزش بدم( حتی اگه بلد بودم کامل هم نمیتونستم! :-D )
واسه همین فقط به همین مقدار توضیح بسنده می کنم که برای اینکه اندروید رو بخوای یاد بگیری باید اول با برنامه نویسی جاوا یا سی شارپ آشنا بشی و حتی به سطح حداقل متوسط برسی تا بتونی برنامه های خوب اندروید رو آروم آروم پیاده سازی کنی و هر چقدر هم بیشتر تمرین کنی تجربه و توانایی و مهارتت هم میره بالاتر و بهتر می نویسی.
بعدش هم باید بیای یا با استفاده از اکلیپس- یا اندروید استودیو - (برای زبان جاوا) و یا با استفاده از xamarin ( برای برنامه نویسی با c#) کارت رو شروع کنی و به برنامه نویسی اندروید بپردازی.
حالا خیلی مسائل مختلفی هم این وسط هستش طبیعتاً که خودت باید تلاش کنی و با پشتکار و آموزش های لازمی که می بینی اون رو طی کنی تا به قله موفقیت برسی;)
یه سری از منابع رو برات در زیر قرار میدم که میتونه تا سطوح بالایی از برنامه نویسی اندروید ببرتت( اما یادت نره که پایه اصلی برنامه نویسی اندروید، دونستن زبون برنامه نویسی جاوا یا سی شارپ هستش- و ترجیحاً هم جاوا البته - )
مقالات آموزش اندروید
کتاب های آموزش اندروید
مجموعه فیلم آموزش اندروید
این هم یه دوره کلاس آموزش اندروید هست که می تونه خیلی به درد بخور و مفید باشه با توجه به شناختی که از استاد دوره دارم
امیدوارم توضیحاتی که دادم براتون مفید باشه و به دردتون بخوره...اگه که خوب و به درد بخور بود همینجا و به دوستای دیگه هم بگین که شاید مشکل اونا هم باشه و بتونن بهتر تصمیم بگیرن و مثل شما خیلی چیزا رو یاد بگیرن و مشکلاتشون هم حل بشه توی این زمینه ;-)
به امید موفقیتتون و اینکه به زودی اولین برنامه های اندرویدتون رو ببینیم :)
واسه همین فقط به همین مقدار توضیح بسنده می کنم که برای اینکه اندروید رو بخوای یاد بگیری باید اول با برنامه نویسی جاوا یا سی شارپ آشنا بشی و حتی به سطح حداقل متوسط برسی تا بتونی برنامه های خوب اندروید رو آروم آروم پیاده سازی کنی و هر چقدر هم بیشتر تمرین کنی تجربه و توانایی و مهارتت هم میره بالاتر و بهتر می نویسی.
بعدش هم باید بیای یا با استفاده از اکلیپس- یا اندروید استودیو - (برای زبان جاوا) و یا با استفاده از xamarin ( برای برنامه نویسی با c#) کارت رو شروع کنی و به برنامه نویسی اندروید بپردازی.
حالا خیلی مسائل مختلفی هم این وسط هستش طبیعتاً که خودت باید تلاش کنی و با پشتکار و آموزش های لازمی که می بینی اون رو طی کنی تا به قله موفقیت برسی;)
یه سری از منابع رو برات در زیر قرار میدم که میتونه تا سطوح بالایی از برنامه نویسی اندروید ببرتت( اما یادت نره که پایه اصلی برنامه نویسی اندروید، دونستن زبون برنامه نویسی جاوا یا سی شارپ هستش- و ترجیحاً هم جاوا البته - )
مقالات آموزش اندروید
کتاب های آموزش اندروید
مجموعه فیلم آموزش اندروید
این هم یه دوره کلاس آموزش اندروید هست که می تونه خیلی به درد بخور و مفید باشه با توجه به شناختی که از استاد دوره دارم
امیدوارم توضیحاتی که دادم براتون مفید باشه و به دردتون بخوره...اگه که خوب و به درد بخور بود همینجا و به دوستای دیگه هم بگین که شاید مشکل اونا هم باشه و بتونن بهتر تصمیم بگیرن و مثل شما خیلی چیزا رو یاد بگیرن و مشکلاتشون هم حل بشه توی این زمینه ;-)
به امید موفقیتتون و اینکه به زودی اولین برنامه های اندرویدتون رو ببینیم :)