ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با eeprom بسکام کمک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با لام دوستان من به کمک دوستام یه تایمری رو نوشتیم این تایمر به صورتی عمل میکنه که با کلید بهش یه تایمی رو مشخص میکنی تایمر هر یک ساعت به بعد به اندازه تایم مشخص شده زوشن میشه الان مشکل برنامم اینه که نمیتونم از ایپرام استفاده کنم قاط میزنه میخوام وقتی برق یه لحظه قطع و وصل شد دگه مدار رو از اول تنظیم نکنم تایم هم از اول شروع نشه ممنون میشم کمک کنین
یکی از دوستان بهم کمک کردن ولی من نتونستم بخوبی تغییرات رو انجام بدم توضیحات دوستم:

فقط کافیه یه متغیر در ایپرم تعریف کنید مثل زیر:
کد php:
dim as timer1 erom byte 
بعد تو برنامه هر بار hx تغییر کرد باید این خطم اضافه کنی:
کد php:
timer1=hx
wait us 30 
با این کار ذخیره در ایپرم انجام میشه و برای این که در هنگام روشن شدن برنامه متغیرها از نو خونده بشن باید متغیرها با مقدار داخل ایپرم پر بشن یعنی در اول برنامه و قبل از حلقه اصلی برای هر متغیر ایپرم:
کد php:
hx=timer1 

اینم برنامه
سلام...
تاخیر برنامتو 20 میلی ثانیه بزار...
و برای کاری که شما میخوای انجام بدی خیلی خیلی بهتره که از ای سی ds1307 استفاده کنی..
چون eeprom هم تا چند هزار بار بیشتر نمیتونی روش بنویسی و بخونی...
موفق باشی
در برنامه زير TA  متغير مي باشد  عدد 4 شماره  حافظه مي باشد  كه خانه شماره 4 مي باشد WAITMS 10    تآخيري  است كه براي نوشتن و خواندن از EEPROM  نياز مي باشد
سطر اول برنامه براي خواندن از EEPROM  مي باشد  كه بايد قبل از حلقه DO قرار گيرد دراين سطر eeprom  مقدار خود رادرون متغير taمي ريزد
و سطر دوم برنامه نوشتن در EEPROM مي باشد كه بايد درون برچسب  قرار گيرد
در اين سطر مثلا با فشار يك دكمه برنامه به برچسب مورد نظر پرش مي كند و مقدار متغير   درون eeprom ريخته مي شود
Readeeprom Ta , 4 : Waitms 10
Writeeeprom Ta , 4 : Waitms 10